Тъй рече Заратустра - 1883-1885 Любими Цитати

преди 20 години 7 месеца #3908

Това едвам го прочетох, много увъртяно го е написал

СПОКОЙНО. Махнах го вече. И ти го махни от мнението си (като цитат) и ... всичко ще си е наред. Както преди.

"Тъй рече Заратустра ..."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3909
Елена, не се сърди за масалите ни с Иван. Отклоняването от темата ни бе чисто майтапчиска закачка и НЕ Е ИМАЛО за цел нито да омаловажи преведеното от теб, нито да оспори сериозноста на текста. Мисля, че и дори когато е най сериозна ситуацията малко шега никога не вреди.
Редактирането на поста ти дава да се разбере, че сме те обидили.
Аз ти се извинявам за това.
Ако приемаш извиненията нека продължим темата.
Ти какво мислиш за това?

преди 20 години 7 месеца #3910
следя с голям интерес нещата,които предлага Лемс,за което много ми беше криво,че дълго време не можеше да пише.Сега обаче писаното от нея ме накара да застана нащрек,озадачи ме и не ми хареса особено,но повече не ми хареса това,че го махна.

преди 20 години 7 месеца #3917

georgi_nz писа: Редактирането на поста ти дава да се разбере, че сме те обидили.

Нищо подобно, Жоре. Няма обида в мен. И съм като АЛФ - мразя ... ДА МИСЛЯ! То и затова толкоз ми хареса текста за превод!
Ти , обаче ... отдавна имаш целия материал в пощата си. Както е Елтимир, както и повечето от активно пищещите тук.
И закачката ви разбрах, даже и се ... включих в подобаващ стил... Карай. Отклоняваме се от Важното. А то е:
Колобъра ни явно не е доволен от прочетеното - скърца със зъби (писал ми е буквално: "Не мога нищо да кажа.") а това си е повече от показателно.
Хуна, каза че ... не го разбира, било увъртяно. Верно че разбирането си е негов проблем, ма все пак е "модератор" - т.е. пак от организаторите. Шегичка!

2големи "против":3 малки "за" ... кофти резултат!!! ПРЕДАВАМ СЕ И ... ТРИЯ !

kardama - Стреснах ли те, що ли? Нещо не ми е ясно в думите ти. Току-що ти писах на пощата. :eek:

преди 20 години 7 месеца #3923
Ти искаш да ме видиш мъртъв, "Елена", а мъртвите не говорят. Какво повече да кажа?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.