Слово на омразата

преди 20 години 7 месеца #3739
Сценарият е, че Цветомир Йолов бил оклеветен от мен, като съм казал, че е вербуван от службите. Ами вербуван е, какво да се прави, това си е истината. И понеже написах тази истина, трябва да ме ликвидират. но паз разкрих още няколко агенти на НСС, например Любомир Дончев. Само че оня си затрая и се махна от Ботевград, за да няма отмъщения. И Йолов се махна от Враца и отиде във Варна, откъдето продължава своите гадости. Впрочем тук има допуснати няколко нарушения, които никой адвокат не желае да оспори.
1. Не съм запознат с обвинението. Това по закон е абсолютно неподустимо. Не могат да ме съдяат за нещо, без да ми кажат за какво.
2. Делото се гледа на мястото, където е направено деянието. Вместо това делото се гледа във Варна. А защо не в Аляска или Австралия, напхример?
3. Не съществуват категорични доказателства, че именно аз съм написал думите, за които Ялов, извинете - Йолов се е почувствал оклеветен. Някъде нещо написано в Интернет и викат Ангел на дело във Варна. При това с белезници, с цяла седмица пътуване по етапните. Това ако не е нарушение на всякакви закони и човешки права, не знам кое е.
Е, това е положението. И там, в етапните някой криминален тип ще ме убие, както вече се хвалят ченгетата. Всичко било уредено. Това са фактите, пък който иска, да коментира.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3740
Първият път не поиска да го изпрати и се получи дублиране. Извинявам се за техническата грешка.

преди 20 години 7 месеца #3741

Елтимир писа: Добре, ЛЕМС, направи нещо на тази дата да не се стигне до моето умъртвяване. Иначе се сещам за един филм, в който на една /ролята се изпълняваше от певицата Бьорк/ й говореха, че всичко ще е наред, докато й метнат примката на врата и тя увисна на бесилото. Хайде, направи нещо да преживея този ден. А не ми казвай, че всичко е наред. Нищо не е наред.

ДАДЕНО, Колобъръ! Вече го правя!
Ще ги ... ИЗНЕНАДАМ.
Теб - също.

преди 20 години 7 месеца #3742
Значи ще чакаме резултата. Дано има такъв. Като гледам как почти всички се покриха и не се обаждат, значи работата е организирана на ниво. Първо ще ми видят сметката на мен, а после ще почне вълна от политически убийства, такъв е сценарият. И този сценарий ще успее, защото това нашето не е народ, а овче стадо, което не протестира, когато го колят. Дано не се окажа прав.

преди 20 години 7 месеца #3745
Ами ако Елтимире каквото и друго да се прави не пречи да напишеш ЖАЛБА в която опишеш нещата в благоприятен за теб вариант и поясниш, че ти е отправена заплаха за убийство от неизвестно лице и я подадеш в полицията в Ботевград или за по сигурно във Враца с входящ номер и както там му е редът . Мисля, че с това ще им се объркат нещата. Защото след като има жалба - то полицията е длъжна да се произнесе писменно по случая и да те уведоми писменно. Тоест като постъпи заведен документ те едва ли ще го игнорират защото трябва да работят по него. А относно резултата от тяхната работа по "разкриването" на автора на заплахата - питай ги всеки ден до къде са стигнали по случая. А и други заинтерисовани хора могат всеки ден да висят в полицията и да питат до къде са стигнали. И така докато им пламнат главите.

преди 20 години 7 месеца #3747
Нима мислиш, че те не са взели под внимание този вариант и не са готови за него? А може би точно тук да има клопка, тъй като ченгетата доста ехидно се заканват, че ще ме пречукат. Още веднага след заканите писах до НСС - София с посочване на конкретните имена. Отговор поне до днес няма. Онова, което се демонстрира, е пълно незачитане на законите спрямо мен. Една от целите бе да се провери обществената реакция, но такава нямаше. Значи замисълът ще се изпълни, освен ако не измисля нещо. Остава съвсем малко време. Ще хвърля сили да направя вестника дотогава и да пусна в него дописка за случая. Та нещо да остане документирано, каквото и да се случи после.

преди 20 години 7 месеца #3748
А това бе публикувано във вече спряния сайтн на Иванич:
"ПОКАНА ЗА РАЗПЛАТА
Във Варна живее добре угоено момченце с манголоидна физионамия, жалко комплексарче, което обича да се прави на много велико и непрекъснато да демонстрира превъзходството си. Умните хора разбраха, че момченцето е само един надут балон и не се занимават вече с него. То горкото обаче е създало твърде големи проблеми на други хора, най-вече в родния си град Враца. И жертвите сега го търсят, за да си разчистят сметките с него. Ами нека им помогна да си ги разчистят. Ето данните, които някои от тези хора ми искаха: Цветомир Георгиев Йолов, кв. “В. Левски”, ул. "Петър Райчев" 36, ет. 6, вдясно. Желязна врата, пред входа има домофони. Предполага се, че е сложил и СОТ, а съседите се оплакват от ожесточен кучешки лай откъм неговото жилище. За наличието на зло куче предупреждава и съответната табелка на вратата. Значи в апартамента съжителстват две кучета – едно зло боксерче и едно охранено до пръсване помиярче. Това е, защото момченцето е велик воин и голям герой. Нищо обаче не пречи да бъде причакан пред блока. Цъката Ялов е известен и с това, че не може да мине една вечер без солидна доза алкохол. Има отвратителния навик да пикае пред вратите на хора, които не са му симпатични. Притежава фирма за Интернет доставки. Служебния: му адрес е: гр. Варна, Ж. К. "Възраждане", бл. 8, вх. 1, ап. 1. Служебен телефон: 052/501 064. Интернет адреса на фирмата е: www.aria-bg.net" Трябва да потърся дали не съм записал още нещо, за да го пусна тук. Освен ако провокацията не бъде прекратена, в което се съмнявам.

преди 20 години 7 месеца #3749
На сцената излезе още един провокатор - Зиези. Преди време в Интернет се появи текст, подписан с моето име, само че аз не бях неговият автор. Добре написан текст за Алцековите българи. Едва сега стана ясно каква е била целта на провокацията. Питал съм доста хора за този текст и моята съвест е чиста, чужди заслуги не съм си присвоявал. Но да видите колко отдавна са замислени някои неща: atakabg.net/forum/index.php?topic=3964.f...9;topicseen#msg28329

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.