... просто немога да разбера как се итегрира малцинство, което не желае да бъде интегрирано??
Да - точно, но те не го знаят.... (само ние си го знаем). Искат още пари от английските данъкоплатци за да вкарат в пътя пакистанците, ама...... А пък на нашите им дават 10 години....Ха-ха - ония за 30 не са ги оправили, а нашите за 1000 не сме....

Така, че според мен плана за 10-те години е меко казано оптимистичен.
Нека пак да разясня за тези които не знаят:
Доказано е генетично, че нашите цигани са от областта Пинджаби. Тази област в момента е и в Пакистан и в Индия.
Ето тука изследването:
en.wikipedia.org/wiki/Roma_people
Така че...

...става въпрос за едни и същи хора в България и в Англия.
Не знам!

Проблем на глобалистите...

Щом са разсекретили тези "проучвания" обаче значи са сменили програмата и последните събития в Европа ме карат да мисля, че използват мюсюлманите като оръжие срещу нас. Има хиляди материали в Нета за програмата за ислямизация на Еврабия.
Да ама...

, следвайки същата логика...те като не могат да "интегрират" циганите", как ще интегрират мюсюлманите? А и каква работа ще им свършат и мюсюлманите като и те не са по работата?
Тъй че от където и да го гледам, на глобалистите плана им нещо издиша....Остава да открием откъде?
Аз споделям виждането на Локи, че зад тези сатаниски глобални сили не стоят евреите. Може и да има евреи сред тях, но всичко е параван, за да се отклони вниманието. Няколко от най-добрите анти-глобални сайтове са направени от евреи, които се борят срещу всичките тези неща описани в програмата, цитирана от Храбростъ. Всъщност от тях чух за първи път, че идеята за холокоста е фалшива, за да изолира евреите от приемните народи и по този начин да ги отслаби - и двете страни - и евреи и българи да кажем в нашия случай.