Национализъм

преди 17 години 8 месеца #33664
"Когато се победим, когато победим себе си и се освободим от собствените си вериги, ще видим Водача вътре у нас. Тогава и само тогава, ще познаем Онзи, който е предназначен за Кхан на Саракта. Дотогава, не само, че няма да го познаем, не само, че ще го обругаем, но и ще го унищожим, т.е. ще унищожим себе си"

Точно затова сега всеки трябва да погледне силата на българина в себе си и да направим това, което други не са правили. Да сме заедно в различията си. И всеки да върши това, в което е най-добър, в което е лидер. А време нямаме почти никакво. Напливът към нас вече е започнал. Вижте какво става в Атака. От подмяна на низови организации
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,14630.0.html
до отлюспване на ръководители като Сираков. Тези хора са наши естествени съюзници и механизма за пресяване трябва да сме го изработили. Имаме и да решим проблема в отношенията ни с хората на Расате от БНС. Критериите (Кръговете) трябва да са ясни. С кои можем да работим заедно в някои неща, кои са във вътрешния кръг и с кои НЕ не трябва да имаме нищо общо.

"Гена винаги избива и не може да бъде спрян никога, по никакъв начин. Ограничен да. Спрян не."
Едно уточнение към това. Не генът, като химическа формула, а силата на Орендата. Нещо, което учените не могат да го видят с микроскопите в кръвта.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 8 месеца #33679
Горният линк е своевременно изтрит от админите на форумчето на Атака. Сега обаче направо се е изродил в чифутски, където масово възхваляват избиването на палестинския народ. Без някои да помислят, че ние българите може да сме следващите. Върхът обаче беше днес, в който Емил Живков-Зиези разобличи един особено нагъл небългарин - Сосипатор, че си е сложил възхвала на Яхвето на иврит в аватара си. Обръщайки внимание на админите, че в сайта им се възхвалява откровен ционизъм. Е, обърнаха му внимание :hammer: и темата му беше набързо изтрита. Явно Сосито е особено ценен за форума. Елтимир пък се оплака, че го "реабилитирали" там срещу ... едно агне. Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. При всички сучаи, нещото преди изборите вече се случва в Атака. Още с остраняването на Сираков. Който сам, като зам-председател (вече бивш) си призна чистосърдечно в интервю с Боян-Расате, че няма на идея откъде идат финансите.

преди 17 години 8 месеца #33680
Ето и едно мнение на Елтимир, коетопубликувам без съкращения;
"Палестина
Знам, че не ви пука. Знам също, че в недалечно бъдеще ще ви запука. Дотук ми е все едно. Защо пускам темата? Пускам я, за да ви покажа колко бях прав като заявих, че всичко свърши, и че последната надежда отлетя. Защо мисля така?
В Палестина се извършват съдбоносни събития. Евреите провеждат политика на геноцид срещу коренното население. Видя им се малко, та решиха да се забързат. Тежки оръжия срещу беззащитни хора, загиналите са хиляди. Какво целят евреите? Целят или да поставят палестинския народ на колене, или да го изтребят. Няма да стане. Ама никак няма да стане. Евреите няма да изтребят палестинците, защото палестинците, за разлика от бившите българи не искат народът им да умира. Няма да паднат и на колене. Вижте тук:
www.almoltaqa.ps/english/showthread.php?t=1878
Прегледайте всичките страници от темата и преценете. Та думата ми е, че евреите пак ще претърпят поражение и няма да постигнат своите демонични цели. А после?
Ами после поне част от тях ще решат да си потърсят нова родина. Нали знаете, че евреите са коренно население в цял свят, на всички континенти, острови и островчета. Сигурно са коренно население и на океанското дъно, ама още не са стигнали дотам. Та евреите ще си избират нова родина. Познайте коя ще е тя?
Сега да видим с какво се занимават гооолемите националисти на бъдещата еврейска родина. Ами с нищо не се занимават. Едни си приказват за траки и пеласги, други твърдят, че траките са негри, а трети не могат да откъснат очи от своята православна Библия. А пък четвърти, които реално не са български националисти, защото са евреи по религия и по рождение с огромно усърдие сеят раздори. И се радват на голяма почит сред „националистите” български. Е, не бях ли прав? Не умря ли всичко? И как накрая да не кажеш: Майната му, да става каквото ще!"

преди 17 години 8 месеца #33681
Ето и едно свестно мнение във форума на Атака, което се губи измежду хвалебствията за Израел;
'Коя е най-бързо развиващата се в днешна България популация?

Еврейската!

За една нощ, от 2 - 3 000 евреи, една заран се събудихме с 45 000 евреи.
Циганите ряпа дя ядат ...

Евриете напуснали Българие за да се преселят в родината си - Израел, де факто, вече се завърнаха в България.

Ето ти отговора на въпроса ...

На много места в страната вече се изграждат за тях т.н. селища от затворен тип.
Кризата спря строителството, но тези селища си се строят ...

Да си забелязал, че Пампорово се очертава да се превърне в първия курорт от затворен тип?!

Вече се завръщат и ... всичко им е готово.

Ще заживеят на спокойствие, ама жида е като котка в торба.

Да ти кажа ли как ще се развият нещата с тези нови български граждане?

Отначало ще започнат да си подхвърлят през дуварите пиратки ... и ще завърши със самолети - ще си изпонадокарат еФ-18 и ... а минеш покрай някое такова затворено по тип селище и ... една ракетка от аероплана - също както сего го правят срещу Газа.

преди 17 години 7 месеца #33705
Ами национализма в България, трябва да го има и да продължи да се развива, разраства и осъвършенства.
за да се оправим трябва всички да се дигнем, срещу това корумпирано правителство (АБЕ 1ВИД ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА)
Но блгарският народ е изгубил вяра, други не се интересуват от нищо, младото ни поколение все повече запада и деградира, а тези които се обявяват за националисти, са супер разделени, постоянно си мерят членовете, кои са по-големи патриоти или нацисти и от бялата раса (като уж са националисти) делят се на отбори и всякакви други.
Нищо няма да се постигне ако ние - НАРОДА на излезем на улицата и не кажем не на ограбването и затриването ни.

преди 17 години 7 месеца #33753
Чух милен цвятков да се репчи, че докато националните герои на българите са хайдути били извън закона, то няма как сегашните българи да живеят спазвайки като добри европейци ненавистни закони. Решението отново било смяната на "чипа".
Тука човечеца СЪВСЕМ ПОЗНА!
Нека хаидушкия ни дух ни радва винаги!
И както някой спомена преди време: Мъжете да станат истински хайдути, а жените - самодиви!

преди 17 години 2 месеца #35669

anti666 писа: Подкрепата, макар на нищожна част от своите е задължително условие."

и още, за мен най-важното Предсказание от Бялата книга;

"Докато старчески ръце държат Жезъла, нищо няма да се случи. Но после... Отначало младият Приемник няма да бърза. Ще лежи, ще слуша и ще мисли. Ще разговаря и ще запомня. Отначало той няма да действа, а ще се подготвя за Действие"

Изгледайте филмчето от линка по-долу.

Мнение на 14 годишен Българин!

"Политици, роми, турци, евреи - всички те пречат на България..."

Това съобщение е редактирано от Bile на 2.7.2009, 12:45

преди 17 години 2 месеца #35671
Горкия, вероятно защото тук пуснахме "Хайдути" на Николай Хайтов в "Материали" и се е жегнало либерало-еврейчето.
Хайдутския нрав е задължителен, защото е израз на инстинкта за Свобода. народ, който няма поне елементарен инстинкт за Свобода, той е обречен на бързо изчезване.
Който не му харесват хайдутите, да си сложи вълна на челото и да ходи да пасе на ливадата. Тогава няма да е извън закона и ще го доят, стрижат, вчесват, пасат и накрая на гьоргьовден - и заколят. Честито на печелившите.

преди 17 години 1 месец #35698
Абе хора има ли шанс да спрем това безумие което се случва последните65години в Бълг АРИЯ.Приятно ми е да се запознаем.

преди 17 години 1 месец #35716

boritarkan писа: Абе хора има ли шанс да спрем това безумие което се случва последните65години в Бълг АРИЯ.Приятно ми е да се запознаем.

Има шанс и това ще стане. Но за съжаление няма да е в близките години. Съжалявам, че го казвам и на мен ми се искаше да е по-скоро. Най-вече за да сме всички там на предната линия като почнат събитията. Но се опасявам, че тази работа ще я довършат децата ни. Трябва да се смени едно поколение. Това го казват Йордан и Елтимир, сега го потвърждавам и аз. Откъде го знам, не е важно. По важното е, че ще минат повече от двадесет години дотогава. До изгрева на Българският Саракт. До СВОБОДАТА. Потвърдено и беше, че прехода няма да е съвсем мирен, което не е нещо съвсем неочаквано. Имало някакъв шанс да стане това и по-рано, но то било свързано с човешкия фактор, който за съжаление го нема никакъв. Подробности не бяха споменати повече.
Така че това не бива да ни обезкуражава. Ще се сменят още няколко републикански правителства. Ще има още изпълнения и смрад. Още читави Българи ще умрат за да се присъединят към Небесната конница. Но България ще пребъде. А децата ни, децата ни ще живеят в Третото Българско Царство. Те ще са строителите на Саракта, те ще са Шестата раса на зелената епоха на Водолея. Ние през идващите години не бива да стоим със скръстени ръце. Трябва да създадем основата. Трябва да го има боилския Съвет. Трябва да имаме достатъчно средства за самоотбрана като се разпадне Републиката за да запазим критичната маса. Защото без нея Саракта е невъзможен. Така че работа има, и то много. Място за отчаяние няма, макар и да сме много слаби. Зад нас е България. Пред нас са Плеядите. Нашите бащи и пазители на българския народ. Над нас е Тангра. Дедо Господ - българският Бог!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.