Здравейте всички!Съвсем случайно,попаднах на един сайт с многообещаващото заглавие СОПА с точки между буквите./http://www.sopa.bg/page.php?4 / "Влязох вътре" и какво да видя-сдружение на юристи,предполагам,за защита на гражданите от беззакония,недомислия, правосъдни грешки унизяващи гражданите, изкарващи на показ,административния произвол и глупавите от юридическа гледна точка несъобразявания със законите и правилата,което пък е резултат от свръхсамонадеяността,чувството за непогрешимост, опиянението от властта, увереността за невъзможността на какъвто и да е, дори помисъл за контрол и зле прикритото презрение към дребничките,досадни хорица,отвън /за сега/,но опитващи се да погледнат вътре, в сферата на "правосъдната" система .Признавам си,аз като всички граждани,от дребните,потърпевш и безсилен,си казах:Ето най-сетне имаме и интелигенция,българска,будна,болееща за правата ни и справедливостта!Отдавна трябваше!Браво!Веднага написах едно излизащо от сърцето послание,след това още едно,за третото не съъъм сигурен,май само имах намерение!Така!Вие да сте получили отговор?..И аз толкова.Че без да твърдя,че съм прав,просто по интуиция и следейки реакцията на "сопата",искам да ви кажа,че не е чак толкова голяма,че леко се разминава и изсилва с името си,че с претенциозността на заглавието,да си позволява да не отговаря на написани послания,това говори само за по-горе посочените състояния на "правосъдието"!Че, предизвиквам този дебат, с цел да установя,-тези хора,легитимират "демокрацията" в България ли и отвеждат парата към свирката с наглед ефектни дела или са истински,щото моето мнение си е мое мнение?Дали съм прав,като си мисля,че това е поредната казионна организация,която иска да увлече и извади на светло,недоволни хора и недай Боже,нестандартни юристи-щото това ще бъде голяма зараза и проказа за системата!Сакън!Или липсата на отговор си е просто е нещо неособено важно-дребна грешка,към незначителен човечец,при това данъкоплатец,т.е. даващ!Нали знаете,че "Елита"хеле от системата не дава,той само взема,както и би трябвало да съответства на положението му!Иначе,аФторитета му,отива на кино!Че питам Ви,дали съм прав?!