ТРЕВОЖНО! ама нистина...
Ден-Грее
П.П. Спомняш ли си кога за последно си се усмихвал на слънцето рано сутрин - по изгрев...?!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не правя нищо, за да привличам внимание. В един момент ми стана обидно, че се слага знак на равенство между мен и разни сополиви зомбита. Който ме познава знае, че изобщо не страдам от мании за величие, и че съм естествен и непринуден в общуването с хората. Но с добронамерено настроените хора. Това не се отнася до билярчетата, "багаинчетата", фелдмършите и другите вредни насекоми. Много пъти се опитвах да подскажа по-деликатно, уви. Явно отдавна всички са престанали изобщо да ми обръщат внимание. И в един прекрасен миг си зададох въпроса: какво търся повече тук? За какъв дявол съм изтрябвал на някого, дали не е по-добре да се махна? Хубаво, всеки е дал нещо от себе си. Аз дадох десет години от живота си за тази Идея. За да установя накрая, че всичко е било напразно, и че нищо не мога да променя. Ето, от тази мисъл тръгна всичко. Не отпарвям обвинения, не ругая, не псувам. Просто ми е тъжно, че се получи така. ще се опитам да оставя някакъв спомен за себе си. Ще се опитам за последно да се защитя от клеветите. След което просто няма да се показвам.
През последните дни, откакто взех решението да се оттегля, никой не ме потърси. Нито на мейла, нито на ЛС. Значи на никого не съм нужен. Как да не си тръгна?
Така става ли? Би трябвало вече всички да са доволни.
Болката ти ми е ясна, но лека не е там където го търсиш...! Знам какво си изнесъл и ти казах какво мисля по въпроса...! На времето ти казах какво мисля и по един друг въпрос и нещата се оправиха (ако не си забравил)...! Помощ на никого насила няма да давам, още повече ако не ме слуша...Елтимир писа: Ще кажа и още нещо. Виждал си жена ми. Знаеш, че тя едва е жива. Ама докога ще е жива, не се знае. Едва ли й остава още много. И това копеле мръсно Павлин Димитров да праща мутри да я заплашват нея! Е, тука вече наистина побеснях. Дотук е ясно. Какво обаче се случи после, когато изнесох фактите не само тук, в тоя форум, ами пуснах линкове и писах навсякъде, където можах да се сетя. И какво? нищо! Абсолютно нищо. Пълно равнодушие. Някой изобщо помисли ли си колко дълбоко ми бръкна в душата това равнодушие? Е, казах си най-после болката. Можеше да се досетиш, Парадокс. Но и ти не се досети. Вече го казах.
Забелязваш ли как винаги реагираш по един и същи начин, когато събитията достигнат определено ниво..?!! Това е програма, Ангеле...! Ти си мишената на оръжията "които ги няма", а тази програмирана реакция - сваляща те на възможно най-примитивно ниво е нещото с което трябва да се бориш най-напред...!! Яроста ти, ти пречи да мислиш... Когато не мислиш губиш своята конструктивност... Когато загубиш конструктивноста си, губиш доверие... Когато загубиш доверието, губиш вниманието... Когато загубиш вниманието си мъртъв, защото човешкото безразличие убива... Няма да ти помогне вниманието на няколко ентусиазирани тинейджъра (нищо лично към тях)...!! Ще ти помогне вниманието на старите и доказани бойци в движението...! Смяташ ли, че някой ще погледне серьозно на теб и матерялите ти, откривайки ги в блога на някой 16 годишен с ник - Делириум...?! Осъзнаваш ли колко надълбоко те забиват в тинята в момента...?!!Елтимир писа: ОК, но ти прочети и второто ми съобщение. А сега ще лягам, че съм уморен до смърт. Аз лично може да приемам несгодите и ударите като нещо нормално, обаче истински се вбесявам, когато същите удари почват да се стоварват върху беззащитни хора. И особено върху жена ми, която се разболя благодарение на "измислената и несъществуваща" психотроника. Кълна се, ако нещо й се случи, ще намеря гадното ДС копеле и лично ще го убия. С ясната мисъл, че след това ще убият и мен. Но ще го направя и нека ме съди за закана, ако му стиска!
Извинявам се за грешката относно годините ти! Никой не те обвинява в нищо, а това, че се вълнуваш за истинските неща на тази възраст ти прави чест...!! Няма нужда (поне според мен) да махаш нищо от блога си - той си е твой...!! Щом Елтимир е преценил така - негова воля...!! Разговора е за съвсем друго нещо, нa едно съвсем друго ниво...! Дръж фронта...Delerium писа: Между другото на 19 съм. Не това е важното. Просто да уточня, че не съм молила да се набърквам в спора, нито пък съм убеждавала Елтимир да ми праща материали и т.н., за да ги качвам в блога си, но се радвам, че върша нещо. Мислех , че помагам - явно греша. Ако кажете да ги махна - ще го направя.
Ден-Грее
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.