Слово на омразата
"Не, единия път Буда е бил край реката и говорил. Другия път е бил в селото, а третия - високо в планината. Изречени при различни условия, думите звучат по различен начин." Та отговорът ми на поканата на Елена за обединение бе отправен към нея и тя знае защо отговорих по тоя начин.
Извинявам се, ако звуча малко неразбираемо, но мисля, че е още рано да кажа всичко. Не искам сега от думите ми да се възползват типове, които се стремят, и то много активно се стремят към физическото ми умъртвяване. Не ме е страх от смъртта, но мисля, че имам да свърша още малко пработа на тнози свят. Най-малкото трябва да завърша вестника, който започнах. А виждам, че има такива, които не искат този вестник да бъде отпечатан. Иване, сега вярвам, че ще ме разбереш поне малко, и че няма да ме съдиш прекалено строго за моята иносказателност.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Бъди сигурен, че не те съдя.
Да гинат враговете ти!
Да расте силата ти!
По-нататък следва играта на дребните марионетки като Йолов и Спас Минков. Дотук е ясно. Не е ясно защо, ако Елена иска да ми помогне, не каже нещо в тази връзка. Тя много добре знае как стоят нещата, дори по някои въпроси има информация, с която аз не разполагама. Защо не се съсредоточи върху това как да отбием вражеската атака, а ми отвлича вниманието с някакви отвлечени планове за още по-отвлечено обединение незнайно с кого още, освен с онези, които участват в плана за ликвидирането ми.
Също и по въпроса за вестника. Странно защо хора, които помагаха за вестника изведнъж се отдръпнаха от поетите ангажименти след като се сприятелиха с нея. Скоро ще кажа повече неща, за сега мисля, че е достатъчно.
ISD
Приветсвайте новата зора
Елтимир писа:
"Изречени при различни условия, думите звучат по различен начин."
Защо спестяваш и другата трактовка? Че всеки път Буда е изричал едни и същи думи, но ... винаги РАЗЛИЧЕН Е БИЛ, а не само `контекста` на изказването и `обектите` са били различни? И това го има в книгата.
И Приложено към Твоя живот, Колобъръ ... това Знание не дава ли обяснение и на ДНЕШНАТА ТИ СИТУАЦИЯ??? Не подценяваш враговете си - това си е ясно. А отчиташ ли променитеа В ТЕБ?????????
Та отговорът ми на поканата на Елена за обединение бе отправен към нея и тя знае защо отговорих по тоя начин.
Прочетох писмата ти и им отговорих. Не ми е ясно само ПРОТИВОРЕЧИЕТО, което пак се е проявило и ... "за чик" е тва дърляне точно ТУК???? Предизвикваш ме? НЕ СИ СТРУВА! Не ти е за първи път да го правиш, а резултатът винаги е ... знаеш какъв!
Още на 19.12.2004 г (!!!!!!!) писах нещо, което Ти забрани да пускам във форума на бившия ти Воин Есхар. Вярно че бе `на Прощаване` със стария сайт, но Моето "Верую" там е пределно ясно. А промените при мен са само на ниво `физика`!
И сега ли ще ми забраниш да го ПУБЛИКУВАМ ? Пиши тук отговора си, моля. Какъвто и да е ... ще се подчиня, но няма да съм ти параван за ... каквото и да е, нито боксова круша, нито ОТДУШНИК на мъката?!!!!
Свърши тая ! ОТДАВНА!!!!!
Знаеш, че нямам право на НЕПОДЧИНЕНИЕ. Другите може, но не и АЗЪ. Затова са ми странни писанията Ти, че съм поредния човек, ПРЕДАЛ ИДЕЯТА. Престани да ми пълниш пощите с обвинения. Достатъчно ме нарани и посрами пред хора, които обичам.
Не ми оставяш ДРУГ избор. Ще правя, каквото отдавна съм Ти обявила. Сама или с който се престраши. Ти се отказваш: ПРИЕМАМ без хленч.
А ... резултата и НА ДВАМА НИ Е ИЗВЕСТЕН.
Чакар
Хем и работа ако дадеш ще ти свършим - дърва ще нацепим и носим и каквото там има. По нашите села на това му викат "миджия" - събират се мъжете в който има нужда и му помагат доброволно докато се свърши работата. Никой няма право да отказва , защото и на него не могат да отказват помощ.
Малко съм далечко от Ботевград , ама какво да се прави - ако няма други желаещи .
А най напред гадовете трябва да измислят повод да се "закачат" за теб. Без провокация от тяхна страна няма да мине - колкото и да е безобидна. Или нещо поне оплакване от някой трябва да постъпи в полицията. После прокурор трябва да се намеси за да се "озакони" каквото е намислено по сценарий.
А пожелавам тази глава която е измислила сценария дано скоро спре да мисли завинаги!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.