Птиците

преди 18 години 2 месеца #30398
Някога бях пускал една тема, наричаше се "Мъртви птици". Не успях да я намеря, затова пускам нова такава.
Този път лястовиците не умират, поне засега. Само където поведението им е повече от странно. Летят с бясна скорост между жилищните блокове, цвърчат силно и сякаш от нещо се страхуват. Ще бъде добре да погледнете и да споделите впечатленията си. Не изключвам възможността да ми се е сторило, днес беше един много тревожен ден. И все пак едва ли, смея да твърдя, че имам известни наблюдения над животните и тяхното поведение.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #30420
Като заговори за птиците и лястовиците, бяла лястовица се е появила в България, в Стражица, но е била прокудена.
Вероятно, от тези, които казват, че Български Бог не съществува, или че Йовков си е измислял.

www.monitor.bg/article?sid=&aid=162040&cid=1&eid=1410

"Бог ни прати бялата лястовица, за да ни спаси тя от земетресенията и наводненията. Ала ние я прокудихме. Сега ни очакват само беди и нещастия. Земята ще ни накаже за това, което сторихме" - нарежда Теменужка, прислужница в училището "Ангел Каралийчев" в Стражица.

преди 18 години 2 месеца #30436
paper.standartnews.com/bg/article.php?d=...07-04&article=238880
На атеиста Теодосий дано след този случай му светне нещо в комунистическата кратуна. Може пък и да го огрее Деня, когато ще направи най-голямото прозрение в живота си.
А след взривовете - било терористични атаки, климатично оръжие или небрежна случайност - хубаво е народа да знае колко е безпомощна властта пред такива катаклизми. Защото това наистина си беше предупреждение и будилник за българите. Сега вече и софиянци са бесни на мафиотския режим, който просто ще смени ханъмата и ще си продължи с Геноцида.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.