Добре дошли,
Гост
Тихо и спокойно
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 4 месеца
Не бях влизал в Интернет почти месец. С едно петминутно изключение. И с изненада забелязвам колко е спокойно. Колко е тихо и спокойно. Чува се само чуруликането на птичките и жуженето на пчеличките. Тихо и спокойно като в гробище. Да, ама не е гробище. Интернет си е жив и здрав, форумите са си живи и здрави. С изключение на форума на Парадокс, в който не успях да вляза. Дава ми това:
"SQL ERROR [ mysql4 ]
Table './p3f/paradox_forumhead_net_sessions' is marked as crashed and should be repaired [145]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists."
Иначе всичко си е живо и здраво. И пак е гробище. Гробище за домашни любимци. Дали е така или само така ми се струва на мен? Ама дали има кой да ти каже? Нищо, че аз смея да питам.
"SQL ERROR [ mysql4 ]
Table './p3f/paradox_forumhead_net_sessions' is marked as crashed and should be repaired [145]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists."
Иначе всичко си е живо и здраво. И пак е гробище. Гробище за домашни любимци. Дали е така или само така ми се струва на мен? Ама дали има кой да ти каже? Нищо, че аз смея да питам.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 3 месеца
Да, догадката ми се оказа вярна. Гробище е. Мъртвило. Гробище за домашни животни, също като по Стивън Кинг. Гробище, от което излизат отдавна умрели, политически трупове някакви, животни, загубили всичко човешко и ни призовават пак да гласуваме за тях. Някои казват, че животните са възкръснали. Аз казвам, че са вампирясали. Някои им вярват и заявяват, че ще отидат да гласуват. Нормалните хора стоят настрана и наблюдават.
Спокойтвието продължава. Предизборни крясъци и мъртвешка тишина. Така ще е до самите избори. След тях ще започне пирът на вампирите. Да се махаме оттук, преди излезлите от своите гробове политически животни да са вечеряли с нас.
Спокойтвието продължава. Предизборни крясъци и мъртвешка тишина. Така ще е до самите избори. След тях ще започне пирът на вампирите. Да се махаме оттук, преди излезлите от своите гробове политически животни да са вечеряли с нас.
anti666
Посетител
преди 17 години 3 месеца
На мен от всичките вампири най ми харесва този мутант. Нещо между човек и нерез. Който не знае какво е нерез - това е скопен шопар, за да качи повече кила за Коледа. В случая този може и да се скопен, а може и само да е обрязан. Но Делян Пеевски, заместника на Ебем Етем за мен е лицето на Републиката. Много скоро тоя ще ни представя и в Европарламента.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 3 месеца
Всъщност дали пируването им не започна? В Пловдив някакво четири годишно детенце изчезнало. Намерили майката удавена в Марица. Бащата си търси детенцето, разлепва снимката му из града. Полицията бездейства. Полицията е на пазарен принцип. Председателят на Софийския градски съд Светлин Михайлов кара краден джип. И той е на пазарен принцип. На пазарен принцип са и политическите ни животни. Пресмятат кой колко душички ще лапне, колко невинни хорица ще изяде. Но това ще е след изборите. Сега е тихо и спокойно. Като във всяко гробище. Никой нищо не очаква, никой на нищо не се надява, никой в нищо не вярва. Очакването свърши, надеждите ни ги посякоха, убиха ни вярата. Животът вече го няма. Затова е гробище, затова и ние сме на гробището. Или в него, което е все едно. Тук сме, стоим си кротко в трапа, а някои дори вече са се излегнали. Тук сме и чакаме да ни погребат. Живи или мъртви, няма никакво значение. Защото и живите у нас вече не знаят дали са живи.
Хей, няма ли някой да ни метне едно въже, та да излезем от трапа. А после със същото въже да избесим животните, които превърнаха България в гробище.
Хей, няма ли някой да ни метне едно въже, та да излезем от трапа. А после със същото въже да избесим животните, които превърнаха България в гробище.
anti666
Посетител
преди 17 години 3 месеца
Така е Елтимире, май наистина чудо трябва да стане. Щото и въже да му подадат, ако на народа си му харесва в трапа, за какво му е то? А за да стане чудото, за да получим помощта трябва да има някой да я използва. Иначе си е мъртвило. Дори и в този сайт, пишем си неколцина човека и толкова. А ако не съберем критичната маса, ще стане това;
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 3 месеца
Аз и сега се опитвам да правя нещо. Жалко, ако някои не го разбират, или ако го разбират превратно:
"Златик, 12-05-2009 18:26
Тема: Re: Противостояние
Нам надо держаться вместе! У нас общая культура, общая вера, близкий язык. Если Болгария будет стараться слиться с Европой, она потеряет свою неповторимость и исчезнет когда-то с карты. То же самое грозит и России! Если она будет бездумно подражать Америке и Европе и забывать свои истоки, свою культуру. Надо броться с американщиной в культуре."
"Златик, 12-05-2009 18:26
Тема: Re: Противостояние
Нам надо держаться вместе! У нас общая культура, общая вера, близкий язык. Если Болгария будет стараться слиться с Европой, она потеряет свою неповторимость и исчезнет когда-то с карты. То же самое грозит и России! Если она будет бездумно подражать Америке и Европе и забывать свои истоки, свою культуру. Надо броться с американщиной в культуре."
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 3 месеца
Ле-е-е-лллееее! Аз си мислех, че тука е тихо и спокойно. Аз си мислех, че тука е тихо и спокойно като в гробище. Може и така да е, в сравнение с по-добрите времена. Обаче това гробище все пак се посещава. Тук все още се оставят цветя. Обаче влязох в сайта на СДС, видях връзките към него. Та ако тук е гробище, там, в сайтовете и блоговете на седерастите и на десеебистите е като в гробница от потъналата Атлантида. Не само никой не ходи да поднася цветя, не само никой не знае къде се намира тази гробница, ами никой не знае дали изобщо някога я е имало.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.