Не знам как да започна,понеже не съм навътре в тези неща,но според мен жуженето около техниките за контрол на нета и подслушванията и пр. са безмислени, понеже у нас това отдавна е факт.Останалото е ала-бала.Като им знам морала на управляващите,никой не може да ме убеди,че те спазват някаква законност или,че чакат разрешение от съда или и пр.При мен дойдоха младеж и девойка,да им принтирам нещо от флашка.Докато се усетя се отказаха и младежът без да ми даде време за реакция,мина от моята страна и с професионално натискане на няколко клавиша /нали разбирате,внимателно отстраняване на хардуер/,най вероятно ми вкара някаква програма.Казаха,че ще се върнат веднага,но както и предположих ,не се върнаха.е искам да кажа,не се вълнувайте за това,дали -или!Всичко е отдавна факт и в България кой ще им дири сметка?Следят ни постоянно и на всички нива и правят театър за законност. Пак да ви кажа,не се заблуждавайте.По-скоро да помислим как да избегнем примката,но в случая просто не съм наясно с технологиите!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.