Хитлер, Тесла и Извънземните

преди 20 години 6 месеца #4471

Калоян писа: Големи глупости.А слугата Хитлер е от ясен по-ясен.Окултните простотии за извънземни и т.н. не са от вчера. :mad2:

То оценката : "Това са глупости" може да бъде дадена за всичко и от всеки, дори и от човек който не е чел статията.
Дай малко аргументи бе батка!
Светни ни и нас по-простите по тия работи, та да не се излагаме друг път с такива глупави статии.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4472
Това с извънземните все още се струва чудно на много хора.
Всъщност хората просто не са свикнали да различават, да търсят фундаментални разлики. Още повече, че постоянно се говори, че ние всъщност сме еднакви - разликата е примерно в пигментацията на кожата или формата на очите.

Ако хората можеха да оценят различието между да речем Ариел Шарон и Васил Иванов Кунчев, те щяха да приемат за по-вероятно да се намери подобен на Шарон извън планетата, отколкото сред българите.

Хубавото е, че има много, ама много данни за взаимодействието на хора, родени на Земята с хора родени на друго място.
Само нашия сайт да погледнем ни стига - на Калоян препоръчвам галерията "Черепи и скелети".

Аз мислех да оформим яка тема "Свободна енергия", но реших, че от обща, популярна информация няма нужда. Няма да се заемам да събирам из нета и да препечатвам тук. Всеки може да чете, колкото иска.
Решил съм да публикувам действащи и полезни неща, които самият аз съм изпробвал. За да не си губим времето да се убеждаваме това работи ли, ама как работи и т.н.
Ако някой действа в тая насока, може да пише на ЛС, за да обменим идеи и резултати.

преди 20 години 6 месеца #4473
Елена, защо не разкажеш на хората на какво те научи проф. Золотов, а също защо после тук се изсипаха цял куп полковници да ми обясняват защо не бива да пиша за теб, че работиш за Службите. И особено какво точно работиш. И каква техника използваш. Разкажи, пък после някои неща за извънземните могат да станат ясни. Нали си българка, помогни на българите, Елена.
На мен не ми пука, аз съм осъден на смърт от твоите шефове и ще разкажа, вервай ми. Един смъртник няма от какво да се страхува.

преди 20 години 6 месеца #4477
Като в приказката за "ракетата", Елтимире - и твоята работа е такава.

Не ти стига да ми пълниш пощите с ИЗМИШЛЬОТИНИ, ами сега ... Осра и форума.
Карай, свикнала съм ти.

Ето "резюме" за слабо осведомените хора, идващи да четат и пишат мненията си в тази зона, Свободна за БЪЛГАРИ:

1. Въпросният професор Золотов не е сред познатите ми. А още пък по-малко е някой, който ме е НАУЧИЛ НА КАКВОТО И ДА Е - нито на Родна земя, нито на ЧУЖДА.
2. За хората, които ТИ ГОСТУВАТ, Елтимире (в апартамента ти и изобщо в града ти) не мога да коментирам: нито им знам имената, нито Целите, с които ИДВАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ С ТЕБ.
Мога само да предположа, че си се ХВАНАЛ на най-стария номер , т.нар. "лошо - ДОБРО" ченге. Писах ти вече, че ЩОМ СА РАЗБРАЛИ УЯЗВИМОТО ТИ МЯСТО- ПО НЕГО ЩЕ ТЕ ПРАСКАТ. А за никого не е тайна, че си БОЛЕЗНЕНО РАНИМ ПО ТЕМАТА: ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО ТИ ОБКРЪЖЕНИЕ, което си приел .. за НОРМА В ТВОЯ ЖИВОТ.
3.По въпроса за "местоработата" ми. В момента не се водя НИКЪДЕ, освен `затихващите` ми функции на Мениджър - свободен контрагент на "Орифлейм". Опитвам да ... "връзвам" двата края като поработвам ... каквото ми изпадне, но определено ми е трудно. Напуснах семейството си и ... съм "удавник", гепил се за ИЛЮЗОРНА СЛАМКА.
4. КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НИКОГА, ПО НИКАКЪВ НАЧИН и ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО, НИТО СА МЕ ПРИНУЖДАВАЛИ ДА СЪДЕЙСТВАМ НА работещи в НСС, НСБОП ... и които и да са институции, занимаващи се с РАЗУЗНАВАНЕ, КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ, Информация/Дезинформация за България или която и да е друга държава.
Знам, че имаме СЕМЕЙНО ДОСИЕ, което едно от твоите "добри" ченгета ТИ Е ПОКАЗВАЛО. Какво пише в него ...нямам понятие, но ... след като поставяш ТОЗИ ВЪПРОС НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ - ЩЕ ПРОВЕРЯ.
5. За използуваните от мен т.нар. "техники" и отношението ми към Българите.
Интуитивно прилагам НЛП, но ВИНАГИ УВЕДОМЯВАМ ХОРАТА, с които се срещам, че имам ДАРБА: след дори наглед безобидни и "празни" срещи с мен, хората, с които съм общувала СЕ ПРОМЕНЯТ. Винаги питам: ИСКАТ ЛИ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ и ако отговорът е "НЕ, добре съм си и така" ... преставам да ги броя като познати. И акцентирам: чак преди малко повече от 2 години РАЗБРАХ съдържанието на термина "НЛП" и си изясних ЗАЩО цял живот ми е било лесно да общувам дори с непознати хора ... БЕЗ СТРАХ.
Друга "техника" на КОМУНИКАЦИЯ (общуване - вербално и невербално, с опора или без опора на други сетивности) е така наречената от мен ЛЕМС(смел). За незнаещите КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТЕЗИ 4 букви ще поясня: "Любов, която генерира енергия, изчиства мислите и ДАВА светлина"... по Пътя на българите. Смея да твърдя, че съм изчистила себе си от ЗЛОБА, ЗАВИСТ, НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ... МНИТЕЛНОСТ към околните и ... също така от комплексите за малоценност и ВИНА.
6. За извънземните . Не беше нужно да ги цитираш. Но може и аз да не съм разбрала ЛОГИКАТА ТИ ДА `плеснеш` и ТЯХ в това си мнение, визиращо МЕН. Не съм се срещала с тях, ако не броя ТЕБ, Страннико от ... КАТРАЧ (шегичка, Колобъръ), но ако И ТОВА СЛУЧА ... сиюминетно ... опс... жафче :roll: ... СИЮМИНУТНО ще уведомя ЦЕЛИЯ ФОРУМ ... "и вся остальная ***лочь".

Това е отговорът ми, Ангеле. Питай ...ПАК! "Еще не вечер ..."

Силвия Мирчева
П.П.: И ... спокойно. НЯМА ДА ТЕ СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА. Знам, че са те "изработили" перфектно и ... НЕ В ТЕБ Е ВИНАТА. Просто ... "играеш на сляпо" .
:karte4:

преди 20 години 6 месеца #4478
Ами съди ме. Вие само това си знаете. А за мен една присъда в повече, една в по-малко не е от особено значение. Обещах и на Чобанов, и на Николов, че щом искат съдебен процес - ще го имат. Само че няма да е за това, за което те искат.
А ти не ме принуждавай да бъде по-конретен. Една от твоите задачи е да отблъснеш хората от мен и да ме поставиш в тотална изолация. Стара сектантска тактика. Специално съм я изучавал и трудно мога да сбъркам. И като заговорихме за конкретика, я кажи какъв е твоят дял в метаморфозата на бившия Есхар - Цветомир Йолов.

преди 20 години 6 месеца #4479

Елтимир писа: Ами съди ме. Вие само това си знаете. А за мен една присъда в повече, една в по-малко не е от особено значение. Обещах и на Чобанов, и на Николов, че щом искат съдебен процес - ще го имат. Само че няма да е за това, за което те искат.
А ти не ме принуждавай да бъде по-конретен. Една от твоите задачи е да отблъснеш хората от мен и да ме поставиш в тотална изолация. Стара сектантска тактика. Специално съм я изучавал и трудно мога да сбъркам. И като заговорихме за конкретика, я кажи какъв е твоят дял в метаморфозата на бившия Есхар - Цветомир Йолов.

ФАНТАСМАГОРИИ! Кога съм те ПРИ-НУЖДА-ВАЛ-аааааааааааа за каквото и да е? Все ТЕ МОЛЯ, има разлика, нали? И ти доскоро се съгласяваше с разумните ми доводи. Сега пак почваш да параноясваш.
Вече ти писах, че ... няма да се занимавам с простотии. Не вярвам в без-ДЕЙСТВАЩАТА В МОМЕНТА СЪДЕБНА СИСТЕМА В Р България.
Друг ВЪЗ-ДАВА справедливостта, нали така, Колобре? Него ДОРИ ТИ не можеш да ЗАБЛУДИШ с внушения за "виновност"/невинност.

ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ?

Вярваш на "куки" и "агенти".

И що не престанеш ДА ОБРАБОТВАШ хората с НАУЧЕНОТО ОТ ТЕБ за сектантските тактики? Те ... не са чак толкова заслепени и ... рано или късно ЩЕ ПРОЗРАТ ... "кой Кум, кой СВАТ, а кой.... на ***** брат"
:tooth:
Ако имаш нещо ПО СЪЩЕСТВО - НЕ МЪЛЧИ, ПИШИ ТУК, ако ли не ... да не занимаваме форумците с дърленията си за глупости.
Става ли така, Елтимире?
:thumbsup:

преди 20 години 6 месеца #4481

Eлена писа: Те ... не са чак толкова заслепени и ... рано или късно ЩЕ ПРОЗРАТ ... "кой Кум, кой СВАТ, а кой.... на ***** брат"
:tooth:
Ако имаш нещо ПО СЪЩЕСТВО - НЕ МЪЛЧИ, ПИШИ ТУК, ако ли не ... да не занимаваме форумците с дърленията си за глупости.
Става ли така, Елтимире?

Прозряхме, прозряхме. Даже ти знаем и истинското име
:hammer:

преди 20 години 6 месеца #4482

Севар писа: Прозряхме, прозряхме. Даже ти знаем и истинското име
:hammer:

НАПИШИ ГО, Севар.

преди 20 години 6 месеца #4484
Чакал

преди 20 години 6 месеца #4486

Елтимир писа: Чакал

:frown2:

"1984"

:karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.