Добре дошли,
Гост
БЪЛГАРКА БЯГА В АМЕРИКА, ЗАПЛАШВАНА ОТ СИН НА "БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ"
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
33-годишната Гергана Александрова влиза в остър конфликт при покупко-продажба на апетитен имот със сина на президента Петър Стоянов – Стефан Петров Стоянов. Той и казва, че там интерес имат “руски евреи лихвари”, които искат да правят петролна база и за тях няма проблем “да режат глави”. След неуспешна съдебна сага у нас, Гергана иска отказ от българско гражданство.
afera.bg/
afera.bg/
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Ако това се окаже верно, налице ще е поредната житейска драма на един Българин, който евреите прогонват от България.
Тук един участник с ник "Тумок", или направо "Тумор" ни казва да се вгледаме в себе си, т.е. да се погледнем в огледалото. И ние, докато се вглеждаме в огледалото, евреите ни режат главите.
Но нашата глава вече не е преклонена, Българският Бог ни зове да я държим високо изправена с поглед към Небето.
Огледалата са за тези, които нямат Небе. А ние имаме.
В това Небе няма евреи. Остава да направим така, че и на Земята да няма такива!
Гергана Александрова, не знаем каква си, но щом евреите те заплашват, ние сме с тебе. Само не бягай към Америка, отиваш баш в устата на вълка!
Тук един участник с ник "Тумок", или направо "Тумор" ни казва да се вгледаме в себе си, т.е. да се погледнем в огледалото. И ние, докато се вглеждаме в огледалото, евреите ни режат главите.
Но нашата глава вече не е преклонена, Българският Бог ни зове да я държим високо изправена с поглед към Небето.
Огледалата са за тези, които нямат Небе. А ние имаме.
В това Небе няма евреи. Остава да направим така, че и на Земята да няма такива!
Гергана Александрова, не знаем каква си, но щом евреите те заплашват, ние сме с тебе. Само не бягай към Америка, отиваш баш в устата на вълка!
Гост
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Ако има някакъв начин,да се свържем с тази Гергана?...
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Бащата на Петър Стоянов - Стефан е бил легионер преди 1944 година. След девети септември, евреите, които му имали зъб искали да го убиват. Той спасява кожата като се жени за еврейка. Тези неща ми ги разказа друг легионер, Стефан Иванов Вълков от Асеновград. Нямам основания да се съмнявам в тяхната достоверност.
Та за конкретния слуай. Един евреин - сина на Стоянов помага на свои сънародници евреи. Кога ли ние, българите ще почнем да мислим с етнически категории като тях? Кога ли ще разберем, че своят си е свой, дори когато за нещо сме влезли в конфлик с него? Кога ли българинът ще осъзнае, че чуждият си остава чужд, дори когато уж ни прави добро?
Случаят е само епизод от голямата Етническа война, която се води срещу Българите, нищо повече.
Можете да се насладите на хубавеца с дългия нос и еврейската шапчица. Снимката е от в-к "Строго секретно", тоест от ДС. Нека петьо се оплаче там. Ако му стиска, щот те от своя страна могат да отворят неговото досие и това на баща му, а тогава става льошо, много льошо.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Та за конкретния слуай. Един евреин - сина на Стоянов помага на свои сънародници евреи. Кога ли ние, българите ще почнем да мислим с етнически категории като тях? Кога ли ще разберем, че своят си е свой, дори когато за нещо сме влезли в конфлик с него? Кога ли българинът ще осъзнае, че чуждият си остава чужд, дори когато уж ни прави добро?
Случаят е само епизод от голямата Етническа война, която се води срещу Българите, нищо повече.
Можете да се насладите на хубавеца с дългия нос и еврейската шапчица. Снимката е от в-к "Строго секретно", тоест от ДС. Нека петьо се оплаче там. Ако му стиска, щот те от своя страна могат да отворят неговото досие и това на баща му, а тогава става льошо, много льошо.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Гост
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Ааааааааааааааахххххх,как се нервирах!!!!!!!!!!!!
Този урод ще ме учи на морал?!?!?!
Нека ме съди за обидата "УРОД",хиляда пъти е Урод,да му бера лайката да му бера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Този урод ще ме учи на морал?!?!?!
Нека ме съди за обидата "УРОД",хиляда пъти е Урод,да му бера лайката да му бера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anti666
Посетител
преди 18 години 3 месеца
За мен по-точната дума за Петър Рашид Стоянов - агент Виктор е дьонме. Не знам баща му какъв легионер е бил след като е помак от помашкото село Монастир в Родопите. Това го знам от родопчанин, а съм минавал дори през родното му село. Той, заедно с другия помак - генерал Семерджиев разказаха играта на българската държава.
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 3 месеца
С бащата на Петър Стоянов се запознах в дома на Иван Долев от Пловдив, с когото бяхме заедно в Старозагорския затвор. Той ми го представи като свой приятел - легионер. Друг един легионер - Стефан Вълков от Асеновград, съден също по процеса на Васил Златаров, Иван Долев и Георги Гавазов ми представи своя адаш като приятел - легионер. Даже веднъж му казах нещо в смисъл, че е човек на Петър Стоянов. Вълков ми отговори: "Не аз съм човек на Петър, а Петър е мой човек". Само че като гледам какви ги надроби Петър почвам да си мисля, че гените са по-важни, отколкото съм допускал.
И пак един спомен. Любомир Захариев, зетят на Владимир Свинтила ми е стар приятел. Някъде през 2000-20001 година той работеше в някакво списание, не си спомням точно. Та според Любо, съпругата на Стоянов - Антонина е купила къща в центъра на София за сумата 48 лева сегашни пари. Той искал да пусне тези факти в списанието, но бил заплашен. И той, и неговите колеги. Затова ми ги съобщи на мен, аз да ги публикувам където и както намеря за добре.
Пиша това не защото е особено важно, а защото не е известно. И защото се налага изводът, че в стремежа си да уредят своите синчета и дъщерички, старите легионери плюха и на Идеята, и на България. Може би затова днешният БДФ е забравен от всички.
А като си помисля, че на конгреса през 1994 година присъстваха над 5000 делегати! Така се опорочава една Идея.
И пак един спомен. Любомир Захариев, зетят на Владимир Свинтила ми е стар приятел. Някъде през 2000-20001 година той работеше в някакво списание, не си спомням точно. Та според Любо, съпругата на Стоянов - Антонина е купила къща в центъра на София за сумата 48 лева сегашни пари. Той искал да пусне тези факти в списанието, но бил заплашен. И той, и неговите колеги. Затова ми ги съобщи на мен, аз да ги публикувам където и както намеря за добре.
Пиша това не защото е особено важно, а защото не е известно. И защото се налага изводът, че в стремежа си да уредят своите синчета и дъщерички, старите легионери плюха и на Идеята, и на България. Може би затова днешният БДФ е забравен от всички.
А като си помисля, че на конгреса през 1994 година присъстваха над 5000 делегати! Така се опорочава една Идея.
PARADOX
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Изнесените факти са повече от любопитни, но за мен по-интересна е реакцията на хората спрямо тях..!!! Колкото пъти стане нещо такова, все се намира поне един Българин да каже нещо от сорта на:
- Докога евреите ще са ви виновни за всичко..?!!
Това е показателно за това колко далеч е стигнало зомбирането на Българската нация...!!! За Българина е станало почти невъзможно да разпознава истинските си врагове въпреки, че истината буквално му се навира в очите ежедневно...!!! Това ми напомня за темата която бях отворил за т.нар. толерантност...!!! Карат ни да се гордеем с нещо което е много повече страх, отколкото някаква търпимост....!!! Дават ни за пример навсякъде с толерантния ни етнически модел, а ние се радваме...!!! На какво се радваме в действителност обаче..?!! На собствения си страх..!!! Страхът от факта, че Българите са безгласна буква в собствената си държава..!! Страхът от факта, че Българската държава се е превърнала в мащеха за Българите, а майка за цигани, турци, евреи и всякаква друга зган дошла в земите ни от майната си....!!! Дават ни за пример западните нации и колко успешен там е многоетническия държавен модел...!! Аз бях там обаче много пъти и никъде не видях да е останала някаква нация...!!! Мине се не мине някой друг месец и пламне някой квартал я в Париж, я в Берлин, я някъде другаде! Тогава виждаме и етническата търпимост на "нациите", които ни се дават за пример!!! Полицията и армията буквално смазват всеки протест и недоволство от страна на етническите малцинства, като често в болниците им не достигат легла за ранените..!!! Там негъра, арабина, турчина, китаеца, или който и да е не вижда и един евро-цент от заплатата си или социалната си помощ преди да си е покрил сметките...!!! А тук...?!! Какво става тук..?!! Защо търпим...?!! Толкова ли е сляп вече Българина, че не може да разграничи думите на безродните ни политици от жестоката действителност...?!!!
- Докога евреите ще са ви виновни за всичко..?!!
Това е показателно за това колко далеч е стигнало зомбирането на Българската нация...!!! За Българина е станало почти невъзможно да разпознава истинските си врагове въпреки, че истината буквално му се навира в очите ежедневно...!!! Това ми напомня за темата която бях отворил за т.нар. толерантност...!!! Карат ни да се гордеем с нещо което е много повече страх, отколкото някаква търпимост....!!! Дават ни за пример навсякъде с толерантния ни етнически модел, а ние се радваме...!!! На какво се радваме в действителност обаче..?!! На собствения си страх..!!! Страхът от факта, че Българите са безгласна буква в собствената си държава..!! Страхът от факта, че Българската държава се е превърнала в мащеха за Българите, а майка за цигани, турци, евреи и всякаква друга зган дошла в земите ни от майната си....!!! Дават ни за пример западните нации и колко успешен там е многоетническия държавен модел...!! Аз бях там обаче много пъти и никъде не видях да е останала някаква нация...!!! Мине се не мине някой друг месец и пламне някой квартал я в Париж, я в Берлин, я някъде другаде! Тогава виждаме и етническата търпимост на "нациите", които ни се дават за пример!!! Полицията и армията буквално смазват всеки протест и недоволство от страна на етническите малцинства, като често в болниците им не достигат легла за ранените..!!! Там негъра, арабина, турчина, китаеца, или който и да е не вижда и един евро-цент от заплатата си или социалната си помощ преди да си е покрил сметките...!!! А тук...?!! Какво става тук..?!! Защо търпим...?!! Толкова ли е сляп вече Българина, че не може да разграничи думите на безродните ни политици от жестоката действителност...?!!!
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Казал го е още Раковски. В четите, тоест в партиите не бива да се приемат инородци и иноверци. Поне в първите години. Българинът трябва да разбере, че е вредно за него да гласува за партия, в която членуват инородци и иноверци. Особено, ако са на ръководни длъжности. И тъй като такава партия няма, най-добре е българинът да избере друг, различен от официалния път за своето спасение.
Имам и още идеи, ама не виждам смисъл да ги огласявам. Бездруго никой не се интересува.
Имам и още идеи, ама не виждам смисъл да ги огласявам. Бездруго никой не се интересува.
Заги
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Не знам дали прочетохте коментарите под самата статия, но мога да потвърдя думите на Гергана относно скандал на летище, където синът на бившия президент е хванат с пакетче наркотици по времето, когато се води студент в Лондон. Скандалът е умишлено прикрит и не си спомням по това време (ако не се лъжа е 2002) пресата да е изнесла някакви данни по случая! Нищо ново нали
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.