Природните закони, законите на злото Дисекция и анализ!

преди 20 години 9 месеца #2965
Първият закон е че на всяко действие има равно по сила противодействие.
Техните действия са ясни(от поста на Севар-Синият лъч), но разграничението
съвсем не спира до тук!За да направят каквото и да е било действие им е необходимо сила, за която им е необходима енергия.Логичният въпрос е от къде я черпят тази енергия- хората са постоянен генератор на енергия, съответно енергията трябва да е с отрицателен заряд, която служи за разрушение на доброто, за да се наложи злото!

Ако предположим, че на върха на пирамидата е окото на злото, то по първият закон е редно да има и пирамида, която да е в другата полярност-доброто и това, което искам да кажа е че има такава пирамида!
Къде се явяваме НИЕ(в този форум)?Ние се явяваме в първите седем стъпала на пирамидата, като всяко стъпало съответно оказва противодействие на съответното тяхно стъпало или това, което се опитвам да кажа, че има хора, които са над нас и те им оказват противодействие.
Какво трябва да правим ние?
Да се изкачваме по стълбицата на Йерархията, която има за цел тотално противодействие.В България има такава структура.Законът за дуалността и огледалността на явленията действа във всяко проявление или с други думи, каквото и да направят ТЕ, то ние ще им противодействаме.

Цялата информация, която е изложена тук е информация, която се спуска от естествената структура за противодействие на силите за борба със злото, която има за цел господство, което не е възможно, защото Севар мисля, бе написал на сайта:
"Не съществува поражение, до като сам не се признаеш за победен"!!
А Войната е от хилядолетия, злото разполагаше с това време, бъдещето принадлежи на нас- Воините на Тангра, които са носители на естествената космическа хармония!

Всекие един пост в този форум се следи и това, което искам да им покажа, че
тази информационна среда създадена с много труд от създателите са мощно и
непреодолимо противодействие.А ние останалите само допринасяме и обогатяваме с други думи

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2969
Наистина, видно е, че тук ние заявяваме намерението си да противодействаме и намерението си никога да не се предадем и признаем за победени. По-точно ние се виждаме, като победители, изграждаме се като победители, защото средно положение няма.

Много ми се ще тази среда - информационна за сега, да се разраства и материализира.

Пиша като човек и българин, който явно не е от "структурата на воините на Тангра в България". Поне не на яве :-)

Извинявам се, ако не изразявам мнението на повечето хора тук и съм от малцината, които не са приобщени, но ако е така, то повечето като мен търсят начин да подредят и насочат действията си под ръководство на напреднали воини. Не е разумно всеки сам да минава по всяка пътечка, пък и то основното следствие от еволюцията е, че никога една пътечка не се извървява по един и същ начин. Всеки има какво да даде, дори и да мине по същия път.

Но все пак.

Все пак ми се ще да предложа организираност, взимодействие. Смятам разбирате за какво призовавам.
Призовавам структурата да даде знак на търсещите.

преди 20 години 9 месеца #2992
Скоро, много скоро ще говорим.
А междувременно прочети за "Воините на Тангра" от Елтимир.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.