Малък въпрос
Когато мога, си копирам темите и си ги чета вкъщи на спокойствие. И като ги чета, почна да ме гложди едно съмнение. Затова реших да попитам. Само питам, нищо повече. Може и да греша, дори ще се радвам, ако греша. И все пак да си попитам. Дали един от потребителите, пишещи сега в нашия форум не е същият, написал преди време на друго място и под друго име следните редове:
„Самите постове на вожда А.Г. говорят много за неговата личност и неговите проблеми, които не са никак малки, тук не включвам физическите зависимости и психическите отклонения. Не е лесна работа да си "център на вселената", в случая "Слънце" и да светиш всеки ден с информация както се очаква от зомбираните на тема параноя и НСС потребители на един форум. Не е и лесно въпреки образа на светец изграждан с години пропаганда и манипулации с два поста да елиминираш твои опоненти, било то безобидни - като мен Биляр; дори на просветените бобъри, с колове или без, им отнема по няколко седмици в разработване на компромати, измисляне на лъжи, тактики и манипулации до постигане на крайната цел - изгонване на съответния неудобен. Така са постъпвали винаги, така и ще постъпват, все пак това е личен сайт на един "просветен" и шепа юнаци тупащи го по рамото и възхваляващи го. В него няма място за критика, било то и градивна. В него се проявава двойният стандарт, същият този срещу който роптае вожда - или си напълно съгласен с него или си агент / провокатор и един куп още простотии. При това си и натирен, истината не се защитава, а позицията на собственика на съответната организация. Това за всички, които си мислят да посещават сайта на "Движение Войни на Тангра" да си имат едно на ум, с техния изкукуригал водач, който лицемерно заявява, че не е такъв, но същевременно си играе с всички останали участници на днес съм тук – утре ме няма. Ето и следващата и последна тема, в която има коментари на Е, който между другото е един изключителен лъжец, подлец и измамник. Опазил Господ България от такива недостойни лидери...”
Та нека получа отговор на въпроса си, пък до края на май ще обясня точно защо питам. Не е от празно любопитство, не е и от „наранено его”, както твърдеше същият този. Ето още едно негово бисерче, пуснато на 16 ноември 2007 година, този път в нашия форум. Отнасяше се до една моя неволна грешка, до едно объркване на никове, признато от мен веднага, след като установих, че съм сбъркал. Обаче прочетох следните редове: „Нито си първата нито си била последната. Най-неприятно е когато си вярвал, а изведнъж един боклук ти забие нож в гърба и се окажеш незаслужено обиден и оклеветен и си поставен в ситуация в която си длъжен само да се защитаваш, да опровергаваш нечие дългокраки лъжи. И този някой понеже е с репутацията на "лидер" всеки му вярва безрезервно без дори да подложи на съмнения думите на псевдолидера-боклук. Другото съществено е, че всеки който изкаже нещо което не му харесва или е малко по-остро е класифициран към агент, човек от Лемс и т.н. Личното ми мнение е че целият проблем и всички интриги идват от едно огнище, от един който насъсква хората помежду им.”
Минаха повече от пет месеца, случиха се разни събития, бяха извършени различни действия. Сега, от дистанцията на времето думите могат да бъдат преценени по-ясно. По-трезво, дори от мен, деградиралия алкохолик, както господинът благоволи да ме нарече. Не, не съм засегнат. И ако понякога посочвам с пръст и назовавам конкретни прояви, то е, за да предпазя другите. Защото методите на врага са едни и същи. Дребните врагчета, идващи тук са слуги, а пък техните господари са ученици на една и съща школа. Значи като опознаем похватите им, по-лесно ще ги побеждаваме. Нищо лично. И вероятно нямаше да се спра на случката, ако не бяха се получили някои обезпокоителни сведения. Като събера достатъчно доказателства ще ги обявя пред всички. Сега ще кажа само, че ние не сме нито хиндуисти, нито будисти. Ние не се стремим самоцелно към собственото си самоусъвършенстване, за да изпаднем накрая в блажена Нирвана. Ние сме Българи и нашата цел е да преведем Българската нация през вековете. Ако е Волята на Небето, след като получа допълнителна информация ще обясня какво точно означават тези думи. Засега ги приемете единствено като камък, хвърлен в блатото с цел жабите да се разкрякат. Пък, нали знаете, нашият форум е чист, ние не сме толерантни и не търпим сред нас мърши, плъхове, жаби и други подобни на тях насекоми… И само малък съвет. Ще различите насекомите по пълната липса на чувство за хумор.