Национализъм
Благодаря даде ми тема за размисълBile писа:
Акъл на никой не давам, но ще споделя нещо от моят личен опит по повод твоята борба за отключване на спящи мозъци. И аз минах по същия път и раздавах мозък на всички, които са ми близки без да са ми го искали. Не щадях сили и нерви да обяснявам и разяснявам, но оказа се че на тези, които не са готови и с тъпан да им биеш в ушите пак ще си спинкат блажено.boritarkan писа: аз по принцип се боря да отключа повече заспали мозъци .направо да ги изтръгна от матрицата но признавам си мнооого е трудно
На този етап не говоря без да са ме питали за мнението ми по определени въпроси. Щом ме питат значи са узрели за точно това за което питат. Другото и по ефикасно поведение е, когато даваш собствен пример с начина на живот и начина на мислене. Личния пример е заразителен и , когато хората видят, че ти можеш, тогава решават, че и те ще могат.
Моят извод е, че всеки трябва да работи изцяло за себе си, така повличаме и другите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
anti666, ти сигурно имаш основание да напишеш това, но аз лично смятам, че Не съществува такъв вариант, България да я няма.anti666 писа: Другият вариант е България просто да я няма. Дотам са опрели нещата вече.
Това съобщение е редактирано от Admin на 19.7.2009, 15:22
Основанието ми е от тук. Кръгове.Bile писа:
anti666, ти сигурно имаш основание да напишеш това, но аз лично смятам, че Не съществува такъв вариант, България да я няма.anti666 писа: Другият вариант е България просто да я няма. Дотам са опрели нещата вече.
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
Както и горе беше подчертано, няма на 100% сигурно предсказание. Дори и аз да бъда обявен за исихаст, също поддържам мнението на Биле. Да се опитва човек да убеждава всичко живо в своите идеи е губене на време и енергия. Най-много да бъдеш обявен за ненормалник или екстремист. Сарактът ще бъде възможен ако имаме необходимия човешки фактор. Критичната маса. А тя е многократно по-малка от общия брой българи като народ. Така че именно там трябва да насочим нашите усилия. Който търси, той ще намери. Който вече е открит към национализма, идеята за Саракта си идва като нещо естествено.
Както каза и по-горе личния пример е изклЮчително важен. Защото Саракта не е само държавно образувание. Той е Идея, той е Светлина. Той е мечтата на Апостола, идеалната Държава както някога чужденци са наричали Крумовия Саракт. Там отношенията между хората ще са базирани на съвсем други основи. Свобода, уважение към при-родата и народа си, честност и връщане на исконните български добродетели. Иначе си оставаме каквото сме си сега. Или както Левски също пише в писмото си "тогава по-добре да си останем под сянката на султана".
eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-8
Съм поставил книгата "Безсмъртната идея на национализма", където съм изложил основните принципи на национализма като идеология. Признавам, че тези неща не съм ги измислил аз. На това са ме учили моите учители. Ако имам заслуга, тя е, че успях да систематизирам наученото и да го изложа в писмен вид. Целият текст може да се свали от линка с надпис "[ Скачать с сервера (728.0Kb) ]".
Това си е чиста провокация и няма нищо общо с написаното от мен!Елтимир писа: Доколкото разбирам, някои тук се опитват да разглеждат национализма като нещо абстрактно и изолирано от нацията. Превърнали сте се в исихасти.
"... на сила можеш да вземеш, не да дадеш!"
Това е цитат от "Приказка за Стоедин" и умишлено пропускам началото, защото началото е "Глупако, глупав".
Дано сега да ти светне, каква е разликата между исихаст, глупак и това, което аз казвам.
А нашия поздрав за нея и останалите пишман кандидат-студенти е този.
"Над мене, замръзнало в мисъл безумна,
Небето немееше странно далече,
а долу се носеше музика шумна
от стъпки, от смях и преплетени речи.
Но горди и сластни очи не зовяха
на уличен пир мойте жажди смирени -
мъжете там хилави воини бяха,
жените - отвъргнати, неми сирени... "
Моят Син,Викторе,който се казва Виктор Мещеров е приет в СУ.anti666 писа: Ето и резултатите от погрома. 1113 двойки на изпита по български език. Това е плода на чалгата и бум мадафакарите. Натъжената кака от снимката със спортно екипче от Илиенци преди да хване автобусчето за Каспичан ще отиде да раздруса кълки в някоя чалготека. И бързо ще си оправи настроението под звуците на Ивана и "Къв си ти, бе?".
А нашия поздрав за нея и останалите пишман кандидат-студенти е този.
"Над мене, замръзнало в мисъл безумна,
Небето немееше странно далече,
а долу се носеше музика шумна
от стъпки, от смях и преплетени речи.
Но горди и сластни очи не зовяха
на уличен пир мойте жажди смирени -
мъжете там хилави воини бяха,
жените - отвъргнати, неми сирени... "
Той НЯМА ДВОЙКА!
Приет е ...философия...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.