Борис Евгениевич, говори се, че вие сте в България с цел да зомбирате вашите ученици, пък и не само тях. Един вид като научен експеримент? Така ли е?
- Познавам хора, които наистина могат да въздействат върху същността и физиката на човека. След такова въздействие се променя цитоплазмата на кръвта им, променя се енергийният потенциал на клетките, променя се скоростта на проходимостта на полетата и човек мисли по друг начин, разсъждава различно. Аз не съм правил такива опити с хора. Единственото, което съм демонстрирал на тукашните си ученици, е въздействието върху природата. Тоест, спирал съм снега, дъжда и вятъра, зомбирал съм водата. Но с цел да прочистя замърсената със свръхниски енергии среда, която отвсякъде заобикаля хората.
- Какво може да стане с човека, който се развива в такава среда?
- Има голяма опасност той да бъде захлупен, да бъде екраниран повърхностно, с нискочестотни енергии. Това могат да бъдат различни източници и предаватели, които се използват и в бита – като да речем компресора на хладилника или електромотора на вентилатора, които пораждат инфразвукови трептения, чрез които може да се въздейства върху човека. Но това могат да бъдат и специални генератори със силна мощност, които действат от огромни разстояния с нискочестотна енергия, насочена към определени групи хора. Резултатът от такава външна намеса е, че човек престава да разбира какво точно става с него. И започва да се пита той ли е или е друг човек, който живее в него и му подава командите. Губи много от способностите си и мозъкът му се превръща в несъвършена конструкция. В такова състояние той престава сам да решава сложните проблеми и се оставя на страничните команди.
- И какво става в такъв случай със зомбирания човек?
- Човекът продължава да се развива, без да съзнава своето триединство като тяло, душа и дух. Получават се много странни парадокси. Някои от тях са пред очите ни – спортист със съвършено развито тяло, но изцяло със зелен мозък като на малко дете. Или учен с невероятен ум, но овчедушен, с хилаво тяло, съвършено бездушен и безчувствен. Тоест, разумът се развива за сметка на тялото или обратното. Толкова много примери има около всеки от нас.
- Това значи ли, че някой отнякъде е въздействал върху тези хора?
- Не коментирам! Изводите може да си направи всеки сам за себе си…
www.press-bg.com/index.php?p=view&r[id]=2525