Окултните войни Баба Ванга, Елена Блаватска и другите
(Пишете всички следващи коментари по темата тук!)
Елена Блаватска (рускиня по народност) поведе войната на Шамбала срещу Атлантическата раса. До смъртта си в Лондон, тя твърдеше, че винаги е имало окултна война и тя продължава и в наши дни - войната между слънчевите раси (Шамбала) и войната между расите на сянката (смъртта) - Атланта.
Много окултни мислители и пророци са влияли на човечеството по един или друг начин - нарочно или не - остава да се разбере - Нострадамус, Ванга....
Един от последните въпроси, свързани с Ванга беше защо е създаден пародията на храм от Светлин Русев, дали е лъгала в предсказанията си Ванга и защо?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А за вещицата Ванга, съмнявам се тук да има някой с различно мнение!
объркана, нещата не са точно по този описан начин.Войната продължава и в наши дни, така е.........Що се отнася до Блаватска, тя е най-малката и поредната пионка в цялата война, с други думи в йерархията ще дам малък аналог с военната йерархия, тя ще има чин ефрейтор, нищо повече!
Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?
Да, руснаците направо я боготворят Ванга, защото била познала за катастрофата с "Курск". Информацията ми е от руската телевизия, където случайно попаднах на това предаване. Не съм съвсем сигурна, защото го хванах от средата, но ми е останало в акъла, че едва ли не тя е предсказала за "Курск" още преди той да бъде пуснат във вода. Нервира ме фактът, че предаването беше под надслов "Кой погуби Ванга" или нещо подобно - демек те, видите ли, толкова я величаят, а ние българите сме я затрили едва ли не. Цитираха племенницата й, която сега експлоатира името й, че била заявила, че Ванга била убита. Общо взето, предаването силно ме изкара от кожата. Но фактът, че е предсказала за "Курск" още преди да го има, си остава.LETO писа: Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?
Нейни думи:
„ИСТИНАТА ЗА СВЕТА И КОСМОСА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ В СТАРИТЕ СВЕЩЕНИ КНИГИ!”
„ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ МНОГО ПРИРОДНИ И ОБЩЕСТВЕНИ КАТАКЛИЗМИ, БУРНИ СЪБИТИЯ. ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ И ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. ЩЕ ДОЙДАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА, ХОРАТА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ГРУПИ ПО ВЯРА. ЩЕ ДОЙДЕ НА СВЕТА НАЙ-СТАРОТО УЧЕНИЕ.”
„НЕ Е НУЖНО ДА ТРУПАМЕ БОГАТСТВА. НА ЗЕМЯТА ИМА СЛЪНЦЕ И БЛАГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК.”
„ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ДОБРИТЕ ХОРА И ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЕДИН ПРЕКРАСЕН СВЯТ, КОЙТО СЕГА НИ Е ТРУДНО ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИМ!”
„НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ - ВАЖНОТО Е ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК!”
До колкото знам, комунистите никога не са и позволили да излезе от страната. Има много загадки около нея, обаче, чак да я наричаме вещица. На никой нищо лошо не е направила!
Точно така. Всъщност за негативния симсъл на думата "вещица" главната заслуга е на католическата църква, която през Средновековието започва голямото гонение на всички лечители, знахари и др. подобни, вкарвайки ги под общ отрицателен знаменател. А Ванга е помогнала на много хора, за което е плащала голяма цена. Нали казват, че истинските вещери от този тип поемат цялата негативна енергия, живеят с болките на другите и изобщо не им е лесно. В този смисъл лично за мен, за да се занимаваш с това, трябва да си много благороден и себеотрицателен. Нямам предвид, разбира се, онези, които са поели по тъмната пътека.Карга писа: Не мога да разбера какво против имате вещиците???!!! Вие изобщо наясно ли сте с тъкуванието на термина?
вещица - идва от "вещ" - всичко можещ, всичко знаещ
вещица - мъдра жена
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.