Българско малцинство в Турция
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прабългарите са част от индо-европейската раса с прародина Европа.
Турците са тюрки с прародина некъде-си-в-Азия.
Не бъркай двете защото ще станем на облаче с крайници
Това разбира се не е мнението на авторите на сайта,аз тяхното мнение по този въпрос така и не разбрах какво е(така като го прочета това изречение звучи малко грубо,извинявам се).
- Древните българи /БОЛГ, БЪЛГ, БЪЛГАР/ са наричани от гърците ПЕЛАСГИ, а от други народи с прозвището ТУРЧИ , ЕТРУСКИ заради АТРАЧ - българският град Троя и Троянската война, с което събитие древните българи са станали известни в целия Свят по времето на праисторията.
- Древните българи обаче не са монголци, а предците на арийците по принцип.
- Българофобията използва едно съвпадение на етничесо име ТЮРКИ - едно мръсно кръвожадно монголско племе, и прозвището на българите в праисторията ТУРЧИ за да забърка най-голямата българофобска каша в историческата наука.
- Днешните българи са 60% преки наследници на българите от праисторията - местен автохтонен народ на Балканите и Мала Азия.
- Днешните турци, създадени като етнос едва миналия век от Ататюрк са 20% преки потомци на онези българи /предци на арийците/ и 20% потомци на споменатото монголско племе. Всичко останало са над 100 народа - перси, кюрди, арменци, гърци, караманци, цигати и т.н. Един огромен буломач, обединен от арабската псевдо религия ислам, дъщерна доктрина на юдаизма.
Това е положението.
Що се отнася до турчеещите се българи - да, те в по-голямата си част са потомци на ислямизирани българи. Но има и ислямизирани цигани, перси, караманци и т.н.
България официално никога не е признала съществуването на каквото и да е малцинство - всички са българи. Според парижкият договор след руско-турската война Турция няма никакви претенци към територи и към хората живеещи на тези територии.Относно турското малцинство в България евреиската медия насажда ,че са малцинство
Относно "туркосто самосъзнание":
Мене ако ме принудят да си сменя името и ме преследват на етническа основа с краен резултат - продавам всичко което имам и заминавам в съседна държава, никога не бих поискал отново гражданство камоли да се върна да гласувам.
.. и тук свършва за мене това така наречено "турско самосъзнание"
Помислете над това - всички които са изселени и които се бият в гурдите че са турци са гласували. Спокойно може да се твърди, че има българско малцинство в Турция
Поздрави
Атила
Всеки се ражда по причина в някоя държава, народ и раса! И най-голямото предателство е да се отречеш от род и родина!
Тук леко се изхвърляте, тези 60% прабългари аз защо не ги виждам?- Днешните българи са 60% преки наследници на българите от праисторията - местен автохтонен народ на Балканите и Мала Азия.
- Днешните турци, създадени като етнос едва миналия век от Ататюрк са 20% преки потомци на онези българи /предци на арийците/ и 20% потомци на споменатото монголско племе. Всичко останало са над 100 народа - перси, кюрди, арменци, гърци, караманци, цигати и т.н. Един огромен буломач, обединен от арабската псевдо религия ислам, дъщерна доктрина на юдаизма.
Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян.
Прабългарите са част от Иранската етническа група която има прародина Европа.Иранската раса е част от индо-европейската,преди наричана "арийска",също както саксонците, СЛАВЯНИТЕ и мн.други.Не можем да сме дали начало на нещо което е дало начало на нас. Турчолята са си от Азия и макар вече да са пълни с славяни трябва там да си стоят и по възможност-да умрат.
Не знам българи да е имало в Троя и Алтайските планини
то навремето Йоло Денев ги разправяше същите, как с космическите кораби сме построили пирамидите,държали сме един милион китайци в плен,и как всички българи са замразени войни от Марс и не знам какво си.
Относно Ататюрк той е полу-славянин, полу-ЕВРЕИН питайте който искате.
Нищо турско няма в тоя мизерник.
Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян."
Пробваш ми нервите ли?
Определено се заяждаш!Scapegrace писа:
Тук леко се изхвърляте, тези 60% прабългари аз защо не ги виждам?- Днешните българи са 60% преки наследници на българите от праисторията - местен автохтонен народ на Балканите и Мала Азия.
Ни Севар има около мен ни Стазис,от време на време някой Боян.
Прабългарите са част от Иранската етническа група която има прародина Европа.Иранската раса е част от индо-европейската,преди наричана "арийска",също както саксонците, СЛАВЯНИТЕ и мн.други.Не можем да сме дали начало на нещо което е дало начало на нас. Турчолята са си от Азия и макар вече да са пълни с славяни трябва там да си стоят и по възможност-да умрат.
Не знам българи да е имало в Троя и Алтайските планини
то навремето Йоло Денев ги разправяше същите, как с космическите кораби сме построили пирамидите,държали сме един милион китайци в плен,и как всички българи са замразени войни от Марс и не знам какво си.
Относно Ататюрк той е полу-славянин, полу-ЕВРЕИН питайте който искате.
Нищо турско няма в тоя мизерник.
Иранците ли а дали началото на Българите?!!! хахаха извода начи е че са по-развити от нас хахахаха е тогава върви да ги видиш твоите иранци на какво мязат и за какво си приказват !
Бегом към Памир !! ихууу
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.