"Реваншът на Тангра" за романа на Андрея Илиев, базиран на пр

преди 18 години 2 месеца #30164
?????? ?? ????? ? ???? ? ?? ???????????? ??????? ?? ?????? ????? "???????? ?? ??????". ?????? ?? ??????? ?? hanko.hit.bg ??? ?? ?????? ?? ????????? ????????? ????, ????? ? ????? ?? ??????. ?? ?????? ?????? ??????????, ???? ? ?????????? ? ???????.
???? ????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ??????????????? ?? ?????, ????? ?? ?????? ?? ?? ???. ??? ??????????? ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ????. ???? ?? ???? ??? ?????? ?????, ????? ??????? ??? "????? ?? ??????".
??????? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????? ???????? ????? ? ??????? ?? ?? ??????.

след моя намеса, поста стана на маймунеци, за което се извинявам

Това съобщение е редактирано от Запознат на 3.7.2008, 10:27

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #30186
Адреса на линка, който си дал, не е пълен.
Не е ли този?:
www.hanko.hit.bg/revan6.htm

преди 18 години 2 месеца #30190
Да, може да се конкретизира и така. Благодаря, точен си.

преди 18 години 2 месеца #30279
Ето корицата на книгата:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #30423
Корицата не ми харесва определено,прилича ми на сладникавите картинки от старите,преди 9 септември ефтини криминалета.Лицето изобразено на нея,прилича на Филип Киркоров,а козлите и летящите деви или каквото е там са си направо изроди!Не съм я чел,но ако е книга с претенции,написаното най-отдолу-нова фантастика,българска де,-не ми внушава доверие,даже никак!Засега това!

преди 18 години 2 месеца #30425
Приятелю, аз предлагам роман, а не картина. Корицата е правена от друг и той не е представил творението си тук. За взискателни читатели като теб съм представил на сайта си части от романа - преди да го купят, да добият представа за какво става въпрос.

преди 18 години 2 месеца #30455

hanko писа: Приятелю, аз предлагам роман, а не картина. Корицата е правена от друг и той не е представил творението си тук. За взискателни читатели като теб съм представил на сайта си части от романа - преди да го купят, да добият представа за какво става въпрос.

Благодаря,въпреки всичко не бих приел такова лице,като корицата, за сериозно произведение.Надявам се правиш разлика,критикувам корицата,не произведението!

преди 18 години 2 месеца #30457
Лично на мен корицата ми харесва. Да не забравяме, че книгата е вид стока, тя трябва да привлича евентуалния читател, а не да го отблъсква. Ако шарената корица ще привлече допълнителни читатели, защо корицата да не е шарена? Впрочем кориците на моите книги също са шарени, а тях аз сам си ги правя. Не е задължително корицата да отразява съдържанието на книгата. Корицата има за цел единствено да предизвика читателя да посегне към нея.

преди 18 години 3 седмици #31149
Прочетох книгата. Купих я въпреки корицата(9лв). Струва си. Хареса ми. В началото е взет и цитат от този сайт и е написан и адреса му. Съветвам всеки да си я купи.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 11.8.2008, 20:59

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.