Текст с руни

преди 16 години 2 месеца #39188
некои може ли да ми помогне с изписването на текста - "Бог, Цар, Родина" с руни?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 2 месеца #39190
Тука имаше специалисти по руните, нека те ти помогнат, иначе мога да ти го изпиша и аз, ама нека не съм "момче за всичко".

преди 16 години 2 месеца #39191
Защо не намериш руните,има такава таблица и не си съставиш думите.въпреки,че вероятно има някаква по-особена конфигурация за Бог.Бог Христос се пише с три руни например.А,цар и Отечество вероятно са звучали различно,ако изобщо е имало подобни понятия тогава.

преди 16 години 2 месеца #39192
А,цар и Отечество вероятно са звучали различно,ако изобщо е имало подобни понятия тогава.
==================================================
Как да не е имало такива понятия? Те не са измислени с християнството. Те дори тогава са били по живи и с по-дълбо смисъл, отколкото днес.

преди 16 години 2 месеца #39199
колко е тарифата, Данчо? :-D

преди 16 години 2 месеца #39206

MadeinBG писа: колко е тарифата, Данчо? :-D

Нещо май наглееш...Тарифа няма, просто трябва да помислиш малко.
Ето ти това, което искаш. Вляво, руната Кен за владетел, кан.

Каменен надпис

преди 16 години 2 месеца #39208

MadeinBG писа: колко е тарифата, Данчо? :-D

Хе, Мирко, тарифи има само на пазарджишкия пазар, по договаряне, нали знаеш, пазарна икономика, ръйш. Сега кво искаш с три руни да напишеш "Бог, Цар, Отечество". Въпроса е смислово как разбираш тези три понятия, щото всеки различно ги разбира. Ако ползвам скандинавските руни, ми, най-просто , ЕЙС, КЕН и МАРДЪР. Руната ЕЙС бих я заменил с ЪР или УИРД.
Ама айде, с последната да не плаша спецовете по руните, те така или иначе се плашат от нея.

Но най-добре си е IYI. Ето ти "Бог, Цар, Отечество" - три в едно, както сега е модерно;))))

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.