Първият антифашис
Звучи ви смешно? А не ви ли звучат смешно и нелепо и останалите твърдения на разните антифашисти и демократи?
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Снимките ги публикувах аз, след като ми беха предоставени от Пламен Пасков.
Щях да публикувам още, но ми даде някакъв надпис, че дисковото пространство е свършило и не мога да публикувам повече. Има уникални неща.
Сега вече става ясно, защо комунистите толкова дълго време държаха тази вила нереставрирана и затворена.
Онова за Спартак, че бил първият антифашист, разбира се е шега. Искам да покажа абсурда на властващата пропаганда. Защото не по-малко абсурдни са твърденията, че в България имало свобода, че хората живеели добре, че в страната съществували правозащитни и правораздавателни институции и дпуги подобни нелепици.
И пак много...
Там между другото има и страшно много езически символи, които чакат разгадаване.
Ще намаля размера на снимките и ще ги кача, че иначе сайта не дава...
Абе тоя тъпият,Хитлер,дето не е от махалата на Ангел и дето аз само съм чувал за него колко бил ЛОШ/от еврещугитеПламен Пасков писа: Като стана дума за "фашистки", то ест, соларни символи от този тип, (които наистина са море на тази вила, и то в много варианти) скоро ще метна и...същите символи от църкви...в Несебър!
И пак много...
Там между другото има и страшно много езически символи, които чакат разгадаване.
Ще намаля размера на снимките и ще ги кача, че иначе сайта не дава...
Едни само ние,шепа Българи останахме Непокорните,Неуловимите отмъстители,та и нас искат да онодят...Тц,еврей,може да държите планетата,ама мене може да ме държите само за лъзгавия!Много скоро ще ви го начукаме,квадратен!
Пръст да няма,да ви заровят,зловонни изчадия на яхве!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.