Българско малцинство в Турция

преди 20 години 10 месеца #1875
Споко |Y| тук всеки си изказва мнението така ,че няма проблем!!!Относно до резаната империя тя е вклучвала много етноси поради голямата си територия и за това в наши дни има атентати в турция заради екстремистките организации,които са се формирали и всеки вика тази част от турция е моя , а не твоя!!!Просто за тези терористични проблеми,който има нашата съседка трябва да стоим на страна-Нека се избиват помежду си!!!Но когато влязат такива кампании в България като "сивите вълци"тогава да се намесваме!!!Относно турското малцинство в България евреиската медия насажда ,че са малцинство ,но никой не си дава сметка че те бавно и славно растат и се множат и на никой не му прави впечатление!!!Единствена изгода имат политици,защото това са им много бройки гласоподаватели!!!Може да ви се стори смешно това ,което ще кажа но... няма начин!!!!Всико това до тук е невероятна платформа за преминаване от думи или от малки мащаби на практика ,която може да доведе до !!!Гражданска Война!!! и кой печели от всичко това-богоизбраният народ-корпоративните плъхове!!! :mad5:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1878
Хехе сега нови теорий почнахте да развивате.
Прабългарите са част от индо-европейската раса с прародина Европа.
Турците са тюрки с прародина некъде-си-в-Азия.
Не бъркай двете защото ще станем на облаче с крайници :lol: .
Това разбира се не е мнението на авторите на сайта,аз тяхното мнение по този въпрос така и не разбрах какво е(така като го прочета това изречение звучи малко грубо,извинявам се).

преди 20 години 10 месеца #1880
Фактите са следните:

- Древните българи /БОЛГ, БЪЛГ, БЪЛГАР/ са наричани от гърците ПЕЛАСГИ, а от други народи с прозвището ТУРЧИ , ЕТРУСКИ заради АТРАЧ - българският град Троя и Троянската война, с което събитие древните българи са станали известни в целия Свят по времето на праисторията.

- Древните българи обаче не са монголци, а предците на арийците по принцип.

- Българофобията използва едно съвпадение на етничесо име ТЮРКИ - едно мръсно кръвожадно монголско племе, и прозвището на българите в праисторията ТУРЧИ за да забърка най-голямата българофобска каша в историческата наука.

- Днешните българи са 60% преки наследници на българите от праисторията - местен автохтонен народ на Балканите и Мала Азия.

- Днешните турци, създадени като етнос едва миналия век от Ататюрк са 20% преки потомци на онези българи /предци на арийците/ и 20% потомци на споменатото монголско племе. Всичко останало са над 100 народа - перси, кюрди, арменци, гърци, караманци, цигати и т.н. Един огромен буломач, обединен от арабската псевдо религия ислам, дъщерна доктрина на юдаизма.

Това е положението.

Що се отнася до турчеещите се българи - да, те в по-голямата си част са потомци на ислямизирани българи. Но има и ислямизирани цигани, перси, караманци и т.н.

преди 20 години 10 месеца #1881

Относно турското малцинство в България евреиската медия насажда ,че са малцинство

България официално никога не е признала съществуването на каквото и да е малцинство - всички са българи. Според парижкият договор след руско-турската война Турция няма никакви претенци към територи и към хората живеещи на тези територии.

Относно "туркосто самосъзнание":
Мене ако ме принудят да си сменя името и ме преследват на етническа основа с краен резултат - продавам всичко което имам и заминавам в съседна държава, никога не бих поискал отново гражданство камоли да се върна да гласувам.
.. и тук свършва за мене това така наречено "турско самосъзнание"

Помислете над това - всички които са изселени и които се бият в гурдите че са турци са гласували. Спокойно може да се твърди, че има българско малцинство в Турция

Поздрави
Атила

преди 20 години 10 месеца #1904
Аз четох статии на български турци, преселили се в Турция. Турците там им викат български гяури и се държат отчуждено с тях. Хем ми дожаля за тях, хем .... :mad5: какво са тръгнали да се правят на турци? :mad5: :mad5: :mad5:

Всеки се ражда по причина в някоя държава, народ и раса! И най-голямото предателство е да се отречеш от род и родина!

преди 20 години 10 месеца #1941

- Днешните българи са 60% преки наследници на българите от праисторията - местен автохтонен народ на Балканите и Мала Азия.

- Днешните турци, създадени като етнос едва миналия век от Ататюрк са 20% преки потомци на онези българи /предци на арийците/ и 20% потомци на споменатото монголско племе. Всичко останало са над 100 народа - перси, кюрди, арменци, гърци, караманци, цигати и т.н. Един огромен буломач, обединен от арабската псевдо религия ислам, дъщерна доктрина на юдаизма.

Тук леко се изхвърляте, тези 60% прабългари аз защо не ги виждам?
Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян.
Прабългарите са част от Иранската етническа група която има прародина Европа.Иранската раса е част от индо-европейската,преди наричана "арийска",също както саксонците, СЛАВЯНИТЕ и мн.други.Не можем да сме дали начало на нещо което е дало начало на нас. Турчолята са си от Азия и макар вече да са пълни с славяни трябва там да си стоят и по възможност-да умрат.

Не знам българи да е имало в Троя и Алтайските планини
то навремето Йоло Денев ги разправяше същите, как с космическите кораби сме построили пирамидите,държали сме един милион китайци в плен,и как всички българи са замразени войни от Марс и не знам какво си.

Относно Ататюрк той е полу-славянин, полу-ЕВРЕИН питайте който искате.
Нищо турско няма в тоя мизерник.

преди 20 години 10 месеца #1942

Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян."

Пробваш ми нервите ли?

преди 20 години 10 месеца #1947

Scapegrace писа:

Тук леко се изхвърляте, тези 60% прабългари аз защо не ги виждам?
Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян.
Прабългарите са част от Иранската етническа група която има прародина Европа.Иранската раса е част от индо-европейската,преди наричана "арийска",също както саксонците, СЛАВЯНИТЕ и мн.други.Не можем да сме дали начало на нещо което е дало начало на нас. Турчолята са си от Азия и макар вече да са пълни с славяни трябва там да си стоят и по възможност-да умрат.

Не знам българи да е имало в Троя и Алтайските планини
то навремето Йоло Денев ги разправяше същите, как с космическите кораби сме построили пирамидите,държали сме един милион китайци в плен,и как всички българи са замразени войни от Марс и не знам какво си.

Относно Ататюрк той е полу-славянин, полу-ЕВРЕИН питайте който искате.
Нищо турско няма в тоя мизерник.

Определено се заяждаш!
Иранците ли а дали началото на Българите?!!! хахаха извода начи е че са по-развити от нас хахахаха е тогава върви да ги видиш твоите иранци на какво мязат и за какво си приказват !
Бегом към Памир !! ихууу :-D :lol:

преди 20 години 10 месеца #1952
ша ме спукате........темата трябваше да я кръстите- свободни съчинения за курса по развинтена фантазия!!!!
:frown2: :out: :sleep: :sleep: :sleep:

преди 20 години 10 месеца #1998
И това от хората които вярват, че ураганът в Флорида е предизвикан от Пентагона , че Индия се опитва да разруши света с луда крава и в "извън телесните пътувания"...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.