Корупцията в МВР!

преди 18 години 1 месец #30834
Терористите продължават да ни внушават абсурди:

Призива:
Да премахнем корупцията в МВР!

Това е самопризнание с половин уста, тъй като този позив разчита на нас, които сме извън системата на МВР да премахнем корупцията в системата им. Ето има корумпирани полицаи, но те някакси продължават да са корумпирани. Ами много ясно че ще е така: Не е виновен тоя дето е изял баницата, а тоя дето му я дал! Само че тук има един тънък момент: За коя корупция става въпрос? За тази из пътищата? Да за нея съм съгласен. Но нима не съществува другата, по-опасната за всички? Където наркотрафиканти и сутеньори дават пари на полицаи да ги охраняват за да си работят на спокойствие? Нееее, такава корупция НЯМА! Наистина няма! Прилича на корупция, ама не е! Това се нарича мафия!

Успокоението:
МВР-лидер в борбата срещу корупцията
Лидер, ама на путкин ден! Ако е така, както им се ще да повярваме чрез това внушение, то нямаше да има корупция в МВР!

Извода:
Да премахнем МВР-то с тяхната корупция!
Работата на всеки един от системата на МВР е да се бори за нас, а не ние да се борим с него!

Това съобщение е редактирано от Запознат на 16.7.2008, 20:22

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30836
Хубаво де, аз обвинявам генерал Иван Драшков в прикриване на терористичен акт. Аз обвинявам сегашния Главен секретар на МВР Павлин Димитров, че получава заплата от "Сивите Вълци". Нека видим големите "антикорупционисти" какво ще направят. Аз ще ви кажа: нищо.
Нито тях ще разследват, щото са част от тяхната корупционна система, нито мен ще подведат под отговорност за клевета, защото на съда мога да докажа своите твърдения. Изводът? Всичко е прах в очите. Всичко е лъжа и измама. Затова спре ли ви ченге да ви иска документи или бягайте или стреляйте. Това са разбойници, пладнешки разбойници, а не полиция.

преди 18 години 1 месец #30837
Написах им го тук:
nocorr.mvr.bg/

Вие ли, бе, бандити? Вие ли ще разследвате корпупцията? Ебал съм ви путчицата майчина! Вие прикривате терористични акции, от вас по-големи бандити няма. Начело с ГлаДния ви секретар, полковника от ДС Павлин Димитров от с. Гложане. Само се чудя дали всички сте на заплата към "Сивите Вълци" или единствено шефовете ви, а на вас ви подхвърлят по някоя дребна стотинка. Да, имам информация, че МВР прикрива конкретни престъпления, включително терористични акции и няма да спра да го говоря. Обаче на вас, копелета шибани не ви стиска да документирате моите твърдения. Защото сте затънали в лайна до ушите. Ако чакам от вас справедливост и законност, по-добре е да чакам от умрел писмо. Вие сте бандити, престъпници, терористи, наркотрафиканти. Друго не сте! Ебал съм ви в копелетата шибани! Ви, сътрудниците на турската "Боз Курт" не заслужавате нищо друго, освен да бъдете одрани живи и после набучени на кол. За успокоение на многострадалния български народ. Вие сте палачи на народа и един ден ще си получите заслуженото, Бог бави, но не забравя.
Адресът ми го знаете, но за всеки случай:
Ангел Георгиев Грънчаров
Ж. К. "В. Левски", бл. 43, вх. А, ап. 14, ет. 5
Ботевград
Не се страхувам от вас, престъпници гадни!

преди 18 години 1 месец #30838
Ето и малка снимчица.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 1 месец #30840
Кой смее да им напише същото, което им написах аз?

преди 18 години 1 месец #30842
Ето номера на изпратения до тях сигнал. Обзалагам се, че те няма да реагират. Пък после казвайте, че си имаме МВР и полиция. Имаме си полюция някаква, шайка бандити.

преди 18 години 1 месец #30843
Айде да ги видим.

преди 18 години 1 месец #30844
Нека да кажат, че нищо не знаят. Ето ви доказателството.

преди 18 години 1 месец #30846
Нещо за финал и повече няма да говаря. Който може да повтори моя пример, да го направи. Който не може, да не се обажда.

преди 18 години 1 месец #30851
Ето и от тази сутрин.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.