Тъй като във форума на в-к "Атака" почна дискусия, нека публикувам своя отговор и тук:
Ето линк към предаването на Жеков:
vbox7.com/play:5007b961
Ето и моят отговор:
Навремето мен ме разкарваха две години по съдебни дела във Варна заради думата "глупак", написана в Интернет. Май е време и аз да си потърся правата. И ще ги потърся. От Телевизия СКАТ. Знам, че много хора ще ме подкрепят. А може да убедя и Гришата Симов и той да се включи в делото. Тоя наистина прекали. И няма нищо по-лесно от това, да докажа, че Георги Жеков лъже и клевети.
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html
eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-32
eltimir.ucoz.ru/photo/12
Има нещо странно. Жеков уж възхвалява Илия Минев, а ругае и клевети почти всички негови близки, приятели и съратници. Сега обаче ще кажа за един неоплют - Константин Борисов Иванов, известен повече като Коци. Коци почина миналата година и общинските власти поискаха да изгонят вдовицата му от общинското жилище, едно мазе, където живееха. Тя ми писа, аз от своя страна писах на доста хора, пуснах в Интернет на няколко меса за случая. И се питам защо Георги Жеков не защити вдовицата на този страдалец Коци от произвола на общинската власт в Монтана? Впрочем Коци беше внук на убит въстаник в Септемврийското въстание през 1923 година. Самият той инвалид, с един крак беше антикомунист. Нещо обичайно в България. Та такива работи с клеветника Жеков. Хайде, да оставим засега събитията, случили се преди повече от половин век и да погледнем сега какво се върши. Веднъж питах защо Георги Жеков думица не обелва срещу геноцида, на който сме подложени ние, българите. В отговор получих само ругатни. Много може да се пише по въпроса, но дали си заслужава. Ще видим като заведа дело какво ще се случи. И да не забравя да благодаря за линка. Записах си го и ще си имам доказателство.
А, да. Пловдивският ми адаш, тоя "антикомунист" е завършил висшето си образование в Ленинград, в СССР. Жеков няма ли да пита кои през онези години можеха да следват в СССР? Сега адашът ми е върл почитател на Иван Костов. Да говоря ли повече?