За Казахстан
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Это Синее небо над головой, это Синее небо рядом со мной. За сoбою зовет, за собою ведет.Синьее небо - только вперед! Это Синее небо - кто-то другой, к мне на встречу идет, паралелно живет"
Не го възприемам като чалга, а като дискотечна музика. Но видеоклипа ми е интересен.
То такива да бяха всички чалгаджийки - с мед да ги намажеш.
Та ако някой знае как да си го сваля - моля да обяснява.
В тази песен пък е обратното. Кодирано тенгрианство чрез дискотечен клип. Интересно, че е популярен не само в Казахстан, но и в Руската федерация.
Миро, едви ли ще ти трябва да го сваляш, този линк го дадох само като илюстрация.
Абе да. Ама аз искам да си го сваля и ако някой знае как - да казва.anti666 писа: Миро, едви ли ще ти трябва да го сваляш, този линк го дадох само като илюстрация.
www.keepvid.com сваля ти го във .flv формат , но той си се гледа спокойно с всякакви кодеци почти.Просто слагащ линка от сайта , и то ти генерира нов линк за сваляне.georgi_nz писа:
Абе да. Ама аз искам да си го сваля и ако някой знае как - да казва.anti666 писа: Миро, едви ли ще ти трябва да го сваляш, този линк го дадох само като илюстрация.
СЛЕДНИТЕ ГРЕШКИ БЯХА ОТКРИТИ
Не можеш да качваш файлове от този тип
Иначе не е голяма - 2,5мб
Пресиян писа: И аз да добавя нещо. Изобразеният на флага орел може да е не просто какъв да е орел, а беркут.
Ето какво намерих в интернет:заострените, копиевидни пера, най-вече на тила и врата...масивният закривен клюн ...величествена орлова стойка...БЕРКУТ
.....Сребърният орел на кан Аспарух – статуетката, съпровождала предводителят на българите, която е била открита в неговия гроб при с. Вознесенка (град Запорожие) Украйна (Костов,1998) е беркут ! Тя е стилизирана, но въпреки това по нея добре личат заострените, копиевидни пера, най-вече на тила и врата, признаци много характерни за вида, на които създателят на статуетката особено е наблегнал, масивният закривен клюн и самата величествена, излъчваща сила, орлова стойка на птицата. .....
Това трябва да е Беркут:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.