Жеков и СКАТ

преди 17 години 3 месеца #34796
Съобщиха ми, че лицето Георги Жеков пак е бълвало клевети срещу мен. Тук:;
eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-32
Съм пуснал текст, разобличаващ някои от неговите клевети. Тоя път обаче мисля, че мина границата. Искам най-сериозно да предупредя ръководството на Телевизия СКАТ, че ще ги дам под съд за клевета. Вчера разговарях с човек, който ме убеди да го направя, и който ще поеме съдебните разноски. Все още има възможност да се споразумеем, но зависи от тяхната реакция. Дойде време да взема сериозни мерки и веднъж завинаги да запуша устана на тоя паталогичен лъжец и клеветник. Така че от ръководството на СКАТ да не се офлякват, ами да правят нещо, да не го отнесат и те покрай него.
Преди няколко дни ми бе на Гости Григор Симов, съратник на Илия Минев и куриер на неговото Независимо дружество през 1988 година. Гришата също е оклеветяван многократно от Жеков и също е на мнение, че срещу това лице трябва да се вземат мерки. А вчера отих специално на събрание на "Атака" в Ботевград, където разговарях по същия въпрос с областния координатор на партията. Сега чакам резултати. Ако няма, ще има съдебно дело. Тоя път няма да му се размине на Жеков.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 3 месеца #34797
В сайта на "Епохални времена" също има публикация, посветена на атентата:
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html
Едно обаче не мога да разбера. Как така тези толкова запалени "антикомунисти" с такава неистова стръв защитават комунистическите тайни служби. Вчера един стар познат ми предложи да поеме съдебните разноски по делото срещу Георги Жеков. Той после щял да си ги удържи след като го осъдим. Приех, и на мен ми дойде до гуша от тоя клеветник.

преди 17 години 3 месеца #34798
Тъй като във форума на в-к "Атака" почна дискусия, нека публикувам своя отговор и тук:

Ето линк към предаването на Жеков:

vbox7.com/play:5007b961

Ето и моят отговор:

Навремето мен ме разкарваха две години по съдебни дела във Варна заради думата "глупак", написана в Интернет. Май е време и аз да си потърся правата. И ще ги потърся. От Телевизия СКАТ. Знам, че много хора ще ме подкрепят. А може да убедя и Гришата Симов и той да се включи в делото. Тоя наистина прекали. И няма нищо по-лесно от това, да докажа, че Георги Жеков лъже и клевети.

www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html

eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-32

eltimir.ucoz.ru/photo/12

Има нещо странно. Жеков уж възхвалява Илия Минев, а ругае и клевети почти всички негови близки, приятели и съратници. Сега обаче ще кажа за един неоплют - Константин Борисов Иванов, известен повече като Коци. Коци почина миналата година и общинските власти поискаха да изгонят вдовицата му от общинското жилище, едно мазе, където живееха. Тя ми писа, аз от своя страна писах на доста хора, пуснах в Интернет на няколко меса за случая. И се питам защо Георги Жеков не защити вдовицата на този страдалец Коци от произвола на общинската власт в Монтана? Впрочем Коци беше внук на убит въстаник в Септемврийското въстание през 1923 година. Самият той инвалид, с един крак беше антикомунист. Нещо обичайно в България. Та такива работи с клеветника Жеков. Хайде, да оставим засега събитията, случили се преди повече от половин век и да погледнем сега какво се върши. Веднъж питах защо Георги Жеков думица не обелва срещу геноцида, на който сме подложени ние, българите. В отговор получих само ругатни. Много може да се пише по въпроса, но дали си заслужава. Ще видим като заведа дело какво ще се случи. И да не забравя да благодаря за линка. Записах си го и ще си имам доказателство.
А, да. Пловдивският ми адаш, тоя "антикомунист" е завършил висшето си образование в Ленинград, в СССР. Жеков няма ли да пита кои през онези години можеха да следват в СССР? Сега адашът ми е върл почитател на Иван Костов. Да говоря ли повече?

преди 17 години 3 месеца #34811
Ако Елтимир реши да съди Жеката за клевета онзи е вътре с двата крака. Най-малкото заради клеветата, че сам си бил запалил апартамента пиян. Ангел има поне няколко души свидетели, които видяха с очите си откъде е почнал пожара. Доколкото знам, има в писмена форма същото заключение от шефа на пожарната в Ботевград. Че пожарът е умишлен с високозапалителна течност, подпален от стълбището. (по същия начин като пожара на влака София-Кардам). Няма как и Жеков да каже, че е бил подведен, защото Елтимир е изкарал достатъчно информация в публичното пространство.
По ми е интересна реакцията на ръководството на Атака. Дали са съгласни с тези твърдения на СКОТаджията. Защото форума им се е превърнал в някакъв зоопарк на сиви вълци и плъхове. Че Владко Лалов е банирал всички от нашите (с изключение засега на Елтимир) се знае отдавна. Че не може дори да се напише името на сайта, без да се промени автоматично - също отдавна е известно. Нас не ни интересува каква трева ползва и въобще какъв е и що е в младежката структура на Атака. Нас ни интересува какво мисли Волен по оклеветяването на Елтимир, с когото са били приятели. За да знаем все пак какво поведение да приемем при наближаващите избори. Щото ние нямаме партийни аспирации за власт, нито пък вярваме във фалшивите републикански избори, но все пак харесва ли им или не - нашата дума се чува тук-таме.
Господа националисти от Атака - озаптете си плъховете!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.