Първият антифашис

преди 17 години 11 месеца #31774
Вземам за основа снимка, пусната в Галерията от Георги_НЗ. Виждате римска мозайка с изобразени на нея Свастики. Според логиката на нашите антифашисти, Свастиката е фашистки символ. Това означава ли, че тракийският вожд Спартак, който организирал и оглавил въстание срещу Римската империя е първият антифашист в света?
Звучи ви смешно? А не ви ли звучат смешно и нелепо и останалите твърдения на разните антифашисти и демократи?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31775
Вилата е "тракийска", изпълнена в римски стил. В нея са живяли такива, каквито днес наричаме "шабец-гои", продала се на римляните аристокрация и заживяла по техния начин. И въпреки това, незабравила родното и го е изобразила чрез мозайката.
Снимките ги публикувах аз, след като ми беха предоставени от Пламен Пасков.
Щях да публикувам още, но ми даде някакъв надпис, че дисковото пространство е свършило и не мога да публикувам повече. Има уникални неща.

Сега вече става ясно, защо комунистите толкова дълго време държаха тази вила нереставрирана и затворена.

преди 17 години 11 месеца #31776
Да, те водят война не срещу хитлеризма като теория и практика, а именно срещу Свастиката. Срещу древния сакрален символ. Което трябва да ни накара да се замислим.
Онова за Спартак, че бил първият антифашист, разбира се е шега. Искам да покажа абсурда на властващата пропаганда. Защото не по-малко абсурдни са твърденията, че в България имало свобода, че хората живеели добре, че в страната съществували правозащитни и правораздавателни институции и дпуги подобни нелепици.

преди 17 години 11 месеца #31807
А кажете ми сега, как се воюва с нещо което е безсмъртно...?! :tooth: :tooth:

преди 17 години 11 месеца #31926
Като стана дума за "фашистки", то ест, соларни символи от този тип, (които наистина са море на тази вила, и то в много варианти) скоро ще метна и...същите символи от църкви...в Несебър!
И пак много...
Там между другото има и страшно много езически символи, които чакат разгадаване.
Ще намаля размера на снимките и ще ги кача, че иначе сайта не дава...

преди 17 години 11 месеца #31946
Свастиката е съществувала и ще продължи да същесвува и много време след като нас вече ни няма.така че напъните на тъпите антифашисти да се борят против нея са обречени на неуспех.Един мой приятел казваше-комунист ли е,чупи му зъбите.Прав си е човека,щото същите тия боклуци антифашисти и псевдодемократи съсипват нашата родина.Идва Видовден-тогава ще си платят за всичко.

преди 17 години 11 месеца #31949
А пък един мой познайник като видеше сатанист вадеше бокса и го налагаше.

преди 17 години 11 месеца #31950

Пламен Пасков писа: Като стана дума за "фашистки", то ест, соларни символи от този тип, (които наистина са море на тази вила, и то в много варианти) скоро ще метна и...същите символи от църкви...в Несебър!
И пак много...

Там между другото има и страшно много езически символи, които чакат разгадаване.
Ще намаля размера на снимките и ще ги кача, че иначе сайта не дава...

Абе тоя тъпият,Хитлер,дето не е от махалата на Ангел и дето аз само съм чувал за него колко бил ЛОШ/от еврещугите :tooth: /,та тоя същият не ще да е бил чак пък толкоз тъп,като е заложил на свастиката като лице на това,което е искал да направи.Ахам... :out: Отделно е това,че и тоя е еврей и оня сатрап джугашвили,и той...Ей,тая еврей-паплач е стегнала Земята в страшни пипала...те пишат историята,те държат парите...
Едни само ние,шепа Българи останахме Непокорните,Неуловимите отмъстители,та и нас искат да онодят...Тц,еврей,може да държите планетата,ама мене може да ме държите само за лъзгавия!Много скоро ще ви го начукаме,квадратен!

Пръст да няма,да ви заровят,зловонни изчадия на яхве!

преди 17 години 11 месеца #31969
Напълно те подкрепям,Мещера.Шибаните чифути си мислят,че могат да ни третират нас,войните на Тангра,наследниците на велики Канове,като овце! Вълци сме ние,еврейчета.Ще трябва да ни убиете,за да ни спрете.Същото важи и за вас,продажни политици от всякакви небългарски етноси.Съсипахте държавата,а пък свастиката все ви пречи.Е,съжалявам кучета,аз си я харесвам.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ ЮНАШКА!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.