Хитлер, Тесла и Извънземните

преди 20 години 6 месеца #4491
В световната история все още има бели петна, които не дават да се оцветят в правилните цветове.
Време е да открием истините за всичко наоколо. Чел съм, че на края на втората световна война, Хитлер успява да избяга в Аржентина и от там да ръководи мрежа от партийни организации на НСДП, чувал съм, че тамплиерите са му помогнали да избяга, защото е имал на разположение някакъв техен кристал, който е бил вечен източник на енергия. Възможно ли е тамплиерите да са извънземни? Или техни наследници?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4557

georgi_nz писа:

Калоян писа: Големи глупости.А слугата Хитлер е от ясен по-ясен.Окултните простотии за извънземни и т.н. не са от вчера. :mad2:

То оценката : "Това са глупости" може да бъде дадена за всичко и от всеки, дори и от човек който не е чел статията.
Дай малко аргументи бе батка!
Светни ни и нас по-простите по тия работи, та да не се излагаме друг път с такива глупави статии.

Батка,публикувай си каквото искаш.Не се засягай за най-малкото нещо. :pint: За извънземните е достатъчно да прочетеш някоя от книгите на Йеромонах Анатолий Берестов. ;-) Незнам колко ще повярваш на тях,но все пак... :yeah:

преди 20 години 6 месеца #4597
Аз пък вярвам на статията! О много време от нас се крие истината за всичко!!!
Вие примерно знаете ли, че първи на луната са стигнали немски учени и военни, но после славата изяли онез американски идиоти, които отишли там за да вземат данни за научната станция на немците, която само с един лъч можела да унищожава градове.
Чували ли сте за това?
За съжаление....Хитлер не успял да я построи, преди 1945...
Последните учени, останали там, умрели от липса на въздух и храна, никой не можел да им помогне.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.