"Браво" на САЩ Изпитаната схема

преди 18 години 1 месец #30688
Не знам защо и тук в България се подклажда такова етническо напрежение, или по-точно защо се използва за политически цели. Създават се невидими врагове. Говоря за Воленчо, който си избива разни комплекси от време на време в парламента, не знам защо го прави, след като знае, че нищо не може да направи. Естествено, че българите трябва да сме задружни и да си развиваме традициите,а и самите ние като етнос изобщо. Но да се създава изкуствено напрежение не го приемам. Губещите от това са тези, които се бият помежду си, защото мислят, че те един на друг са причина за лошото им положение. Печеливши - тези, които стоят отстрани и наблюдават. Защо се създават изкуствени войни в Ирак ? В Чеченя? Защо се подклажда напрежение и се пускат политически марионетки, които се мислят за богоизбрани ? Ами за да върви бизнесът. Нали трябва да се избиват, а и да им купуват оръжието, имам предвид на САЩ, понеже те са най-големият производител и износител на оръжие в света. Уцелили са схемичката и тя се прилага успешно. Пример за това са кюрдите, които скоро няма да имат своя държава, защото бизнесът трябва да просперира. Косово е новото депо за доставка на оръжие към Близкия изток. Да не станат само такива конфликти и в България. Кога някои хора ще се осъзнаят, че причина за тяхната мизерия не е съседът до него. Малко по-надалеч е.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30690
Схемата за която ти говориш е "Двама се карат, третия печели". Чифутите имат своя: "Разделяй и владей". Чифута е третия и той създава интригата между двамата!
Ето как став това: Чифута започва да говори на циганина, че българина постоянно му мисли злото и не може да го търпи. Дават се единични украсени и преекспонирани примери за това. После чифута остава малко време на циганина да осмисли чутото като през това време се прави за много загрижен за него дори му помага. През това време му дава и още примери, включва и ужким други заинтересовани лица да му внушават че са в опасност. Диваци има колкото щеш и първите по-неразумни цигани започват да търсят отмъщение и да раздават "справедливост" на българите. Когато се случат първите изстъпления от страна на циганите, същия тоя чифут отива и казва на българите същото, което е казал и на циганина преди това. Прави гокато подмятане ей така между другото. През това време медиите започват да рекламират дейноста на циганите, като съвсем основателна защита против дискриминация, но не се осъждат действията на кръвожадния мангал. Намерени и осъдени мангали няма.
Българите добре започват да разбират кой забърква тази каша. Но чифута е добре охраняван с добре платени бойни групи. Полиците започват да работят в частните им охранителни фирми. След известно време, самата полиция става частна организация на народна издръжка. Изискванията за ставане на полицай постоянно се занижават, но цигани в полицията не се взимат. Предвидливо се взимат само такива, които приличат на българи. След няколко плахи демонстрации и недоволства от страна на българите за неприемливите действия на циганите, българите се отказват от този начин на протест притиснати от многобройната полиция пратена от чифута срещу българите. (Много полиция-малко справедливост!) Срещу циганите не се праща полиция за каквото и да е! Чифута трябва да изглежда като резидентен спасител, институция, която само тя разбира проблемите между двете страни и може би да им помогне. През това време чифута си е подготвил закон против дискриминацията, налага го и го тълкува и прилага само в негов интерес. Чифута вече контролира конфликта. Интересети на двете страни се коментират само на думи, но в никакъв случай не се предприемат действия. За по нататъшното продължаване и задълбочаване на конфликта чифута разчита на предатели и от двете страни. Предлага на циганите да им създаде организация за защита на техните права и интереси, но не и задължения, слага начело един затворник-рецидивист. Българите обаче не кълват на тази схема, затова чифута привиква такива като Русенския фюрер и негови подобия, плаща им и дава указания какво да правят. След провокативните действия на шайка българи-продажници, медиите осъждат действието на българите спрямо циганите. Осъждат се през чиутския съд няколко българи. Чифутския БХК завежда дела срещу държавата в техния съд в Страсбург. Всички българи плащат на Чифута от БХК.

преди 18 години 1 месец #30692
Е, то американци или чифути - все едно. А защо се занижават изискванията за полицаите? И защо не вземат цигани в полицията? За да поддържат враждата ли?

преди 18 години 1 месец #30694

Astronomer писа: Е, то американци или чифути - все едно. А защо се занижават изискванията за полицаите? И защо не вземат цигани в полицията? За да поддържат враждата ли?

Именно! Това е тяхната схема. Иначе ще стане сблъсък първо между колеги полицаи-цигани срещу българи, а после ще стане директен сблъсък между полиция и българи. Циганите в плана са в ролята на Жертвата, а българите на тиранина. Също така, по трудно става сблъсък между българи и българи полицаи, понеже се надяваме, че са от нашите. Изисква се по голяма решителност при такъв сблъсък и обикновено не се случва. Не се познават хората помежду си и въпроса със силовата съпротива приключва.

преди 18 години 1 месец #30695
А положението с редовия полицай долу-горе е следното: разкъсван между това което той смята за справедливо, закона и това което се случва. Такива не се задържат много време в системата. Не издържат и ги самоубиват понякога. За другите положението е повече от ясно: Ами и аз имам семейство да гледам, пари ми трябват. Справедливост за себе си търси, но не и за другите. Не го интересуват причините поради, които се намираме в такава абсурдна ситуация. Затова си слага кепенците и изпълнява пряка заповед, не проверява от къде иде, кой с каква цел я подава. Иначе всичко им е ясно! Както е при наемните убийци, нищо лично.

преди 18 години 1 месец #30716
Има полицаи цигани и даже полицаите българи не пропускат да им се подмажат. Имам пример. Циганин удря с колата си на брат ми колата. Обаждат се на полицаи. Те идват и циганина е виновен. След което по някакъв начин научава "циганската" патрулка идва и тя. В следващия момент след съветване между двата органа пишат акт на брат ми, че не е осигурил достатъчно място и още някакви измислици.. само и само да не е виновен само циганина!! И каква е равносметката циганина с раждясала жигула си продължава, а брат ми глоби, врати, бои, майстори.. плаща. Защото утре пак ще го спрат и ще кажат "а е момче що така е колата и оп пак глоба! Писа жалби, обжалва и те само вдигат рамене и казват "ми нищо не можем да направим" !!

преди 18 години 1 месец #30719
Повечето българи - полицаи действително не харесват циганите, независимо дали те са полицаи или не. Не знам какъв е бил конкретният случай. А брат ти нямал ли е застраховка, поне гражданска отговорност?

преди 18 години 1 месец #30720
Обърнахме малко темата .. Има си застраховка. Нали е задължителна. Само не знам циганина дали е имал. Най вероятно не.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.