news.ibox.bg/material/id_1895143151/#clist
Дотук, добре. А след това? След това веднага изкачат защитниците на юдаизма, който са против мнението ми,ч е юдаизмът е чужда на Европа. Аз не знам, какво те разбират под Европа, но под Европа, аз не разбирам ЕС, нито Швейцария.
Ето и мнението на юдаистите:
"Швейцарските банки са изградени с капитали на евреи, както повечето банки впрочем, но не се срамуват да прибират и пазят париците и на йезуити например, или на ортодоксални комунисти. Както и на шейхове - фанатични мюсюлмани, спонсориращи терористични организации. Това по повод възхищението от Швейцария и ролята на юдаизма, който бил чужд на Европа. Чужд - грънци. Юдаизмът е ЕДНА от културите с най-голямо значение за развитието на Европейските култури. Както и на християнството. Въобще обобщения и примитивни нахвърляния едни срещу други, освен че са малоумни, са и много удобни за всички разбойници, чиято цел е да ви кльопнат паричките. И да ги оставят в швейцарски банки. П.С. Мюсюлманството също като религия има забележителни и прекрасни черти, да не говорим, че в известен смисъл е просто реплика на същия този юдаизъм."