Вампирите от Вампирия Ангел Грънчаров-Елтимир

преди 18 години 5 месеца #25743
ВАМПИРИТЕ ОТ ВАМПИРИЯ

Веднъж ме попитаха какво ще се случи след завършване на преговорите между Белград и Прищина? Ами ще започнат преговорите между София и Кърджали - отговорих. Да, по всяка вероятност точно това ще се случи, само че резултатът няма да е еднакъв. Белград ще загуби Прищина, обаче дали София ще си даде Кърджали? О, не бързайте да ме обвините, че възхвалявам нашите управници и ги изкарвам родолюбци и националисти. Става дума за нещо много, много по-различно. Да видим как стоят нещата.

Чрез своите най-верни представители Комунизмът държа България 45 години. Държа я изцяло и безразделно. После умря. Комунизмът умря и беше голяма радост. Умря, ама не съвсем и за кратко. Оказа се, че нито сме го заровили както трябва, нито сме забили трепетликов кол в гърдите му преди да го погребем. Ако бяхме си спомнили заветите на дедите, точно така щяхме да постъпим. Вижте илюстрацията:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #25744
Обаче ние забравихме заветите също както забравихме Завета, и Комунизмът взе, че възкръсна. По-точно вампиряса. Възкръсва Доброто, върналото се от смъртта Зло вампирясва. Ето защо днес срещаме толкова много вампири, особено във властта. Комунист до комунист, ченге до ченге, бандит до бандит. Всъщност, ако се замислим, нещата са съвсем простички. Вампир до вампир. Това е то нашата бивша България и днешна Вампирия.

Всъщност не. Ако беше Вампирия, значи щеше да е поне държава. А ние знаем, че в днешната ни страна държава няма. Ние сме някаква циганска автономия с ограничен суверенитет. Ние сме Вампирска Автономия Мангалистан. Тоест ВАМ. Или ако си спомним думите на руски език, изписани върху някакъв паметник „Не нам, не нам…”, можем да довършим изречението: „Не нам, не нам, а ВАМ”. Преведено на български това значи: „Не на нас, не на нас, а на ВАС”. А кои са ТЕ, не е нужно да казвам, ние всички си ги знаем. Сега ще ме питате дали съм сигурен, че България се е превърнала във ВАМ. Ами сигурен съм. Прочетете какво съм писал през последните десет години и погледнете следващата илюстрация. Да виждате някаква разлика, щото аз не виждам:

преди 18 години 5 месеца #25745
Само да не си помислите, че казвам нещо лошо за циганите. Напротив, в тях е голямата ми надежда. Защо ли? Ами ще ви кажа. На 27 декемри 2007 година циганите в Пакистан убиха своята най-голяма демократка Беназир Бхуто. Застреляха я на митинг, като при убийството загинаха още няколко десетки цигани-демократи. И не само демократи. Лошо нема, както се казва. Няколко десетки цигани по-малко. При това цигани-демократи. Но не Пакистан ми е грижата. Мисля си за България. Тук също е пълно с цигани, а на нашите демократи все още нищо не им се случва. Което не ми пречи да си помечтая как в един прекрасен ден въоръжените до зъби цигани се вдигат на бунт и почват да избиват наред. И тогава ще ми стане само на демократи, на либерали, на бандити и на вампири. На тях, на циганите им дай само да колят, да грабят и да насилват. Съобщете им колко са богати вампирите и стойте да гледате сеир. И тъй като няма изгледи вампирите да обеднеят, един ден мангалите няма как да не посегнат на богатствата им. Също както излапаха лебедите на Нейно Величество британската Кралица.

Ами българите, на нас българите нищо ли няма да ни се случи? Не, няма да ни се случи, защото българите отдавна се изнесоха от бивша България, превърната във ВАМ. А които останахме, също се готвим за изнасяне. Та нас тук ни няма и когато клането свърши, ще можем да се върнем и отново да заселим нашата окъпана с вампирска и мангалска кръв Родина. Нашата Земя завинаги.

Ами ако това не се случи? Ако нещата не се развият така, ами положението продължи да се влошава, ами ако вампири и мангали се споразумеят помежду си? Нали в крайна сметка те са от една раса, защо да не се споразумеят? Е, тогава ще има друга изненада и за тях. Вижте третата илюстрация и не питайте повече.

Елтимир

17 януари 2007

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.