Волен през 1990 година

преди 17 години 3 месеца #35223
„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте,
реформирайте, деформирайте,
пародирайте, деградирайте,
но без мен, без мен, без мен.
Борис Слуцки”

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 3 месеца #35234
Тук изявата на Волен на мен лично пък ми хареса. Мога само да го поздравя за това. Най ми стана интересен начина по който се е обърнали към казионните фанариоти "червени вампири". Че са такива - спор няма :hammer:
Искам и още нещо да добавя. Управляващите изроди нямат никаква подкрепа, освен от една нискомотивирана и скърцаща отвсякъде полицейска машина и някакви частни мутри. Виждате как набързо си свиха парцалките от планината. И гейовете и охраната им. Яли кебапчета и пиели бира на корем :karte4:

ПС. За мен е по важен какъв е Волен след 2009-а. Защото е дал клетва пред Апостола. А това е нещо много сериозно. По сериозно от Капка Ибришимова и темплиерския орден.

преди 17 години 3 месеца #35239
То и нашите опити да се занимаваме с партийния републикански модел, приключиха. Просто, когато дойде времето, ще сменим формата на правото на сдружаване и ще забраним политическите партии. Който има лични амбиции да "служи" на държавата чрез собственото си и фамилно его, ще му дадем тоя шанс, да не се безпокои;)))), но ще е по доста по полезен начин. Хем той ще се излекува, хем държавата ще има полза от него.

преди 17 години 3 месеца #35248
Отново и пак отново припомням нещо. През 1990 година СДС тръгна към властта с обещания за демокрация. Днес целият народ мрази, ненавижда самата дума "демокрация". Волен Сидеров тръгна с думата "национализъм"... Нужно ли е да ви казвам какво следва нататък?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.