Може ли така?

преди 18 години 6 месеца #24861
От както е пуснат сайта "Воини на Тангра" име приблизително 200 милиона посещения. От тук са минали какви ли не екземпляри и чудаци. Не малко са били и тези, които са се опитвали без никакво основание от някакви лични подбуди или партийни поръчки да ни дискредитират и да омаловажат нашата просветителска дейност.
Вярно е, също че ние нарочно не сме създали някакви конкретни правила при излагане на мнения, но все пак има една Идея, около която всички се обединяваме и излагаме позиция.

На всички останали "помагачи" и "доброжелатели", за които споменах по-горе искам да кажа:

Ако сте дошли да ни обяснявате, колко погрешен път сме поели и колко по-добре ще бъде за нас да следваме вашите съвети, то аз ви отговарям следното:

-Вашите глупави съвети и необосновани теории ще ги приемем, само ако си платите за това!
Не приемаме пари, а злато!
За публикация на първа страница на ваш материал по избор цената, която трябва да платите е 100 милиарда тона 24 каратово злато!
За да търпим жалките ви лъжливи постове във форума, цената е 50 тона 24 каратово злато!
Сега сме в промоция, после ще поскъпва постепенно!

Така, че на всички сериозни наши опоненти, препоръчваме ако нямат толкова, то ние знаем кой има и ще ви пратим при него, ако той иска да ви даде нужното количество!

Не се отчайвате, не е задължително да се врете между шамарите!
Ако усетите, че това е непосилно за вас и няма какво да ни предложите в замяна, просто натиснете "X"-а горе в дясно!

Очакваме с нетърпение търговски предложения над посочените оферти!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #24863

Запознат писа: За публикация на първа страница на ваш материал по избор цената, която трябва да платите е 100 милиарда тона 24 каратово злато!
За да търпим жалките ви лъжливи постове във форума, цената е 50 тона 24 каратово злато!

Абе, май евтино се предлагаме.
Нека първо да обсъдим на ЛС цената и после да я обявим публично.

То тука щото не става дума да договаряме каквото и да е, а за наша оферта която не подлежи на пазарлъци с когото и да е.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 13.2.2008, 22:51

преди 18 години 6 месеца #24865
А, забравих да кажа, че си запазваме правото да променяме условията и цените по всяко време, тъй както на нас ни е удобно без предупреждаване. Накрая се пише: "Без протест!"

преди 18 години 6 месеца #24869
Тази тема нещо не мога да я разбера.Прочетох я няколко пъти и намирам доста несъответствия м/у написаното в нея и ИДЕЯТА!
Запознат-моите извинения,но ми се струва че би било добре да редактираш малко текста в темата.

-Вашите глупави съвети и необосновани теории ще ги приемем, само ако си платите за това!

ИДЕЯТА

Целта ни изключва всякаква официалност. Ние можем да посочваме факти, да изразяваме мнения. Да показваме и насочваме. Само че каквото и да правим – то няма елемент на задължителност. То не бива да има елемент на задължителност. Както не бива да има и елемент на конспиративност. Всичко е открито и ясно, никой не налага своята воля над останалите, а само споделя вижданията си. Предлага, а не изисква.

Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея.

Точно заради ИДЕЯТА съм в този саит...И точно тази ИДЕЯ и този сайт отвориха нова страница в моя живот...И ми се ще всеки които посещава за първи път саита да приеме поне частица от Идеята (а не да остава с погрешни впечатления)...и знам че ако приеме тази частица нищо не може да изгаси повече запалената искра...
Някога Иван направи едно изказване по повод посещенията в сайта и то се запечата дълбоко в мен...ще цитирам част от него:
-Времето не ни чака и промяната настъпва не защото ние сме я предизвикали. Можем само да вземем импулс, вдъхновение, искра от тази промяна или да караме по интерция и да се вкопчваме в досегашните си модели на мислене и действие .
-При регистрирането си участниците хвърлят това време, защото са възхитени именно от новостта на атмосферата. Влюбени са. След медения месец започва граденето. И който иска да гради, отива да го прави променен и влюбен.
-Нали Движението е жив организъм!

Запознат не е ли време да оставим "КЕРВАНЪТ ДА СИ ВЪРВИ ,А КУЧЕТАТА ДА СИ ЛАЯТ?"

преди 18 години 6 месеца #24873

iss писа: Тази тема нещо не мога да я разбера.Прочетох я няколко пъти и намирам доста несъответствия м/у написаното в нея и ИДЕЯТА!
Запознат-моите извинения,но ми се струва че би било добре да редактираш малко текста в темата.

Смисъла на темата е в шеговит стил наподобяващ еврейските методи на пазарлъци да се каже на тези ( а те си знаят кои са : бившите и бъдещи банирани от сайта за чифутизъм , небългарско мислене и подигравка с Идеята ) , че все пак можем да бъдем ДЕМОКРАТИЧНИ и да им позволим да бъдат равни на нас, при условие че си платят. Това си е техен патент и затова с техните камъни - по техните глави.
Не защото ни трябва тяхното злато, а защото за тях това им е най милото и цел на живота. И като искат да пишат тука - това е начина. Запознат дори обяви някаква промоция.

А за всички останали българоосъзнати и българочувстващи се - изразяването на всякакво мнение тук си е съвсем безплатно и дори препоръчително.

преди 18 години 6 месеца #24874
Георги, ме разбра толкова точно :thumbsup:
Iss, приемаш предложението буквално. То не е адресирано до теб.

преди 18 години 6 месеца #24925

georgi_nz писа: Смисъла на темата е в шеговит стил наподобяващ еврейските методи на пазарлъци да се каже на тези ( а те си знаят кои са : бившите и бъдещи банирани от сайта за чифутизъм , небългарско мислене и подигравка с Идеята ) , че все пак можем да бъдем ДЕМОКРАТИЧНИ и да им позволим да бъдат равни на нас, при условие че си платят. Това си е техен патент и затова с техните камъни - по техните глави.
Не защото ни трябва тяхното злато, а защото за тях това им е най милото и цел на живота. И като искат да пишат тука - това е начина. Запознат дори обяви някаква промоция.

А за всички останали българоосъзнати и българочувстващи се - изразяването на всякакво мнение тук си е съвсем безплатно и дори препоръчително.

Това допълнение внася повече яснота за тези които са нови и не са запознати с проблема.
А и съм на мнение ,че всички "помагачи" и "доброжелатели", които се опитват да дескридитират сайта бихме могли да използваме по-рационално-на принципа на "изгнилата ябълка" ;-)

преди 18 години 6 месеца #24968
И все пак, няма нищо лошо "помагачите" и "доброжелателите" да ни донесат някой друг милиард тона злато нали?

преди 18 години 6 месеца #24969
Разбира се.
Най-малкото за тежест в риболова може да бъде ползвано. Все пак златото тежи доста повече от оловото.
Па и за баласт е идеално.
Абе приложение все ще му се намери. Евреина е тъп, докато българина намира още 100 приложения от голяма практична полза.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.2.2008, 20:46

преди 18 години 6 месеца #25002
Здравейте, от доста време посещавам сайта и чета материалите тук. До сега не бях регистриран във форума, просто защото не съм пристрастен към този вид комуникация. Но реших да го направя, за да си изясня някои проблеми, които срещнах, а именно:
1. При всеки опит да се регистрирам и получавам вестник "Съпротива", при все че давах точен адрес, отговорил съм на всички въпроси и поленца - така и нищо не получих.
2. При опита да поръчам книгите, предлагани в виртуалната библиотека - отново същия резултат.
Искам да попитам дали само фактът, че не бях регистриран тук е причина за това или има и други?
Ще съм благодарен ако тези, които движат тези неща ми отговорят или ми дадат полезен съвет.
Поздрави!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.