Корупцията в МВР!

преди 18 години 1 месец #30852
Ето патвържднение, че писмото ми е пратено до тях. Липсата на реакция ще докаже, че тези типове всъщност са на заплата към турската МИТ, и към турската терористична организация "Сивите Вълци". Това беше от мен, който може да направи повече - да направи. Аз ви доказах, че полицията всъщност е една престъпна организация, а вие решавайте дали да им вярвате.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30855
Готов ли е някой да последва моя пример и да им напише:
nocorr.mvr.bg/
А после да публикува написаното, за да видят всички какво приказно МВР си имаме. Не призовавам никой да направи нещо, което самият аз не бих го направил. Както виждате, правя го. Ако един милион българи го направим, дали няма да има резултат?

преди 18 години 1 месец #30863
Днес се натъкнах на един документ:

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 277 на МС от 12.12.2001 г. за изпълнение от Република България на Резолюция 1373 (2001) на Съвета за сигурност на ООН от 28 септември 2001 г.
Обн., ДВ, бр. 109 от 18.12.2001 г., в сила от 18.12.2001 г., изм., бр. 78 от 30.09.2005 г., в сила от 1.10.2005 г., бр. 96 от 30.11.2005 г., в сила от 1.12.2005 г.
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
ПОСТАНОВИ:
Чл. 1. (1) Блокират се финансовите средства и другите финансови активи или икономически ресурси на:
1. физически лица, които извършват или се опитват да извършат терористични актове, или подпомагат извършването на такива актове;
2. юридически лица, които са притежавани или контролирани пряко или непряко от лицата по т. 1;
3. физически и юридически лица, които действат от името или по указание на лицата по т. 1 и 2.
(2) Блокират се финансовите средства на трети лица, които са получени или произхождат от имущество, притежавано или контролирано пряко или непряко от лицата по ал. 1 или от свързани с тях лица.
(3) Официални данни за лицата по ал. 1 и 2 се предоставят от компетентните държавни органи.
Чл. 2. Забранява се на българските граждани и на физическите или юридическите лица на територията на Република България да предоставят пряко или непряко финансови средства, активи или икономически ресурси, както и финансови услуги или свързани с тях услуги на:
1. физически лица, които извършват или се опитват да извършат терористични актове, или подпомагат извършването на такива актове;
2. юридически лица, които са притежавани или контролирани пряко или непряко от лицата по т. 1;
3. физически и юридически лица, които действат от името или по указание на лицата по т. 1 и 2.
Чл. 3. Забранява се на българските граждани и на физически или юридически лица на територията на Република България предоставянето под каквато и да е форма на помощ - активна или пасивна, на структури и лица, замесени в терористични актове, включително съдействие за набиране на членове на терористични групи.
Чл. 4. Забраняват се продажбата, снабдяването или трансферът от български физически или юридически лица или от територията на Република България на всички видове въоръжение и свързаното с него оборудване от всякакъв вид на физически или юридически лица, които участват в подготовката или извършването на терористични актове.
Чл. 5. (1) За неизпълнение на задълженията по чл. 1 - 4 и ако деянието не съставлява престъпление, се носи административнонаказателна отговорност по чл. 32, ал. 1 от Закона за административните нарушения и наказания .
(2) Когато нарушението по ал. 1 е извършено от юридическо лице или едноличен търговец, се налага имуществена санкция до 100 000 лв.
(3) Установяването на нарушенията, съставянето на актовете за нарушение, издаването, обжалването и изпълнението на наказателните постановления се извършват съгласно разпоредбите на Закона за административните нарушения и наказания.
Чл. 6. Министърът на външните работи да уведоми Комитета, създаден по силата на § 6 от Резолюция 1373 (2001) на Съвета за сигурност на ООН, за предприетите от Република България мерки в изпълнение на резолюцията.
ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ
§ 1. (Изм. - ДВ, бр. 96 от 2005 г.) Възлага на министъра на финансите, министъра на икономиката и енергетиката, министъра на вътрешните работи, министъра на външните работи и на министъра на транспорта и препоръчва на управителя на Българската народна банка да осъществяват контрола по изпълнението на постановлението.
§ 2. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".
ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ към Постановление № 206 на Министерския съвет от 27 септември 2005 г. за приемане на Устройствен правилник на Министерството на икономиката и енергетиката
(ДВ, бр. 78 от 2005 г., в сила от 1.10.2005 г.)

Този документ е приет непосредствено след терористичния акт на евреите на 11.09.2001г.

преди 18 години 1 месец #30865
Хайде, на когото му стиска, да го направи. Нека им покажем нашето истинско отношение към тях!
Направете го тук:
nocorr.mvr.bg/

преди 18 години 1 месец #30866
Хайде, Митко Радев нека се чуди защо не ме арестуват след такива думи. Написах ги и не се отричам от тях.

преди 18 години 1 месец #30867
Можете да проверите какво съм изпратил. Това ми излезе, след като пратих съобщението до гадните МВР терористи:

преди 18 години 1 месец #30871
Е сега ще се види кой кой е. Ще се види кой ще посмее да се опълчи срещу чодовището МВР и кой ще се скатае настрана. Например на плажа. С последното изобщо не намеквам за моя бивш съзатворник Николай Митков Галев от с. Върба, Радомирско. Кольо понякога е много смел. Особено, когато реши да посяга на бой срещу Илия Минев. Впрочем бай Илия беше едно джезве кокали, та много от днешните герои обичаха да му посягат. Например Румен Воденичаров от Коалиция "Атака". Ама да не се отвличам. Сега думата ми беше за Ме-ве-Ре-то. И за меревейските милиционери, които обичат да подполват жилищата на мирно спящи хора. Да палят живи деца, включително. Това са днешните полицаи, колкото и да не ви харесва. Аз съм готов да докажа своите думи. Готов съм да докажа своите обвинения към така наречените "полицаи". Сега остава да видим кой е готов да ме изслуша.
Опасявам се, че никой. Остава да видим също кой е готов да се присъедини към моите обвинения. Опасявам се, че сред готовите няма да се наредят разните телевизионни "герои" като моя бивш съзатворник Николай Митков Галев.
Е, герои, тръгвале ли на битка? Аз тръгнах, да видим кой ще се нареди след мен.
Мамка ви, ченгета скапани, да видим дали сега ще дадете под съд своите колеги, за които притежавам достатъчно доказателства, че извършват терористични акции. Айде да ви видим, копелдаци корумпирани!

преди 18 години 1 месец #30872
Сега ще видим също разните аудани, лоенгрийни, самвоини, фелдмършали, танкисти и цялата паплач, която обича да се пъчи колко велико античенджегийски е настроена. Сега ще ги видим и фесовете омазани /с човешка кръв!/ колко големи антикомунисти са. Хайде, аз тръгнах. Да видим кой ще ме последва.

преди 18 години 1 месец #30873
Сега ще видим и най-важното. Кой политик ще се възъмути от факта, че българската полиция организира терористични акции срещу мирни хора. Опасявам се, че никой. Дори Бойко Борисов и Волен Сидеров, които иначе обичат да се представят като бранители на истината и справедливостта. Тази тема е тест за тях. Аз знам, че те няма да издържат теста. Искам и вие да го научите. Искам вие да научите, че никой, никой от тези така наречени "политици" не е читав и свестен човек. Искам да научите, че никой от тях няма нито морал, нито съвест.
Впрочем ако имаха морал и съвест, те нямаше да станат политици и да се включат в мръсната и безсъвестна игра. Нататък има думата адвокат Калашников. Аз моите думи си ги казах и доказах. Нататък няма да приказвам, ами ще забия нож в гърлото на ченгето, дошло посред нощ да ме пали.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.