Милиционерско отчет до българските зелени чорапки

преди 18 години 9 месеца #23547
Г-да милиционери с зелени чорапки,
днес пред вас трябва да си призная поредния грях. Не се сдържах на порива на "дивото" и днес пак ходих да снимам камъните. Сега съм гузен и много виновен, че заебах работата днес, заебах строителството на "светлото бъдеще", не работих и не внесох нито лев в хазната и ходих да снимам камъните.
Метнах се на велосипеда и отпраших към Родопите на 20 км от работното ми место, изкачвайки се на 600 метра надморска височина, при хубаво време, никакъв вятър и като щурав почнах да снимам, ровя, обикалям.
Много камъни наснимах и съм много виновен. Не ме бийте :-D Това са просто камъни, нежива материя и с нищо не застрашават "идний светъл комунизъм".

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23549

Jordan_13 писа: Г-да милиционери с зелени чорапки,
днес пред вас трябва да си призная поредния грях. Не се сдържах на порива на "дивото" и днес пак ходих да снимам камъните. Сега съм гузен и много виновен, че заебах работата днес, заебах строителството на "светлото бъдеще", не работих и не внесох нито лев в хазната и ходих да снимам камъните.
Метнах се на велосипеда и отпраших към Родопите на 20 км от работното ми место, изкачвайки се на 600 метра надморска височина, при хубаво време, никакъв вятър и като щурав почнах да снимам, ровя, обикалям.
Много камъни наснимах и съм много виновен. Не ме бийте :-D Това са просто камъни, нежива материя и с нищо не застрашават "идний светъл комунизъм".

Браво! :clap: :clap: :clap:
Нещо друго...?!!!! :hmm: :hmm: :hmm:

преди 18 години 9 месеца #23550
Йордане, стига си се правил на голям герой, не ти отива. Колко пъти си арестуван? Колко нощи си прекарвал в килия? Колко души са убивали пред твоята врата, на сантиметри от теб? Колко пъти у вас са идвали цели глутници ченгета да ти тършуват из дома? Колко пъти си пребиван до безсъзнание, а след това хвърлян в празната килия, в която няма никой друг, никой, който да потвърди какво ти се е случило? Хайде стига, че ми омръзна за смърт да ми говорят хора, които и кръв не са помирисвали. Поне се засрами.
Писна ми от паркетни герои.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.