ТРЕВОЖНО! ама нистина...
www.utro.ru/mega/
А също тук:
expert.ru/printissues/russian_reporter/2...formacionnaya_voyna/
Вероятно има още но не ми се рови. Пък и защо? Най-лошият съм, най-черният съм, нека така да бъде. Каквото и да кажа, каквото и да напиша, ще е без значение. Така или иначе, от утре ще съм си пак сам, изолиран и от новини, и от форуми, и от всичко. Ще си остана тук, със своето семейство, пък каквото дойде, такова. Достатъчно се опълчвах против Съдбата и се опитвах нещо да променя. Явно съм сбъркал. Явно неправилно са му учили, че нищо не е непроменимо, и че Съдбата също подлежи на промяна. Стига да има достатъчно упоритост, и да се положат достатъчно усилия. А може би са ме учили правилно, може би упоритостта ми не е била достатъчна и положените усилия са се оказали по-малко от нужното за осъществяване на промяна. Не знам. Това можах, това направих.
Само две думи за блога. Да, аз поисках да си кача материалите, за да ги има. За да не се загубят, да не изчезнат. Аз поисках да кача някои снимки, за да опровергая с тяхна помощ постоянните клевети и измислици по мой адрес. Или нямам право на самозащита?
Когато се включих последния път в Мрежата, имах две цели. Първата бе да покажа какво предстои да се случи в света, какви са новите тенденции и какви са най-вероятните последици. Втората ми цел бе да покажа причините, поради които се намираме на това дередже ние тук, в България. Не го направих с големи, пространни и изчерпателни текстове. А с кратки, лесно смилаеми, макар и многопластови съобщения. На големите текстове явно не се обръща внимание. Исках да подтикна към мислене. После се яви необходимостта от третата тема - за милицията. Защото никой Воин не може да е пълноценен в битката, ако е ранен от десетина стрели и кръвта му изтича. Явно нещо не съм преценил правилно. Какво, още не знам. През следващите месеци ще мисля.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ден-Грее
Жалко.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Много по-важно за мен, е да отстраня заплахата на изрода Павлин Димитров, отправена към семейството ми, отколкото да пиша книги, които никой не чете. А кой какво ми мисли няма да коментирам. Не мога да чета мисли, наблюдавам само реакции. Или липсата на такива.PARADOX писа: Освен, че ще мислиш следващите седмици и месеци, ще пишеш...!! Там ти е силата...! Войните ги остави на другите... Предния път те нямаше 2-3 месеца...!! Нито движението се скапа, нито сайта....!! Единственото което се случи е, че ти написа 3 изключителни книги, които бръкнаха в задниците на много хора...!! Постъпи така и този път...! Спри да се цупиш на всички и допусни до съзнанието си, че може и да бъркаш...! Никой тук не ти желае лошото...!! Напротив...
Ден-Грее
След половин част трябва да изляза и може би ще се върна.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Плучен СМС на моя телефонен номер:
Получено на 23.09.08 в 00.19 часа:
СЛЕДИМ ВИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.СКОРО ДВИЖЕНИЕТО НЯМА ДА ГО ИМА.
номер +359898663604
........
Получено на 23.09.08 в 10.55 часа:
СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ БИТКАТА Е ТВОЯТА СТИХИЯ!
номер +
От първия номер ми звъня Владимир багаина от Търговище.Вторият не го знам на кого е.Правете си изводите.Аз отивам до магазина да си купя малко...грах!
А,забравих,Владо.Да не би нещо групата на танкиста там...заедно?
Доверието не се гради със шегички.
Ден Грее!
Това съобщение е редактирано от Мещера на 23.9.2008, 17:27
,на 23.09 в 12.47-
МНОГО СКОРО!
Зачестяват.
" Края на сайта е и край на Движението. Краят му пък (съчетано с развилата се ситуация) е и край на какъвто и да е опит за организирана опозиция срещу геноцида."
Другото тази: "Виж малко и в този линк
news.ibox.bg/material/id_8299128/
И да вдигаме шум там - минава и заминава. Докато ако някои неща се качат в раздел материали, който верно не е подновяван от месеци, ако дори имаме интеренет седмичен вестник, нещата ще са по различни. Сега с края и на този сайт оставаме без никаква публична трибуна. Това е положението."
Който ги е написал, ако иска да си каже. Аз няма да разкривам неговата самоличност.
Не съм свикнал да бягам от опасностите. Оставам, пък да видим резултата.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.