Система за отказ на всички правителства Дейността им в един и същи момент!
Точно!!!Иван писа: Благодаря, IYI !
Кайно време беше! Съгласен съм, че тук не е чат стая, където по подобие на "Сблъсък" да упражняваме основната демократична свобода - да си изкажем мнението, което нищо не променя.
Ние ще си изкажем мнението и то ще промени каквото трябва.
В момента съм на нивото на организиране на личната си защита и тази на обкръжението ми. Използвам указанията от този сайт подадени в различни материали:
- Взаимодействие с приятели и познати, които споделят нашите възгледи. Ако имам нужда от нещо в работата или личния живот търся предимно хора от моя кръг. Така идеите, решенията и ресурсите ще остават в рамките на кръга.
- Неупотреба на вредни изобретения на съвремието - ограничаване на мобилни и всякакви комуникации само до най-нужното. Така се възпитава веднъж дисциплина на ума, посланията помежду ни повишават своето качество за сметка на количеството и втори път намаляваме до минимум опасността от привличане вниманието на врага. Ограничаване от вредните излъчвания на телевизия, радио и всякакви информационни и механични вибрации, които не са необходими.
- Най-големият материален враг, който познавам, това е паричната система. Ограбват ни непрекъснато. Едно на ръка, че парите струват толкова, колкото реши врага. Днес вече нямаме дори достъп до парите си. Заплатата отива в банката, от там за всяко левче ми вземат стотинки, за да си я изтегля чрез дебитната карта. За всяко нещо ти вземат допълнително, колкото решат и ти нямаш избор - такса за откриване, такса за закриване, за превод, за обмен и т.н. Правилата те ги поставят, а алтернативна парична система няма.
Стремя се да не използвам пари. Общувайки със съмишленици това е по-лесно: обменяме си услуги и материали, максимална рбота в натура.
- Търсене на собствени, немонополизирани енергийни източници. Бях споменавал за свободната енергия в други теми.
Накратко това са методите ми за защита.
За отказа на всички правителства.
Идеите ми са две:
1. Екстензивен метод - за него е необходимо максимален брой хора да са провели своята лична защита по начин описан по-горе или по-съвършени начини. Ще се учим един друг!
Недостатък - може да ни ликвидират (), докато съберем критична маса, достатъчна да обезсили правителствата.
2. Интензивен метод - не можах да намеря един материал, в който руски учени говореха, че в момента най-добрите им хора изучават основното оръжие на врага - парите. Навлизат в тънкостите на материята, за да могат в скоро време да съсипят тази система. До колко е вярно не знам, но тук има какво да дадат доста хора с различни знания - комуникации, софтуер, икономически знания и др.
Определено съм за съвкупност от двата метода.
Можем да пристъпим към по-конкретни неща, но не съм сигурен, че форумът ще е достатъчно надежден за това.
Изход не може да няма .
А относно това което не е за форума: среща наживо!!!
А относно надежноста на форума - то всеки форум не е надеждно място поради това че всяко чифутско леке може да се регистрира веднага.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Най лесният начин е да не се подавате на масовите вкусове
Примерно "Чалга"
Скоро ми попадна една статия мисля, че ще ви е интересна.
www.xnetbg.com/www/site/index.php?option...iew&id=168&Itemid=40
Целта на правителствата е чрез манипулация да контролират тълпите
Винаги е имало и ще има % от тълпата, който да не се поддава. Целият репресивен апарат е насочен срещу тези хора.
Аз съм от този % предполагам, че тук влизат много хора на който не им действат методите за зомбиране.
За да се научите да се пазите от манипулиране, първо трябва да проучите методите им!
Използва се хипноза, която е свързана със НЛП
Можете да почнете да четете книжки за Хипноза и за НЛП, ще ви е много полезно.
www.book.store.bg/c/p-p/m-366/id-4239/hi...D5%E8%EF%ED%EE%E7%E0
www.bisclub.org/students/NLP%20-%20Uspeh.doc
Руснаците са много добри, имат цели институти(Свързани със техните служби) по НЛП изкарват отлични специалисти по зомбиране, тук НЛП напоследък стана много популярно във бизнесредите.
Поздрави
Само да попитам - ти пробвал ли си го това НЛП?
За да се научите да се пазите от манипулиране, първо трябва да проучите методите им!
М-да - не работят върху българи!
Познавам двама човека в този форум които са пробвали НЛП и не им действа. Има нещо в гена ни дето им разкатава ма..цата...
Също като кимането за "Да" и "Не" и също за лафа на шопа...."Те че ми кажат напред ли да пълзя, назад ли да пълзя!".
Така изказах се за НЛП-то....
Статията обаче е много добра. И рекламите и телевизията и медиите ни заливат с такава помия, че просто не можем да излезем "чистички". Срещу това трябва много яко да се борим.
Жалко, че много родители са "сдали багажа" в България и те не знаят кое е криво и кое е право и избиват комплекси. Вместо да бият един зад врата на "скъпоценното" си, те се изхвърлят и купуват от скъпи по-скъпи боклуци да не би да се срамува отрочето им.....
Авеее ей, тука да не ти е кръчма, кво си ми се разкряскал! - бел. админ
Значи като по телевизията дават само забавни програми атакуват по един или друг начин подсъзнанието на хората(Тълпата)
Както й със ДВД манията
Подсъзнанието се отключва само като ти предлагат хубави неща(Забавления и Щастлив живот)
Тоест казват подсъзнателно на хората " Вижте колко е прекрасен живота, нищо че едвам си плащате сметките, нищо че политиците ви крадът й ви лъжат"
Доста е обширна темата, само мога да кажа, че има специалисти, който със текст или рисунка могат да ти атакуват подсъзнанието и да те зомбират(да изпаднеш в състояние на транс)
Тази книга също е доста интересна
Психология на Тълпите
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.