Обаче ние забравихме заветите също както забравихме Завета, и Комунизмът взе, че възкръсна. По-точно вампиряса. Възкръсва Доброто, върналото се от смъртта Зло вампирясва. Ето защо днес срещаме толкова много вампири, особено във властта. Комунист до комунист, ченге до ченге, бандит до бандит. Всъщност, ако се замислим, нещата са съвсем простички. Вампир до вампир. Това е то нашата бивша България и днешна Вампирия.
Всъщност не. Ако беше Вампирия, значи щеше да е поне държава. А ние знаем, че в днешната ни страна държава няма. Ние сме някаква циганска автономия с ограничен суверенитет. Ние сме Вампирска Автономия Мангалистан. Тоест ВАМ. Или ако си спомним думите на руски език, изписани върху някакъв паметник „Не нам, не нам…”, можем да довършим изречението: „Не нам, не нам, а ВАМ”. Преведено на български това значи: „Не на нас, не на нас, а на ВАС”. А кои са ТЕ, не е нужно да казвам, ние всички си ги знаем. Сега ще ме питате дали съм сигурен, че България се е превърнала във ВАМ. Ами сигурен съм. Прочетете какво съм писал през последните десет години и погледнете следващата илюстрация. Да виждате някаква разлика, щото аз не виждам:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.