Сайт за истинската ни история- от Потопа до днес!
Разбирам мотивацията ви, когато оспорвате нуждата от сайт на английски, имаш право за алчните лапи... донякъде. Но крайно време е чужденците да престанат да смятат, че сме диви номади, навлекли се в Европа откъм задния й двор. Крайно време е да се разбере, че не 'влизаме в Европа' както казват сега разни ощастливени мижитурки, а че ние СЪЗДАДОХМЕ ЕВРОПА.Jordan_13 писа: Историята на Паисий е била предназначена за Българите. Макар, и с тук,таме грешни факти, тя е била предназначена за Българите. Чужденците нямат никакво значение за нас. За тях това е информация, една от многото, която по-скоро събужда ВЪЛЧИ АПЕТИТИ към нашата култура, отколкото възхищение, признание или още по-смелото - оценка.
Така, че откриването на Българската история на чужденци, ще докара само пари и ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ, които ще ни оглозгат до кокал, ще ни вземат абсолютно всичко, мрънкайки, че сме нетолерантни и ще тюмбелеят на наш гръб!
Ако се открива истинска история, тя е само за Българите, да ги буди, заради Бъдещето. Другото е ала-бала, тип Овчаров.
И сега този сайт, пак е на английски. Това нарочна тенденция ли е, или просто един вид дразнене, да ме накараш да изтрия темата?
И това Пан-арийски, какво е? Нещо като Пан -славянски? А защо не, ПАН-БЪЛГАРСКИ?
Нека започнат да ни завиждат още по-масово! А тези, които сега ни завиждат така или иначе са достатъчно мощни- виждаме колко успешни са засега усилията им да ни унищожат.
Линкът към форума го дадох само за илюстрация на невежеството на хора, които иначе не са невежи; не пропагандирам никакво пан-арийство, а единствено пан-българска гордост и осведоменост. Ако ти пречи, ще го махна.
Разбира се, че този сайт ще е насочен само към българите- просто за националната гордост помага да можеш да го покажеш и на чужденци, няма смисъл това да се отрича.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
-"Ангел, ти си първият нормален българин, кого срещам. Всички ваши са ненормални."
Ами как ще ни смята за нормални, когато само ненормалните ходят в чужбина и само ненормалните се изявяват. Нормалните хора са заети с уреждане на собствените си проблеми. Макар че те, проблемите стават все повече и повече.
Та щом вредните насекоми са се заели да правят нещо, значи то е вредно за нас. Щом е вредно за нас, ние трябва да неутрализираме вредата. Как? като покажем, че освен танкисти, рачевци, мърщали и всякакви подобни ненормалници, в България живеят и нормални хора. И че тези нормални хора в миналото са предизвиквали събития, съдбоносни за цялата европейска цивилизация и за цялата бяла раса. И че един ден тази европейска цивилизация и тази бяла раса отново ще имат нужда от Българите, за да оцелеят.
Това беше съвсем накратко. не разполагам с време, пък и мисля, че дългите писания отегчават.
Дори тук внимаваме какво се пуска, защото после видоизменени материали се появяват от професуря и всякакви други "доброжелатели". Има и още една причина. В книгата си "Старобългарско шаманство" Анчо Калоянов описва поне 10-ина тенгриански светилища, които веднъж "пооткрити" от евреина Шкорпил например и след някоя друга година са поразрушени от ужким иманяри. В момента в Странджа вече се е развихрила еврейката Даниела Агре.
А що се отнася до помощта- най-малко аз съм човекът, който смята, че отвън някой ще ни помогне. Спасението на давещия се си е негово дело и в случая с българите тази 'мъдрост' винаги е важала. Подобен сайт, направен добре и с желание, ще стане авторитетен източник за българската история, който ще се цитира масово и би могъл да предизвика най-накрая дълго чаканата промяна в учебниците, по които учат децата ни псевдоисторията.
За мен ползата от подобно място в интернет е напълно очевидна, наш дълг е да дадем на народа си това, което държавата и 'учените' не желаят да му дадат. Съвсем друг е въпросът дали пишещите тук смятаме, че имаме силите и възможностите да го постигнем...
Анти666, няма да включваме координати на нито едно светилище- за това си прав. Когато бях на Белинташ питах една тетка, която тъкмо си тръгваше как е почувствала мястото и тя: 'Хъ- камък, кво да го чувствам. От еди-къде си бием път за тоя дето духа...' Както се казва- на свиня кладенчова вода.
Има идея за нещо като познавателен, научно-популярен филм, с излагане на предположения и хипотези и обосноваването им, просто още не съм ги събрал в едно и не съм решил какъв да е формата: галерия със снимки, видео и коментарии, или видео-филм за youtube. Видеото за безплатните ресурси обикновенно е с ограничено качество. Същото е и за външните ресурси за фотографиите.
Не знам, дали да се тръгне на компромис с качеството, и да се направи до месец, или да се мисли за нещо по-сериозно.
Комплекса и темата Белинташ е неделима от скалните ниши, които са на 2-3 км от него - те са единно цяло. Но сега е залесено, и хората смятат, че Белинташ е само платото с кръглите дупки и дргите скални артефакти.
А то далеч не е само това.
Платото е под 10% от това, което е там.
Точно!Пламен Пасков писа: хората смятат, че Белинташ е само платото с кръглите дупки и дргите скални артефакти.
А то далеч не е само това.
Платото е под 10% от това, което е там.
Това е най-големия култов комплекс в България, да не говорим, че този в Долнослав е също част от него.
Лесна работа да пуснем снимки, въпросът е да се направи сайтът и всеки да може да ги види. Нуждаем се от техническа помощ при създаването на подобен род сайтове. Всеки, който има желание да помага- да пише тук или на ЛС. Това е общо дело за общо благо, а не лична амбиция.Миро писа: Момчета, ами вместо общи приказки пускайте снимки, документи, карти, ако имате разбира се, а най-добре в отделна тема
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.