Окултните войни Баба Ванга, Елена Блаватска и другите

преди 20 години 9 месеца #3166
Извадено като нова тема от " Система за отказ на всички правителства".

(Пишете всички следващи коментари по темата тук!)

Елена Блаватска (рускиня по народност) поведе войната на Шамбала срещу Атлантическата раса. До смъртта си в Лондон, тя твърдеше, че винаги е имало окултна война и тя продължава и в наши дни - войната между слънчевите раси (Шамбала) и войната между расите на сянката (смъртта) - Атланта.

Много окултни мислители и пророци са влияли на човечеството по един или друг начин - нарочно или не - остава да се разбере - Нострадамус, Ванга....

Един от последните въпроси, свързани с Ванга беше защо е създаден пародията на храм от Светлин Русев, дали е лъгала в предсказанията си Ванга и защо?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3175
Всички тия са вещици от най-висок ранг! Розата много правилно се изрази!

А за вещицата Ванга, съмнявам се тук да има някой с различно мнение!

преди 20 години 9 месеца #3179
Проблем ли ще е, ако всеки си има свое собствено мнение? Струва ми се, че нещата не могат да бъдат сведени до бяло и черно. Баба Ванга не ми се струва толкова черна, колкото тия, които са се навъртали около нея, които тя не е искала да вижда приживе, а сега се пишат за нейни наследници. Методите на окултната война са описани доста добре от Юлиус Евола. Материала е в раздел "Философия".

преди 20 години 9 месеца #3181
Поздравления Мистик, любимата ми тема е именно Окултната Война, която има фронтове в безброй измерения.Искам да допълня нещо, което е в следствие на непредубеденост или с други думи, описанието ти за тази война е малко,
объркана, нещата не са точно по този описан начин.Войната продължава и в наши дни, така е.........Що се отнася до Блаватска, тя е най-малката и поредната пионка в цялата война, с други думи в йерархията ще дам малък аналог с военната йерархия, тя ще има чин ефрейтор, нищо повече!

преди 20 години 9 месеца #3190
Абе, не ги разбирам тези окултни работи. С удоволствие, обаче, ще следя темата.

Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?

преди 20 години 3 месеца #6186

LETO писа: Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?

Да, руснаците направо я боготворят Ванга, защото била познала за катастрофата с "Курск". Информацията ми е от руската телевизия, където случайно попаднах на това предаване. Не съм съвсем сигурна, защото го хванах от средата, но ми е останало в акъла, че едва ли не тя е предсказала за "Курск" още преди той да бъде пуснат във вода. Нервира ме фактът, че предаването беше под надслов "Кой погуби Ванга" или нещо подобно - демек те, видите ли, толкова я величаят, а ние българите сме я затрили едва ли не. Цитираха племенницата й, която сега експлоатира името й, че била заявила, че Ванга била убита. Общо взето, предаването силно ме изкара от кожата. Но фактът, че е предсказала за "Курск" още преди да го има, си остава.

преди 20 години 3 месеца #6188
Защо ли Блаватска никъде не споменава българския народ и неговия принос към света? Всички знаем, че именно българите са били една от великите древни цивилизации, но нито Блаватска, нито неините "наследници" (Мулдашев например), ното пък пророчицата Ванга казаха или написаха нещо за това...

преди 20 години 3 месеца #6189
За Мулдашев един от нашите беше писал, че е от калмикско-еврейски произход. А за Ванга мисля, че не си права.

преди 20 години 3 месеца #6213
И аз за Ванга не съм съгласен. За България беше казвала, че след всичките лоши събития, който предстоят пак ще я има! Защо я наричате вещица?

Нейни думи:

„ИСТИНАТА ЗА СВЕТА И КОСМОСА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ В СТАРИТЕ СВЕЩЕНИ КНИГИ!”

„ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ МНОГО ПРИРОДНИ И ОБЩЕСТВЕНИ КАТАКЛИЗМИ, БУРНИ СЪБИТИЯ. ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ И ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. ЩЕ ДОЙДАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА, ХОРАТА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ГРУПИ ПО ВЯРА. ЩЕ ДОЙДЕ НА СВЕТА НАЙ-СТАРОТО УЧЕНИЕ.”

„НЕ Е НУЖНО ДА ТРУПАМЕ БОГАТСТВА. НА ЗЕМЯТА ИМА СЛЪНЦЕ И БЛАГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК.”

„ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ДОБРИТЕ ХОРА И ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЕДИН ПРЕКРАСЕН СВЯТ, КОЙТО СЕГА НИ Е ТРУДНО ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИМ!”

„НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ - ВАЖНОТО Е ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК!”

До колкото знам, комунистите никога не са и позволили да излезе от страната. Има много загадки около нея, обаче, чак да я наричаме вещица. На никой нищо лошо не е направила!

преди 20 години 3 месеца #6222

Карга писа: Не мога да разбера какво против имате вещиците???!!! Вие изобщо наясно ли сте с тъкуванието на термина?

вещица - идва от "вещ" - всичко можещ, всичко знаещ

вещица - мъдра жена

Точно така. Всъщност за негативния симсъл на думата "вещица" главната заслуга е на католическата църква, която през Средновековието започва голямото гонение на всички лечители, знахари и др. подобни, вкарвайки ги под общ отрицателен знаменател. А Ванга е помогнала на много хора, за което е плащала голяма цена. Нали казват, че истинските вещери от този тип поемат цялата негативна енергия, живеят с болките на другите и изобщо не им е лесно. В този смисъл лично за мен, за да се занимаваш с това, трябва да си много благороден и себеотрицателен. Нямам предвид, разбира се, онези, които са поели по тъмната пътека.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.