Правила за участие във форума
И още нещо. Алтимир не просто познава агента, но му даде и право на глас, но не само право на глас, но и право да действа. Съжалявам дечко, но пак ти казвам - Хадес няма вече никаква власт в тоя сайт. Като не си съгласен, постъпи достойно като Хунор - изтрий си акаунта и довиждане.2DHades писа: Като общо за всички теми свързани с лични конфликти. Йордан едва ли не, изкара Елтимир агент на ДС щото се познавал с еди кой си. Некак си не приемам човека, който е създал това движение, който е написал толкова много добри материали да е такъв. Прекалено много градивна дейност е направил. От на Йордан постовете виждам зленасочена агресия, фанатичност. И поставяне на някакви далечни и идеалистически цели. За темата "Весел реквием"- остави псувнята, изтри смислената част и написа "Псувай другаде"... Щото наистина "ненормално" голямо количество от "предсказанията" и "предположенията" на Елтимир се оказаха реалност. Може и случайно да е, но не го приемам за такова. Надявам се да не бия в правилната посока... Да не говорим за "гумата" и "диктатурата".
Материалите на Алтимир са компилации от чужди трудове, личи им. Аз съм "за" да се премахнат, Алтимир - също.
Реалност се оказа, единствено провала на Алтимир. В момента се извършва окултация на Плеядите от Луната. Не ме занимавай с подземните си дела.
"Понеже оттатък темата бе изтрита и заключена,пускам тука отговора на момчето с гумата.
Започва да става нетърпим,и това го отчитат все повече участници."
Да го разбирам ли че си съгласен с горния текст от бившия идеолог на "бившето" за него Движение? Защото написаното за мен е не весел реквием, а вампирски реквием.
Защо не пуснете оригинала с отровното изказване? Нека стане известно.anti666 писа: Защото написаното за мен е не весел реквием, а вампирски реквием.
paradox.forumhead.net/viewtopic.php?f=2&t=17
Този откровено гаден текст наистина няма място тук. Но нека всеки сам се запознае и направи изводите си.
Защото аз питам. Срещу Йордан са се събрали облаци. Той е обвинен и заплашван. ЗА КАКВО, питам аз? Тук много хора го знаят лично. Били са в дома му, знаят го като човек, познават близките му. Този човек е чист и силен българин. И сега глутницата се е събрала и му иска главата. ЗАЩО? Много добре знаете, че всички на тоя свяр сме смъртни и ще умрем. Има хора, които не ги е страх от това. Но по-страшното е да вампирясаш на средния свят. Да се превърнеш в изрод. Мен от това ме е страх най-вече. Щото имаме живи примери.
Нека Елтимир дойде тук и каже ясно и простичко. В какво обвинява Йордан? Освен това че е дебел, щото дори и това не е верно. Не е ченге, не се познава с ченгета, не е предавал приятели. В какво е виновен? Че си е позволил да иска да възстановим Саракта? Че знае много повече от нас, самите? Май и тук е заровено кучето. Че знае и не е под ТЕХЕН контрол.
Неслучайно предложих Мещер да бъде баниран, както и Ангел. Аз не знам какви са точно факторите, които ни възпират да го направим. Мисля, че каквито и да е скрупули да има срещу Бан-а им, трябва да отпаднат. И то вечен БАН. Това, че ще си отидат примерно 10 човека с тях, въобще не трябва да ни плаши, защото те освобождават место за 10 нови в бъдещето.anti666 писа: Едно си баба знае, едно си баба бае! Написано от Мещера;
"Понеже оттатък темата бе изтрита и заключена,пускам тука отговора на момчето с гумата.
Започва да става нетърпим,и това го отчитат все повече участници."
Да го разбирам ли че си съгласен с горния текст от бившия идеолог на "бившето" за него Движение? Защото написаното за мен е не весел реквием, а вампирски реквием.
Всеки си има своята борба. Те искат да се борят срещу системата по този начин - срещу отделни нейни фигури, като черпят информация от други фигури, от същата среда.
Нека, тези, които искат да вървят пътя, който дефинирахме като Втори етап, нека не се плашат, НЕКА ОБИКНОВЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ НЕ СЕ ПЛАШИ, Бана е за тези, които въпреки, че са несъгласни, остават, за да вредят и рушат. За умишлени действия, ние да не успеем.
Всеки си има право да води борбата, както намери за добре.
Но да превръща "бивши съратници" във врагове, то е ясно, че става въпрос за подставени лица, агенти на службите, доносници и те трябва да бъдат отстранени, безмилостно.
Първия почин за успеха е КЪЩАТА ДА НИ Е ЧИСТА. За това не е нужен плурализъм, демокрация и човешки права, толерантност. На всички ни е ясно как се чисти къща.
А тук ние всички си мълчим и гледаме как го обливат с пумия. Как го заплашват. Как някакви си новодошли участници се оплакват от него, че бил много льош. Аз мисля, че крайно време е да вземем решение и да поемем лична отговорност. Щото после ще е твърде късно. Дори се учудвам на зверското търпение на този мъж, след всичките тия удари. А Елтимир, с тия черни шаманства за мен е вече вампирясал.
Истината е, че Небето е с нас. Че Тангра никога няма да посегне на честен и смел българин. Освен ако той самия не избере да се саможертва.
"Сега приятелите се оттеглиха. Аз също се оттеглих. Младият от Планината не разбира, че са му отредили роля, написана от Стария от Планината. Той, Младият не знае за Стария, дори не знае, че някога, много отдавна е имало един такъв, а аз нямам намерение да го просвещавам. Нито да преча на действията му. Сега ще попречи Небето. Ще попречи Тангра."
"Я не сакам на мен да ми е добре, ама сакам на Вуте да му е зле." Само питам, за кое ще попречи Небето на "Младият от Планината"? Да възстановим Саракта ли. Чистия, български Саракт? Това ли имате против? Затова ли призовавате Тангра?
Добре, който не вярва да си седи в дупката и да мърмори "Т'ва няма да стане!". Щото има други, които вярват и които имат намерение да го направят. А кой е крив, кой е прав - Небето ще отсъди. Ние правим каквото сабя покаже.
Но тук му е мястото да кажа пак. Живеем в уникално време. В което е започнало Разделението. В което всеки трябва да поеме отговорността си и да вземе решение. Отговорността започва от нас. Визирам не само Мещера, но и всички останали тук, които гледаме безучастно как искат да се саморазправят с най-достойните от нас. Дайте първо това най-важно правило да решим, което започва с нас самите.
Казва се, Таунгри, тоя Стария, ако не знаем.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.