Кокошка Дончева бяга

преди 17 години 3 месеца #34899
vazrajdane.ucoz.ru/
Имаше един стар виц. Защо бяга кокошката, когато я гони петела? За да не помислят, че е курва. А какво си мисли като бяга? "Дали не бягам прекалено бързо." Точно такова е поведението на дупедатката от БСП Татяна Дончева с изявлението си, че напуска политиката. Пускам новината, пък като мине време ще видим дали съм се оказал прав или съм сбъркал.

Политбомба! Дончева напуска политиката
13.05.2009 19:49
"Депутатката от Коалиция за България Татяна Дончева напуска политиката.

Дончева е обявила това си решение от трибуната по време на заседанието на Висшия съвет на БСП.
Пред журналисти тя потвърди информацията и каза, че е взела решението, тъй като е недоволна от начина, по който се взимат решенията в партията.
Дончева обясни, че когато това се промени, не изключва възможността отново да се върне в политиката.
Тя не напуска БСП, но няма да участва в изборите за национален парламент.
„За партията и за лявата идея може да се работи без да си парламентарист и без да си министър”, каза тя.
„Политическата реклама в българския политически живот надхвърли всякаква здравословност и няма място за един нормалномислещ човек, който все пак цял живот се е занимавал с реални неща.
При това положение аз не виждам участието си в момента и в националния парламент. Защо трябва да се подчиня на тези правила и да правя тези същите дивотии.
Да, може това в момента да се продава, може би е ценно за хората, може да има всякакви интереси, но това мисля, че трябва да се изживее. Като се изживее, мога да се включа пак”, заяви Дончева.
„Поначало личността ми се бунтува срещу това да занесем в ЕП национална проблематика и едните да плюят правителството, а другите Столична община – каквито и да са те. Каквито и хора да населяват тези две сгради. За едното си има контрол в общината, за другото си има контрол в националния парламент”, каза тя.
„Сега да се включа в някаква обществена истерия, в която звучат странни неща и общо взето е създадена една виртуална реалност, за да замръчква на хората главите и да ги кара да се чувстват като шизофреници...Не искам да участвам”, завърши Дончева."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.