Слово на омразата
1. Не съм запознат с обвинението. Това по закон е абсолютно неподустимо. Не могат да ме съдяат за нещо, без да ми кажат за какво.
2. Делото се гледа на мястото, където е направено деянието. Вместо това делото се гледа във Варна. А защо не в Аляска или Австралия, напхример?
3. Не съществуват категорични доказателства, че именно аз съм написал думите, за които Ялов, извинете - Йолов се е почувствал оклеветен. Някъде нещо написано в Интернет и викат Ангел на дело във Варна. При това с белезници, с цяла седмица пътуване по етапните. Това ако не е нарушение на всякакви закони и човешки права, не знам кое е.
Е, това е положението. И там, в етапните някой криминален тип ще ме убие, както вече се хвалят ченгетата. Всичко било уредено. Това са фактите, пък който иска, да коментира.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ДАДЕНО, Колобъръ! Вече го правя!Елтимир писа: Добре, ЛЕМС, направи нещо на тази дата да не се стигне до моето умъртвяване. Иначе се сещам за един филм, в който на една /ролята се изпълняваше от певицата Бьорк/ й говореха, че всичко ще е наред, докато й метнат примката на врата и тя увисна на бесилото. Хайде, направи нещо да преживея този ден. А не ми казвай, че всичко е наред. Нищо не е наред.
Ще ги ... ИЗНЕНАДАМ.
Теб - също.
"ПОКАНА ЗА РАЗПЛАТА
Във Варна живее добре угоено момченце с манголоидна физионамия, жалко комплексарче, което обича да се прави на много велико и непрекъснато да демонстрира превъзходството си. Умните хора разбраха, че момченцето е само един надут балон и не се занимават вече с него. То горкото обаче е създало твърде големи проблеми на други хора, най-вече в родния си град Враца. И жертвите сега го търсят, за да си разчистят сметките с него. Ами нека им помогна да си ги разчистят. Ето данните, които някои от тези хора ми искаха: Цветомир Георгиев Йолов, кв. “В. Левски”, ул. "Петър Райчев" 36, ет. 6, вдясно. Желязна врата, пред входа има домофони. Предполага се, че е сложил и СОТ, а съседите се оплакват от ожесточен кучешки лай откъм неговото жилище. За наличието на зло куче предупреждава и съответната табелка на вратата. Значи в апартамента съжителстват две кучета – едно зло боксерче и едно охранено до пръсване помиярче. Това е, защото момченцето е велик воин и голям герой. Нищо обаче не пречи да бъде причакан пред блока. Цъката Ялов е известен и с това, че не може да мине една вечер без солидна доза алкохол. Има отвратителния навик да пикае пред вратите на хора, които не са му симпатични. Притежава фирма за Интернет доставки. Служебния: му адрес е: гр. Варна, Ж. К. "Възраждане", бл. 8, вх. 1, ап. 1. Служебен телефон: 052/501 064. Интернет адреса на фирмата е: www.aria-bg.net" Трябва да потърся дали не съм записал още нещо, за да го пусна тук. Освен ако провокацията не бъде прекратена, в което се съмнявам.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.