За ДПС Кой я създаде

преди 18 години 9 месеца #23258
Андрей Луканов ли предаде България по време на прехода? Той ли продаде България на турската мафия? Смятайте каква мощ има зад гърба си този селянин Ахмед Доган (не е селянин според мен, а според някои психолози, които са му правили портрет), за да се изказва така гръмко и нагло. И така не ми стана ясно Сивите вълци ли стоят зад Доган или някой друг?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23261

Astronomer писа: Андрей Луканов ли предаде България по време на прехода? Той ли продаде България на турската мафия? Смятайте каква мощ има зад гърба си този селянин Ахмед Доган (не е селянин според мен, а според някои психолози, които са му правили портрет), за да се изказва така гръмко и нагло. И така не ми стана ясно Сивите вълци ли стоят зад Доган или някой друг?

Идете в темата за "На цензура ли ми намирисва: на страница 11-12 ви писах: зад Ахмед Доган стоят поне 4 разузнавания, и той има генералски пагони по минимум 2 от тях

преди 18 години 9 месеца #23288
Да, Точно това исках да споделя с всички вас от вчера, когато един поп ми каза как процедира доганчо и кой го подкрепя - мюсулманските капитали от арабският свят и какви ли още не мръсни пари и задкулисни игри, де що може с мръсотия и гадост да се събере! Ужас! това, ако се намери поне един БЪЛГАРИН снайперист да се погрижи за него, то само ако знаете колко ще и олекне на Майка БЪЛГАРИЯ! Амин!

преди 18 години 9 месеца #23291
Виж темата "Разговор с Догал"! :mad5:

преди 18 години 9 месеца #23298
Познавам лично човека, който е основал ДПС, но не това ДПС, което е сега. Той отдавна не е член в нея. Бил е в затвора, заради това, че се е опитал да създаде тази партия без да пита едни други хора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.