Опитах се нещо да им покажа, да им отворя очите. Ами, това и тъдева. Каквито лидерите, такива и поклонниците и съмишлениците. И като знам от къде идват командите и инструкциите, взе да ми се отщява да се занимавам с тях. Пуснах им нещо, което те вероятно ще изтрият, затова ще го пусна и тук. Нека да остане като спомен. И за поука.
Абе, вие в кой свят живеете? Не виждате ли, че даже тук, в тоя уж националистически форум е пълно с ибрикчии, които са готови да правят свирки на фесовете? И с едни други, които уж са българи, ама ви карат да се залъгвате, че живеете в остров насред океана, и че всичките си работи можете самички да си подредите. Нищо не можете, силиците ви са твърде немощни. Не виждате ли, че Изсраел, САЩ и Турция постоянно наливат пари за унищожението на България? Не виждате ли, че всичките ви лидери са купени от тях, и те, лидерчетета шибани ходят на поклонение в Тел Авив оттам да им дадат инструкции как по-лесно да ви доунищожат? А в същото време ви внушават, че вие не бива да търсите приятели и съюзници. Ами не търсете. Не тъсрете и мрете, щом така ви харесва. Какво да ви разправям, всичко е свършено. Ами се осъзнавайте по-бързо и се махайте от тая обречена земя, докато сте още живи.
И няколко мнения, написани след моето:
"Buccaneer
Твоята любов към бившият СССР е болестно състояние. Да не мислиш, че днешна Русия е много по различна от СЕСР? Тези вече достатъчно ни унищожиха и който се е хванал с тях не е прокопсал, за справка - бивша юдославия. Нашият път е към съюз със Западна Европа и САЩ, ние сме част от тази цивилизация. И дори и да не ни изнася всичко, поне на едно нещо трябва да ни е научила историята и то е - когато си малък, по добре да си с победителите."
"Петър Алексиев
Дали ще правиш свирки на фесовете, руснаците или американците е все тая......."
"Bes
Форумът е пълен с евреи, криптове, шабец-гои, предатели, танцьори, фанатици, нелегални изроди и обикновени идиоти.
Жалко за свестните хора, които все още пишат в този бивш националистически форум, сега превърнат в еврейски свинарник и цигански катун."
С последното мнение съм напълно съгласен. Лошото е, че в еврейски свинарник и цигански катун е превърната цяла България. И няма, няма кой да разчисти мърсотията.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.