БАЛКАНИТЕ – Жлеза на времето Спас Мавров

преди 18 години 3 седмици #31163
Извинявам се за отклонението,но просто не издържам да чета в заглавието на темата ЖЕЛЕЗА и да трябва да мисля усилено докато се сетя че то било ЖЛЕЗА!Извинете отново-нервят ме подробностите!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 седмици #31168

Мещера писа: Извинявам се за отклонението,но просто не издържам да чета в заглавието на темата ЖЕЛЕЗА и да трябва да мисля усилено докато се сетя че то било ЖЛЕЗА!Извинете отново-нервят ме подробностите!

Извинявам се за грешката ...Ако знаех ,че само това ще превлече вниманието ти ,щях повече да внимавам...Зная че допускам грешки когато бързам да пиша,но ме вълнува повече тематиката,а не граматиката.Моля админа да поправи това,за да не се дразни повече Мещера,тъй като аз явно не мога да редактирам заглавието.
Благодаря ти Мещер за забележката...от нея си вземам и друга поука а тя е:
Не се вживявай толкова там където те приемат като на изпит по правопис!

преди 18 години 3 седмици #31172
Исс,просто смисъла на заглавието се променя коренно,затова го посочих.Виждам,че е поправено.

преди 18 години 3 седмици #31174

Мещера писа: Исс,просто смисъла на заглавието се променя коренно,затова го посочих.Виждам,че е поправено.

Има думи ,които и правилно написани могат да се манипулират от съзнанието.Знам че ако ти дам примери за това ,много ще се забавляваш,но за това си имаме тема.Тази тук е за тези които се вълнуват от глобалните промени...със съзнанието да подпомогнат този процес поне с минимално осъзнаване и усилия за преодоляването му...тези които искат да преодолеят инерцията на елементарното и обременяващо битуване,което ни превърна в роби на самите себе си ...

преди 18 години 3 седмици #31175

iss писа: Благодаря ти Мещер за забележката...от нея си вземам и друга поука а тя е:
Не се вживявай толкова там където те приемат като на изпит по правопис!

Ееее, не е ясно кой тук те приема така.
Аз поне категорично НЕ. Тук изпити няма, всеки намира нещо за себе си, и съответно ако може да даде нещо от полза за останалите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.