До къде се стигна Цигани управляват Сандански

преди 18 години 7 месеца #24141
Какво ще кажете за факта, че в общинския съвет на курортния град Сандански мнозинство има псевдопартията Евророма. Това какво означава? Че след време може би ще видим азисовци в Парламента? А в близко бъдеще може би мнозинството в България ще бъдат азисовци..., не знам какво да мисля вече...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24143
Такъв е поне плана за дебългаризация на България. Трябва циганите да бъдат размножени до мнозинство. Паралелно на това българите максимално намалени. След което българите да бъдат изтласкани в анклави. А като краен етап, анклавите да понамалеят като бройка.

Това е плана. Обаче дали ще се осъществи - зависи от нас българите, понеже сега за сега сме мнозинство. И то сериозно водим над пришълците.

А докато е управлението на страната ни от тази шайка разбойници не бъде пресечено - плана все ще напредва.

И в един критичен момент - положението ще е необратимо, зомбитата ще се осъзнаят, но файда няма да има от тях.

Към този критичен момент продължава да ни водят "другарите" вече 60 години и напоследък нещо бързат, бързат...

И както тази сутрин се изказа един водещ на предаване - "другарите" много държат ние народа да сме много толерантни, поне докато ни отрежат толерантно главата.

И на фона на черната реалност - нещо весело. Поне за мен, за вас не знам как ще го приемете. Потърпевшия се е опитал да продва май дрога:
www.spikedhumor.com/articles/93407/Skinh...Because_Of_Race.html

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 18.1.2008, 11:20

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.