3ти Март Честване

преди 18 години 6 месеца #24941
Въпрос: Какво интересно ще има на Шипка тази година по случай 3ти Март?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #24989
Главно лицемерие, гавра с празника и много, празни приказки, последвани от мощен банкет за наша сметка организиран от тоз, който най-много са го слушали да говори-самият агент Гоце от ДС.
Ти да не би да очакваш нещо друго?

преди 18 години 6 месеца #25030
Nadqvah se ;( Kato edna romanti4na i obi4a6ta stranata si li4nost - da, o4akvah drugo. Eh... Kakvo da se pravi? To v taq dyrjava kakvo drugo moje da e? ;( ;( ;(

преди 18 години 6 месеца #25033

drogarka писа: Kato edna romanti4na i obi4a6ta stranata si li4nost

Най-малкото за да имат тежест тези думи, щеше да е добре да са написани на Български, а не надраскани на чатерица.
drogarka, ако имате желание и за напред да участвате във форума, без да ви бъдат трити поустовете ще се наложи да пишете на Български.

преди 18 години 6 месеца #25034

drogarka писа: Nadqvah se ;( Kato edna romanti4na i obi4a6ta stranata si li4nost - da, o4akvah drugo. Eh... Kakvo da se pravi? To v taq dyrjava kakvo drugo moje da e? ;( ;( ;(

Nadqvah se ;( Kato edna romanti4na i obi4a6ta stranata si li4nost - da, o4akvah drugo. Eh... Kakvo da se pravi? To v taq dyrjava kakvo drugo moje da e? ;( ;( ;(
Надявах се, като една романтична и обичаща страната си личност - да, очаквах друго.
Ех... Какво да се прави? То в тая държава, какво друго може да е?

Романтиката българска, почва с писането на кирилица, а не на чатица.
Какво може да очакваш различно, след като ти самата пишеш българския език с латински букви?
Навремето са го писали и с гръцки, докато не дойде Паисий, да им каже: 'О, неразумни и юроде".

преди 18 години 6 месеца #25035
Е, може да гръмнат с пушки няколко пъти и ето ти я романтиката :shock:

преди 18 години 6 месеца #25212
"O, nerazumnii iurode!!!" I az tova kazvam. Za kakvo se zaqdate be, hora?!!! Da obi4a6 stranata si ne zna4i da si kraino desen fanatik!!!! "O, nerazumnii..." Dano Pasisii ne vi 4ue...

преди 18 години 6 месеца #25213
Iskreno syjalqvam, 4e nqmam FlexType. Imah dobro mnenie za saita vi, no s tova otno6enie skoro moje da si ostanete bez potrebiteli i da si go gledkate samo vie. Pro4etete i tova i posle tyrkaite, kolkoto si 6tete. Pozdravi!!!

преди 18 години 6 месеца #25219

drogarka писа: Iskreno syjalqvam, 4e nqmam FlexType. Imah dobro mnenie za saita vi, no s tova otno6enie skoro moje da si ostanete bez potrebiteli i da si go gledkate samo vie. Pro4etete i tova i posle tyrkaite, kolkoto si 6tete. Pozdravi!!!

Pisaneto na laynianica e proiava na neuvazhenie kym drugite uchastnici. Tova go pisha samo za teb! Pravilno ti pravi zabelelzhka Jordan_13, a ti zashto se zasiagash?

преди 18 години 6 месеца #25220
kraino desen fanatik
Ти виждала ли си на живо крайно десен фанатик? И знаеш ли въобще какво се разбира под това понятие? Щото еврейската пропаганда разправя, че това било много лошо нещо, а от евреите по-големи крайнодесни фанатици няма.

И за да се изява като такъв, те призовавам да си смениш ника, да спреш с шмъркането на марихуана и да си свалиш един Flex, примерно от data.bg, да си го инсталираш и да пишеш като хората. Според мене не си чак толкова неграмотна, за да не можеш да го направиш.

Иначе, предлагам на админите да те направят академик (БАН). А пък аз с удоволствие ще почистя латиницата оттука.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.