erigkan.ucoz.ru/news/2009-05-13-126
Властите в Грузия „хранят” полицаите с психотропни препарати
Бившият говорител на грузинския Парламент, лидер на „Демократично движение – единна Грузия Нино Бурджанадзе твърди, че по време на сблъсъците с привърженици на опоцицията, грузинските полицаи се намирали под въздействието на психотропни препарати. Съобщението е излъчено от Агенция "Новости-Грузия".
„Разполагам с информация, че на полицаите е бил даден препарат, предизвикващ агресия” – заявила Бурджанадзе на митинг, проведен пред Парламента.
„Аз искам да вярвам, че причина за тяхната агресивност е препарата, който са им дали. Аз искам да вярвам, че в действителност тези хора не са такива, не са толкова зли.” – казала Бурджанадзе.
Тя отбелязала, че в редиците на полицията служат много достойни хора и призовала привържениците на опозицията да не осъждат всички полицаи и представители на правозащитните органи заради действията на отделни групи, предава РИА "Новости".
7 май 2005 година
Сега възниква въпросът по чий съвет грузинската полиция е било подложена на дрогиране и психотропна обработка. Ами по всяка вероятност от тези, които снабдиха същата грузинска полиция с мощна психотронна /да не се бърка с психотропната/ техника и я насочиха срещу мирно протестиращи граждани. По всяка вероятност пси-съветите идват от същата тази зловеща сила, снабдяваща грузинската армия с безпилотни дронове. А после дроновете бяха използвани срещу Русия. И когато Руската авиация и ПВО свалиха няколко дрона, Израел протестира. Защото нали разбирате, дроновете са много скъпи и не може току така руснаците да ги унищожават. Нататък мисля е ясно. Не е ясно само какво ще стане с израелските снабдители на българското бандитско правителство със същата техника и със същите влудяващи препарати. Защото един ден българинът ще научи причините, поради които нашата полиция убива съвсем невинни хора.