Правила за участие във форума

преди 17 години 9 месеца #33048
Мигновена реакция на шефа.
Щели да публикуват компрометираща информация за мен. Каква бе, ушевци? Че съм дебел ли? На мен ми е много ясно, че имам служебно досие. Сега подтекста е, трай си щото ние знаем всичко за теб. Какво знаете, ушевци? Да съм крал - не съм. Изкарвам си парите с честен (и най-важното доказуем ) труд. Точно както и Йордан. Учил съм за това и съм работил, без да съм използвал връзки или "начален капитал". Верно, преди време можеше да съм колега на Парата (ако не и негов шеф). Но отказах, защото съм полагал клетва за вярност да работя за България, а не срещу нея. Предпочетох да започна от нулата, но поне да знам, че съвестта ми е чиста. Разбирам и дилемата на Парадокса. Натоварен с неблагодарната задача да работи срещу други българи. Чисто еничарство. За пусти привилегии, заради една служебна карта.

Та пак да се върнем на моята персона. И да изкарват лични досиета - не могат ме осъди за нищо. Щото НЯМА за какво. Освен да пратят мутри да ме пребият, както се заканват и на Йордан. Макар и може да им е малко трудно, ще има поне няколко натръшкани, толкова ми е писнало от тия. Наскоро ми правеха проучване за семейно положение - нещо ако може да заплашват близките ми. Ядец - и там не се получи. Та, господа ушевци. Научете се поне да пишете правилно и малко сносен английски като излизате навън. Един такъв, пратен да нюха Елтимир се ослушваше като гърмян заек на летището. С тия служебни карти сте големи вървели пред отрудения, уплашен българин, но навън никой не ви бръсне за слива. Едно време при Живков поне имаше добри професионалисти. Сега се натискат от кол и въже в Търново да стават "тайни агенти". Щото после в школата за милионери в Симеоново е лапачката. И властта. Друго е да размяташ служебната карта пред сащисания пътен полицай или пред гаджето. Само че пред горди и свободни българи нещо трудно се получава.

Та към тия личности като българи нямам нищо против. Като възстановим Саракта, Парата може и да запази поста си, ако е читав. Дълбоко вътре вярвам, че е така. Макар че тоя некадърен екип дето му помага - няма да го бъде. Може ли такива издънки бе?? Оня Биляр след 1000 поста за тенгрианството се издъни с "тенгризъм". Тука пък Парата ми пише за Каганат. Четете поне какво са писали в преди, ушевци! Или ви мързи да четете, не ви плащат за извънработно време.
Както и Данчо каза за себе си, аз нямам какво да губя, освен живота си. В новия форум може и да пиша, може и да не пиша. Ясно ми е, постоянно пишещите сме с досиета, заедно с админите. Така че само си пишем и пеем на камъните. Нищо незаконно. Но виж, тия дето не пишат - от тях трябва да се пазите. Щото дори и не знам как се казват. Току виж един ден сте осъмнали в Саракт и тогава ще трябва да си търсите друго поприще.
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33049

anti666 писа: Така че само си пишем и пеем на камъните. Нищо незаконно.

Аз пък съм на мнение - колкото повече незаконни - толкова по-добре.
Понеже закона е неморален и античовешки.
И ако имах възможност и Калашников бих си купил със сандък патрони и сандък гранати. Но до сега не ми е попадал.
И ракиен казан мисля да си правя, и доходи не декларирам, и не всички данъци и глоби плащам, и не карам с фарове на слънце.... и е*ал съм им майката на всички ченгета-слуги на престъпния мафиотски режим.
Така, че за мен да е българина в противовес на незаконните правила на ушевци - е чест и престиж.
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33050
Ей, какво става тука бе?! Какви са тия километрични теми с алабализми?!

1. Кой тука иска да сведе работата на админи и модератори до почистване от спам, а това на четящите – до досада и омерзение? Който и да е той - много повърхностно като идея.

2. Елтимир не само се компрометира с псувни и неадекватно поведение. Той биде разобличен. По-точно той се саморазобличи.
Мисля, че не са малко четящите тук, които са се питали на какво се дължи разминаването между текстове, подписани от Елтимир и изявите му във форума. От една страна в текстовете определено има нещо истинско и дълбоко, което събира българи към сайта. А от друга страна са политическите коментари и призиви от форума, и най-вече поведението на живо, в които липсва и сянка на дълбочината и СЪЩИНАТА от книгите. В крайната фаза Елтимир стана автор основно на материали с лично-битова тематика, чиято основна цел беше да не допуска споменатото несъответствие да нарасне до разобличителни за него размери. Е, ако с постовете успяваше до определено време, то в личните контакти нещата стоят другояче. Затова казвам, че той се саморазобличи.
Въпреки това разобличение и ударът, който то нанася, за мен не стои въпросът чии са текстовете, кога са писани и пр. Нека всеки отсее зърното от плявата и не се занимава с това кой го е жънал. Смятам, че в новия сайт повечето материали могат да останат, но не и на такъв пиедестал. А това, че Ангел Грънчаров от Ботевград е идеолог, основоположник и пр. на идеята за Саракта или възродител на Тенгрианството в съвременна България, е направо недопустимо. Материалите нека останат като архив, като част от историята на Движението.
Толкова от мен за първия етап.

3. Цитат: "Докажете, че самите вие сте победили себе си и действате водени единствено от точките посочени от вас самите, и аз ще ви последвам през огън и вода, дори и никога повече да нямам правото да участвам във дейноста на сайта и форума!"
Това е вече по-сериозен опит за ангажиране на вниманието.
Но! Ангажиране - защо, в името на какво? Не може ли веднага да се пристъпи към същинската част – да минем през огън и вода или през каквото трябва, без да чакаме доказателствата. Така ще е сигурно, че от нас ще има полза. Щото през първия етап читателите чакаха обещаните доказателства, че следват Избрания. Той избраният им ги обещаваше, а също и че има още много да им каже, все съдбоносни неща, но моментът или не беше настъпил или читателите все не бяха дорасли. Или той знаеше много, пък казваше малко, защото слушателят не може да понесе цялата истина... Ей, я малко по-сериозно бе.

4. Хайде сега да помислим какво да съдържа сайта през втория етап – предлагайте в отворената за целта тема. Дори и да има 3 човека неоценени, набедени, несправедливо отстранени и т.н., нима тази тема ще е съдържанието на сайта? Че тези хора, нали са мъже, нали са воини (както казват те). Ще махнат с ръка и ще продължат благородните си дела, ако не тук – другаде. И добро все ще бъде сторено. И ако това стане, ще се покрият със слава.
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33052

georgi_nz писа:

anti666 писа: Така че само си пишем и пеем на камъните. Нищо незаконно.

Аз пък съм на мнение - колкото повече незаконни - толкова по-добре.
Понеже закона е неморален и античовешки.
И ако имах възможност и Калашников бих си купил със сандък патрони и сандък гранати. Но до сега не ми е попадал.
И ракиен казан мисля да си правя, и доходи не декларирам, и не всички данъци и глоби плащам, и не карам с фарове на слънце.... и е*ал съм им майката на всички ченгета-слуги на престъпния мафиотски режим.
Така, че за мен да е българина в противовес на незаконните правила на ушевци - е чест и престиж.

Георги,понеже водя дела от 1992-ра година аз познавам част от законите.Трябва да ти кажа,че те са написани много добре,много конкретно ,ясно,с грижа за Човека.
Но не и за Българина!
Затуй съм съгласен с тебе.
Затуй нека ние,последователите на Тангра,изковем истинските,Български закони!
Имаме информация от миналото,на наше разположение е настоящето с всичките му уродства.
Нека направим нещо наистина уникално-да покажем истинските,Български закони в уникален вид,да дадем пример достоен не за подражание а за пълно възприемане.
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33053
"Дори и да има 3 човека неоценени, набедени, несправедливо отстранени и т.н., нима тази тема ще е съдържанието на сайта? Че тези хора, нали са мъже, нали са воини (както казват те). Ще махнат с ръка и ще продължат благородните си дела, ако не тук – другаде. И добро все ще бъде сторено. И ако това стане, ще се покрият със слава."

Едно смислено мнение. Мещер, аз бях баннат от Владко след това;

"Владо
Публикации: 1402

Re: Към Владо
« Отговор #127 -: 31 март 2008, 10:10:56 »
МЕЩЕРА в 31 март 2008, 02:02:17
Тъъъъй...
Следващата дата на мойто дело с Туркинята нора и льотчика венелин-знаете ги:убедени атакисти ще е 11.04.08г. в СГС-ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Имам снимка качена в интернет в един сайт ,дето Владко и Волен нещо го недолюбват--ВОИНИ НА ТАНГРА!-се казва забраненият сайт.

Аз ,Мещера може би бях един от много малкото,които искрено желаеха ОБЕДИНЕНИЕ на всички националисти в Отечеството.Никой не ми повярва.
Сега казвам следсното:Волене,след като загуби Кърджали,сега губиш и ДУЛОВО!
Губиш мястото,дето КАН АСПАРУХ си заби копието и каза:АЗ СЕ ВЪРНАХ В БЪЛГАРИЯ!
Волене,губиш си бойците,които ПРАВЯТ Атаката,приятелю...
Бъдете здрави всички съфорорумци,мога за последно да кажа само едно:
Батко Владкооооо,ако не включиш истинските Воини тука,а после и нататъка,то ти си пидарас!
Ако не-прося си БАН-а,о,Учителю!~
подпис:ПРОКОБ!

Ти мещер си една пълна пиянка.Никой не е загубил Кърджали.Ние няма да загубим и Дулово, където ти като председател се криеше да не разберат че си такъв.Я кажи къде работиш?? И тъй като ме обиждаш постоянно ти налагам бан, както искаш така го тълкувай.

Yankul
Newbie

Re: Към Владо
« Отговор #128 -: 31 март 2008, 13:01:32 »

Какъвто и да е Мещер, но той е българин и е много по-читав от теб. А ти си наркоманче. Заради такива като теб Волен е на това дереже, колкото и да се напъваш да му правиш четки. "

След като изядох баницата за това, нито се занимавах да плюя повече Владо Лалов, нито пък правих блогове, откъдето да рева като хималайска мечка и да плета сплетни по лп-та. Баннат съм, голяма работа.
Ако стане след време така " И добро все ще бъде сторено. И ако това стане, ще се покрият със слава.", аз ще съм първия да му подам ръка. Дотогава му пожелавам искрено Ония да го оставят намира. И без това да си българин в тия гаджалистански райони никак не е лесно.
Предлагам и всичките тия постове не по темата админа да ги премести пак в "Разправии".
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33054
Но това, което предлага Иван може да го направи нормален българин. Даже онзи Фелда, Калоянчо - пробва се пак тук да се регистрира, получи поредния бан и се отказа.
Не така е обаче, ако се изпълнява служебна задача. Тогава логиката е различна. И ти действаш като един вид бот. Единствено изпълнението на поставената задача е важно. Тогава и контрамярката при това положение е безмилостен бан. Нищо друго не помага. Нито убеждения, нито уговорки. Бот или цял такъв екип от ботове не можеш убеждава.
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #33055
Викторе,ти си пошантавял!
Утре,ако сме живи,ще пусна тука причината.Ама няма да се сърдиш.

ТВОЯТА,ПО ТВОЕМУ...ПРИЧИНАТА,ДА Й БЕРА ЛАЙКАТА!ХАХАХФАХАХХХ

(бел. Георги-НЗ: Казвай каквото имаш да казваш Мещер. Стига да е основателно - ще го пуснем тук. Обаче бране на лайка между форумци се санкционира!)

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 16.11.2008, 23:51
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.