FUCK BULGARIAN PI** ******R "Велики сте"

преди 18 години 1 месец #30780
Какво си мислят, че правят като псуват? Дискредитират някого? Опорочават нещо ли или какво? Просто са смешни тея малки псувачи. И те и всички подобни на тях трябва да знаят, че винаги ще бъдем зад Елтимир и те няма да могат да ни прекършат със жалките си опитчета. Да са живи и здрави, ама надали, защото всичко все някой ден се връща...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30781
Псуват и заплашват, защото са ухапани болезнено. Защото ние посочихме слабите им точки. Те не се съдържат в етническата им принадлежност, а в престъпленията им. В тероризма им. В наркотрафика и във всичкото зло, което носят. Те, които уж бяха антикомунисти влязоха в съюз с офицери от ДС като Павлин Димитров, като ген. Иван Чобанов, като ген. Иван Драшков в името на войната, която водят срещу българския народ.
Ние трябва да разкажем на цял свят кои са срещу нас, кои са враговете ни и как ви методи използват. Нека нито един терористичен акт не остане ненаказан. Нека нито една невиннжа жертва не бъде забравена. Справедливостта е на наша страна, Бог е на наша страна. Ние не можем да претърпим поражение. Те могат да убият един или друг от нас, но Идеята ни ще пребъде. Това трябва да знаят. И вероятно те го знаят, щом псуват и заплашват. Обаче псувните и заплахите няма да им помогнат, когато през една особена врата в Константинопол - Цариград влезат руските войски. А кой знае, между руските войници може да има и достатъчно българи.
Вярвайте във възмездието, вярвайте в справедливостта на възмездието и то ще дойде!

преди 18 години 1 месец #30782
Разбира се, че ще дойде възмездието. Аз предлагам всички да се съюзим и да им покажем, че тези псувни (техните) са резултат от тяхната слабост. Призовавам всички да се обявим в защита на Елтимир и всеки да напише един пост срещу злото, т.е. срещу тези мръсници. Нека покажем, че сме единни !!!

преди 18 години 1 месец #30787
Аз не съм важен. Никоя поотделно взета личност не е важна. Днес съм тук, утре ме няма. Важна е Идеята. Важно е да спечелим войната за България. Важно е да спрем българоубийството и да осигурим преминаването на нашия народ през вековете. В името на тая Идея и на тая цел всички средства са позволени. Добро е всичко, което помага за съхраняване живота на българите и изтлаква враговете ни от нашите територии. Реакциите на враговете ни имат дотолкова значение, доколкото ни казват дали сме на прав път. Сегашните им реакции показват, че сме на прав. И че ако провявим още малко упоритост, на тях скоро може да им се стъжни.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.