Хитлер, Тесла и Извънземните
То оценката : "Това са глупости" може да бъде дадена за всичко и от всеки, дори и от човек който не е чел статията.Калоян писа: Големи глупости.А слугата Хитлер е от ясен по-ясен.Окултните простотии за извънземни и т.н. не са от вчера.
Дай малко аргументи бе батка!
Светни ни и нас по-простите по тия работи, та да не се излагаме друг път с такива глупави статии.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Всъщност хората просто не са свикнали да различават, да търсят фундаментални разлики. Още повече, че постоянно се говори, че ние всъщност сме еднакви - разликата е примерно в пигментацията на кожата или формата на очите.
Ако хората можеха да оценят различието между да речем Ариел Шарон и Васил Иванов Кунчев, те щяха да приемат за по-вероятно да се намери подобен на Шарон извън планетата, отколкото сред българите.
Хубавото е, че има много, ама много данни за взаимодействието на хора, родени на Земята с хора родени на друго място.
Само нашия сайт да погледнем ни стига - на Калоян препоръчвам галерията "Черепи и скелети".
Аз мислех да оформим яка тема "Свободна енергия", но реших, че от обща, популярна информация няма нужда. Няма да се заемам да събирам из нета и да препечатвам тук. Всеки може да чете, колкото иска.
Решил съм да публикувам действащи и полезни неща, които самият аз съм изпробвал. За да не си губим времето да се убеждаваме това работи ли, ама как работи и т.н.
Ако някой действа в тая насока, може да пише на ЛС, за да обменим идеи и резултати.
На мен не ми пука, аз съм осъден на смърт от твоите шефове и ще разкажа, вервай ми. Един смъртник няма от какво да се страхува.
Не ти стига да ми пълниш пощите с ИЗМИШЛЬОТИНИ, ами сега ... Осра и форума.
Карай, свикнала съм ти.
Ето "резюме" за слабо осведомените хора, идващи да четат и пишат мненията си в тази зона, Свободна за БЪЛГАРИ:
1. Въпросният професор Золотов не е сред познатите ми. А още пък по-малко е някой, който ме е НАУЧИЛ НА КАКВОТО И ДА Е - нито на Родна земя, нито на ЧУЖДА.
2. За хората, които ТИ ГОСТУВАТ, Елтимире (в апартамента ти и изобщо в града ти) не мога да коментирам: нито им знам имената, нито Целите, с които ИДВАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ С ТЕБ.
Мога само да предположа, че си се ХВАНАЛ на най-стария номер , т.нар. "лошо - ДОБРО" ченге. Писах ти вече, че ЩОМ СА РАЗБРАЛИ УЯЗВИМОТО ТИ МЯСТО- ПО НЕГО ЩЕ ТЕ ПРАСКАТ. А за никого не е тайна, че си БОЛЕЗНЕНО РАНИМ ПО ТЕМАТА: ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО ТИ ОБКРЪЖЕНИЕ, което си приел .. за НОРМА В ТВОЯ ЖИВОТ.
3.По въпроса за "местоработата" ми. В момента не се водя НИКЪДЕ, освен `затихващите` ми функции на Мениджър - свободен контрагент на "Орифлейм". Опитвам да ... "връзвам" двата края като поработвам ... каквото ми изпадне, но определено ми е трудно. Напуснах семейството си и ... съм "удавник", гепил се за ИЛЮЗОРНА СЛАМКА.
4. КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НИКОГА, ПО НИКАКЪВ НАЧИН и ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО, НИТО СА МЕ ПРИНУЖДАВАЛИ ДА СЪДЕЙСТВАМ НА работещи в НСС, НСБОП ... и които и да са институции, занимаващи се с РАЗУЗНАВАНЕ, КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ, Информация/Дезинформация за България или която и да е друга държава.
Знам, че имаме СЕМЕЙНО ДОСИЕ, което едно от твоите "добри" ченгета ТИ Е ПОКАЗВАЛО. Какво пише в него ...нямам понятие, но ... след като поставяш ТОЗИ ВЪПРОС НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ - ЩЕ ПРОВЕРЯ.
5. За използуваните от мен т.нар. "техники" и отношението ми към Българите.
Интуитивно прилагам НЛП, но ВИНАГИ УВЕДОМЯВАМ ХОРАТА, с които се срещам, че имам ДАРБА: след дори наглед безобидни и "празни" срещи с мен, хората, с които съм общувала СЕ ПРОМЕНЯТ. Винаги питам: ИСКАТ ЛИ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ и ако отговорът е "НЕ, добре съм си и така" ... преставам да ги броя като познати. И акцентирам: чак преди малко повече от 2 години РАЗБРАХ съдържанието на термина "НЛП" и си изясних ЗАЩО цял живот ми е било лесно да общувам дори с непознати хора ... БЕЗ СТРАХ.
Друга "техника" на КОМУНИКАЦИЯ (общуване - вербално и невербално, с опора или без опора на други сетивности) е така наречената от мен ЛЕМС(смел). За незнаещите КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТЕЗИ 4 букви ще поясня: "Любов, която генерира енергия, изчиства мислите и ДАВА светлина"... по Пътя на българите. Смея да твърдя, че съм изчистила себе си от ЗЛОБА, ЗАВИСТ, НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ... МНИТЕЛНОСТ към околните и ... също така от комплексите за малоценност и ВИНА.
6. За извънземните . Не беше нужно да ги цитираш. Но може и аз да не съм разбрала ЛОГИКАТА ТИ ДА `плеснеш` и ТЯХ в това си мнение, визиращо МЕН. Не съм се срещала с тях, ако не броя ТЕБ, Страннико от ... КАТРАЧ (шегичка, Колобъръ), но ако И ТОВА СЛУЧА ... сиюминетно ... опс... жафче
Това е отговорът ми, Ангеле. Питай ...ПАК! "Еще не вечер ..."
Силвия Мирчева
П.П.: И ... спокойно. НЯМА ДА ТЕ СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА. Знам, че са те "изработили" перфектно и ... НЕ В ТЕБ Е ВИНАТА. Просто ... "играеш на сляпо" .
А ти не ме принуждавай да бъде по-конретен. Една от твоите задачи е да отблъснеш хората от мен и да ме поставиш в тотална изолация. Стара сектантска тактика. Специално съм я изучавал и трудно мога да сбъркам. И като заговорихме за конкретика, я кажи какъв е твоят дял в метаморфозата на бившия Есхар - Цветомир Йолов.
ФАНТАСМАГОРИИ! Кога съм те ПРИ-НУЖДА-ВАЛ-аааааааааааа за каквото и да е? Все ТЕ МОЛЯ, има разлика, нали? И ти доскоро се съгласяваше с разумните ми доводи. Сега пак почваш да параноясваш.Елтимир писа: Ами съди ме. Вие само това си знаете. А за мен една присъда в повече, една в по-малко не е от особено значение. Обещах и на Чобанов, и на Николов, че щом искат съдебен процес - ще го имат. Само че няма да е за това, за което те искат.
А ти не ме принуждавай да бъде по-конретен. Една от твоите задачи е да отблъснеш хората от мен и да ме поставиш в тотална изолация. Стара сектантска тактика. Специално съм я изучавал и трудно мога да сбъркам. И като заговорихме за конкретика, я кажи какъв е твоят дял в метаморфозата на бившия Есхар - Цветомир Йолов.
Вече ти писах, че ... няма да се занимавам с простотии. Не вярвам в без-ДЕЙСТВАЩАТА В МОМЕНТА СЪДЕБНА СИСТЕМА В Р България.
Друг ВЪЗ-ДАВА справедливостта, нали така, Колобре? Него ДОРИ ТИ не можеш да ЗАБЛУДИШ с внушения за "виновност"/невинност.
ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ?
Вярваш на "куки" и "агенти".
И що не престанеш ДА ОБРАБОТВАШ хората с НАУЧЕНОТО ОТ ТЕБ за сектантските тактики? Те ... не са чак толкова заслепени и ... рано или късно ЩЕ ПРОЗРАТ ... "кой Кум, кой СВАТ, а кой.... на ***** брат"
Ако имаш нещо ПО СЪЩЕСТВО - НЕ МЪЛЧИ, ПИШИ ТУК, ако ли не ... да не занимаваме форумците с дърленията си за глупости.
Става ли така, Елтимире?
Прозряхме, прозряхме. Даже ти знаем и истинското имеEлена писа: Те ... не са чак толкова заслепени и ... рано или късно ЩЕ ПРОЗРАТ ... "кой Кум, кой СВАТ, а кой.... на ***** брат"
Ако имаш нещо ПО СЪЩЕСТВО - НЕ МЪЛЧИ, ПИШИ ТУК, ако ли не ... да не занимаваме форумците с дърленията си за глупости.
Става ли така, Елтимире?
НАПИШИ ГО, Севар.Севар писа: Прозряхме, прозряхме. Даже ти знаем и истинското име
Елтимир писа: Чакал
"1984"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.