Система за отказ на всички правителства Дейността им в един и същи момент!

преди 20 години 9 месеца #2970
Хей Георги нали сме българчета....отне ми няколко минути и се поизпотих, ама му намерих колая..... :-D

Като влезеш най-отгоре вляво има следното меню: "Изгуби ли регистрационния е-мейл?"

Като киликнеш на него ти се появява меню "препрати активиращ код". Там си попълни само емайла и най-отдолу "активиращ код", който ти беше изпратен с емайла и се разчиташе.

Килкни на "препрати активиращ код" и....си активиран.... :-D

(Явно някой не иска да се регистрираме там..... :devil: )

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2971

Такава система се създава от БЪлгари в момента, ако ще и целият световен арсенал да ги пази не ще останат недокоснати!

IYI като ги пускаш такива грандомански се изнервям....Гледам, че и бай Иван му писна на .....

Призовавам структурата да даде знак на търсещите.

Та.... :confused: доизкажи се де - де ги тия структури / системи, че и ние да се включим?

преди 20 години 9 месеца #2991
Случайно се запознах с възрастен господин, който ме запозна с много детайли,
които и да исках нямаше да се сетя.Просто Ви казвам, че винаги ще има противодействие има и структури-структура има и много нива на противодействие.Преди година си с мислех, че съм абсолютно самотен в тези начинания с изключение на Воините, те бяха упование.И на скоро разбрах, че нещата не са съвсем такива т.е има организирани действия, които те първа ще излязат на яве.
А как точно да ти разкажа, Мистик, като главата не може да ми побере всичко, което разбрах.

преди 20 години 9 месеца #3010
Много лесно IYI - дай възрастния господин насам! :tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 9 месеца #3045

IYI писа: Случайно се запознах с възрастен господин, който ме запозна с много детайли,
които и да исках нямаше да се сетя.Просто Ви казвам, че винаги ще има противодействие има и структури-структура има и много нива на противодействие.Преди година си с мислех, че съм абсолютно самотен в тези начинания с изключение на Воините, те бяха упование.И на скоро разбрах, че нещата не са съвсем такива т.е има организирани действия, които те първа ще излязат на яве.
А как точно да ти разкажа, Мистик, като главата не може да ми побере всичко, което разбрах.

Прекалено хубаво за да е истина.

преди 20 години 9 месеца #3047
Принципа на изграждане е доста интересен и всеки, който се е запознал с него възкликва:
-Това нещо е много мощно(структурата на противодействие)!
Но за целта, всичко трябва да се пази, защото ако се види от много очи, ще стане уязвимо.

преди 20 години 9 месеца #3049
Севар, благодаря за статията, доста ценна е.

преди 20 години 9 месеца #3050
А как може да бъде използвано за нуждидте на Движението, след като е толкова уязвимо?

преди 20 години 9 месеца #3058
Много е просто, единствените хора, които познавам от тук са Елтимир и Севар и
още двама-трима, на които мога да им имам доверие.Подобно нещо не трябва да побада в непознати ръце.Пиша си с Вас, но не Ви познавам- в този смисъл на нещата е уязвимо.Когато разбрах и видях, установих, че наистина трябва да се пази.Скоро ще бъде показано на Елтимир и той ще реши, на кои от вас може да се има доверие.Изрично бях предупреден, че схемата и информацията на действащото, не може да има копия, оригинала е един и трябва да се пази.

преди 20 години 9 месеца #3062
Че трябва да се пази е ясно, ако съществува изобщо това за което казваш.
Все едно схемата на отбраната на Козлодуй да попадне в ръце на неизвестни хора.
Както навремето схемата за отбраната на Одрин е попаднала в български ръце и резултата от нашата атака е известен .

Още повече, че ако не е изрично необходимо такива неще не е добре да се споменават по форуми.
Не те знам какво имаш точно в предвид, но колкото и да криете "нещото" от недоброжелатели - все пак трябва да имате достатъчно по брой и надежност хора. А със дълбока конспирация количество хора не може да се превлекат.
Така, че работата е да се намери точното място между две противоположности.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.