Боян Расате Какво мислите ?
Задавам Ви следния въпрос:
Какво мислите за водача на БНС- Български Национален Съюз/ ГВАРДИЯ Боян Расате ? а и за цялата организация ?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Първом трябва да видим, какво е отношението на Киви ТВ, от град Севлиево към националистическата идея и след това да говорим за различните организации
Това не го разбрах ?
може ли малко помощ
Това е адресът на твоето ИП. Интересно ми е, защото все пак става въпрос за медия, която се интересува за нашето мнение по даден въпрос, който в момента няма никакво значение за нас, на този етап.bns_sevl писа:
Първом трябва да видим, какво е отношението на Киви ТВ, от град Севлиево към националистическата идея и след това да говорим за различните организации
Това не го разбрах ?
може ли малко помощ
Ако ме питаш какво е отношението ми за ремсисткото "Че гевара" в Пловдив, по бих могъл да се разпиша, обаче Расате е бил достатъчно коментиран тук, на много места и в различни теми и не смятаме да си разпиляваме енергията в приказки за него и организацията му.
Единствено вземаме отношение, ако той вземе някакво отношение за идеите, които представяме тук - отрицателно или положително. Просто е.
На мене лично не ми представлява интерес. Ако някой друг има да каже нещо, да го казва.
Е щом го познаваш, как така не знаеш какъв е ... ?Боян го познавам, идвал ми е даже на гости, но не знам КАКЪВ е.
Просто исках да разбера, какво ви и мнението за БНС и за Боян ( положително или отрицателно).
Само факти, нищо повече. Който иска - нека коментира.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Боян Расате вече не е лидер на БНС
Интересува ни дотолкова, доколкото вижданията на БНС по много въпроси съвпадат с нашите. И ако не беше нечитавата връзка между лидера му с комунистическия олигарх и един от октоподите на българската мафия Манджуков - отношението ни към тях щеше да е по-различно.
Така е, вижданията ни са близки, а и там има със сигурност много читави хора. Сега е важно Водачът, който ще се изведе на преден план, да не е чрез ръката на ДС, щото знаем, че винаги има едни такива "съветници" със зелени чорапи. Съветват лидеритеanti666 писа: Има ли някой от БНС тук, който да ни обясни защо Боян Станков-Расате си подаде оставка?
Боян Расате вече не е лидер на БНС
Интересува ни дотолкова, доколкото вижданията на БНС по много въпроси съвпадат с нашите. И ако не беше нечитавата връзка между лидера му с комунистическия олигарх и един от октоподите на българската мафия Манджуков - отношението ни към тях щеше да е по-различно.
Проблемът за разединението на националистите в България е ДС, защото някои формации бяха създадени с пряко нейно участие, за да се попречи на възраждането на национализма в автентичната негова форма, бореща се за възстановяване на Саракта, а да се създаде национализъм от цивилизован, укротен, т.е. контролиран тип, какъвто наблюдаваме днес и в Парлама-мента.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.