Може ли така?
Вярно е, също че ние нарочно не сме създали някакви конкретни правила при излагане на мнения, но все пак има една Идея, около която всички се обединяваме и излагаме позиция.
На всички останали "помагачи" и "доброжелатели", за които споменах по-горе искам да кажа:
Ако сте дошли да ни обяснявате, колко погрешен път сме поели и колко по-добре ще бъде за нас да следваме вашите съвети, то аз ви отговарям следното:
-Вашите глупави съвети и необосновани теории ще ги приемем, само ако си платите за това!
Не приемаме пари, а злато!
За публикация на първа страница на ваш материал по избор цената, която трябва да платите е 100 милиарда тона 24 каратово злато!
За да търпим жалките ви лъжливи постове във форума, цената е 50 тона 24 каратово злато!
Сега сме в промоция, после ще поскъпва постепенно!
Така, че на всички сериозни наши опоненти, препоръчваме ако нямат толкова, то ние знаем кой има и ще ви пратим при него, ако той иска да ви даде нужното количество!
Не се отчайвате, не е задължително да се врете между шамарите!
Ако усетите, че това е непосилно за вас и няма какво да ни предложите в замяна, просто натиснете "X"-а горе в дясно!
Очакваме с нетърпение търговски предложения над посочените оферти!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абе, май евтино се предлагаме.Запознат писа: За публикация на първа страница на ваш материал по избор цената, която трябва да платите е 100 милиарда тона 24 каратово злато!
За да търпим жалките ви лъжливи постове във форума, цената е 50 тона 24 каратово злато!
Нека първо да обсъдим на ЛС цената и после да я обявим публично.
То тука щото не става дума да договаряме каквото и да е, а за наша оферта която не подлежи на пазарлъци с когото и да е.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 13.2.2008, 22:51
Запознат-моите извинения,но ми се струва че би било добре да редактираш малко текста в темата.
-Вашите глупави съвети и необосновани теории ще ги приемем, само ако си платите за това!
ИДЕЯТАОчакваме с нетърпение търговски предложения над посочените оферти!
Точно заради ИДЕЯТА съм в този саит...И точно тази ИДЕЯ и този сайт отвориха нова страница в моя живот...И ми се ще всеки които посещава за първи път саита да приеме поне частица от Идеята (а не да остава с погрешни впечатления)...и знам че ако приеме тази частица нищо не може да изгаси повече запалената искра...Целта ни изключва всякаква официалност. Ние можем да посочваме факти, да изразяваме мнения. Да показваме и насочваме. Само че каквото и да правим – то няма елемент на задължителност. То не бива да има елемент на задължителност. Както не бива да има и елемент на конспиративност. Всичко е открито и ясно, никой не налага своята воля над останалите, а само споделя вижданията си. Предлага, а не изисква.
Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея.
Някога Иван направи едно изказване по повод посещенията в сайта и то се запечата дълбоко в мен...ще цитирам част от него:
-Времето не ни чака и промяната настъпва не защото ние сме я предизвикали. Можем само да вземем импулс, вдъхновение, искра от тази промяна или да караме по интерция и да се вкопчваме в досегашните си модели на мислене и действие .
-При регистрирането си участниците хвърлят това време, защото са възхитени именно от новостта на атмосферата. Влюбени са. След медения месец започва граденето. И който иска да гради, отива да го прави променен и влюбен.
-Нали Движението е жив организъм!
Запознат не е ли време да оставим "КЕРВАНЪТ ДА СИ ВЪРВИ ,А КУЧЕТАТА ДА СИ ЛАЯТ?"
Смисъла на темата е в шеговит стил наподобяващ еврейските методи на пазарлъци да се каже на тези ( а те си знаят кои са : бившите и бъдещи банирани от сайта за чифутизъм , небългарско мислене и подигравка с Идеята ) , че все пак можем да бъдем ДЕМОКРАТИЧНИ и да им позволим да бъдат равни на нас, при условие че си платят. Това си е техен патент и затова с техните камъни - по техните глави.iss писа: Тази тема нещо не мога да я разбера.Прочетох я няколко пъти и намирам доста несъответствия м/у написаното в нея и ИДЕЯТА!
Запознат-моите извинения,но ми се струва че би било добре да редактираш малко текста в темата.-Вашите глупави съвети и необосновани теории ще ги приемем, само ако си платите за това!
Очакваме с нетърпение търговски предложения над посочените оферти!
Не защото ни трябва тяхното злато, а защото за тях това им е най милото и цел на живота. И като искат да пишат тука - това е начина. Запознат дори обяви някаква промоция.
А за всички останали българоосъзнати и българочувстващи се - изразяването на всякакво мнение тук си е съвсем безплатно и дори препоръчително.
Iss, приемаш предложението буквално. То не е адресирано до теб.
Това допълнение внася повече яснота за тези които са нови и не са запознати с проблема.georgi_nz писа: Смисъла на темата е в шеговит стил наподобяващ еврейските методи на пазарлъци да се каже на тези ( а те си знаят кои са : бившите и бъдещи банирани от сайта за чифутизъм , небългарско мислене и подигравка с Идеята ) , че все пак можем да бъдем ДЕМОКРАТИЧНИ и да им позволим да бъдат равни на нас, при условие че си платят. Това си е техен патент и затова с техните камъни - по техните глави.
Не защото ни трябва тяхното злато, а защото за тях това им е най милото и цел на живота. И като искат да пишат тука - това е начина. Запознат дори обяви някаква промоция.
А за всички останали българоосъзнати и българочувстващи се - изразяването на всякакво мнение тук си е съвсем безплатно и дори препоръчително.
А и съм на мнение ,че всички "помагачи" и "доброжелатели", които се опитват да дескридитират сайта бихме могли да използваме по-рационално-на принципа на "изгнилата ябълка"
Най-малкото за тежест в риболова може да бъде ползвано. Все пак златото тежи доста повече от оловото.
Па и за баласт е идеално.
Абе приложение все ще му се намери. Евреина е тъп, докато българина намира още 100 приложения от голяма практична полза.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.2.2008, 20:46
1. При всеки опит да се регистрирам и получавам вестник "Съпротива", при все че давах точен адрес, отговорил съм на всички въпроси и поленца - така и нищо не получих.
2. При опита да поръчам книгите, предлагани в виртуалната библиотека - отново същия резултат.
Искам да попитам дали само фактът, че не бях регистриран тук е причина за това или има и други?
Ще съм благодарен ако тези, които движат тези неща ми отговорят или ми дадат полезен съвет.
Поздрави!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.