За Освобождението Енергоинформационни потоци

преди 18 години 7 месеца #24212
Ето на този линк www.imadrugpat.org/V1c.pdf във формат може да се открие една интересна книга, написана от руски професионалисти, занимавали се с изучаването на енегроинформационното поле на човека, способността да се влияе върху него, възможността да се подледне на живота от съвсем друг аспект. Първоизточникът на всичко е енегрията и ние сме длъжни да знаем как работи тя и как трябва да се управлява. Днешният Запад е тръгнал точно в обратна посока - затова и ще загине. Бъдещето е в Изтока, там където е и Миналото.

Видях, че има публикувани материали от сайта www.imadrugpat.org/, но не видях да я има тази книга, затова я давам. Предполагам, че ще свърши добра работа, особено на по-младите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24214
Относно ДЕИР и другите подобни завладяващи неща - четете всичко, но винаги бъдете предпазливи.
Имам добра позната, която ходи на няколко нива по ДЕИР. В началото беше много доволна от това което научавала, но в едно от по-горните нива се отказа. Започнали да минават към същноста на системата - обучение в маниполация и зомбаж. Думите и бяха, че не желае да се занимава с това защото е зло да си играеш с свободата на избор на хората. Някакъв вид НЛП са им преподавали, владеене и източване енергията на другите.
И както в схемата на Золотов - първите нива са встъпителни, но по-горните отсяват и търсят най-кадърните и даровити, за да ги използват за гадните си цели.
Бавно и постепенно те обучават, докато в един момент осъзнаеш, че си силно зависим от гуруто и няма измъкване от мрежите в които си попаднал. Ако и изобщо осъзнаеш...

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 20.1.2008, 15:50

преди 18 години 7 месеца #24215

georgi_nz писа: Относно ДЕИР и другите подобни завладяващи неща - четете всичко, но винаги бъдете предпазливи.
Имам добра позната, която ходи на няколко нива по ДЕИР. В началото беше много доволна от това което научавала, но в едно от по-горните нива се отказа. Започнали да минават към същноста на системата - обучение в маниполация и зомбаж. Думите и бяха, че не желае да се занимава с това защото е зло да си играеш с свободата на избор на хората. Някакъв вид НЛП са им преподавали, владеене и източване енергията на другите.
И както в схемата на Золотов - първите нива са встъпителни, но по-горните отсяват и търсят най-кадърните и даровити, за да ги използват за гадните си цели.
Бавно и постепенно те обучават, докато в един момент осъзнаеш, че си силно зависим от гуруто и няма измъкване от мрежите в които си попаднал. Ако и изобщо осъзнаеш...

Ами не знам дали е хубаво или не това със енергоинформацията, може би като всяко нещо може да се използва за положителни и отрицателни цели. Видях че в края на януари започват някакви лекции и семинари именно по ДЕИР в НСА и се чудя дали да отида или не. Хем искам да науча повече, хем това зомбиране ме плаши и ме узадъчава, но предполагам, че ще отида, ей така от любопитство да видя какво става. Ако има някакав проблем ще се откажа, надявам се да мога да го направя.

преди 18 години 7 месеца #24231
Щом си предупреден - не е страшно. Моята позната сама се опомни и се отказа , без да е предупредена. Така, че щом ти е любопитно - иди виж , и прецени дали е за теб тази работа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.