Една книга За КГБ
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Днес за психотронното и психотропното оръжие се знае малко. На практика съществуването му е недоказуемо и тези, които го използват, обикновено обявяват своите жертви за психоболни. Но доказателства за наличието на този тип оръжие и използването му при поредния кръстоносен поход за завладяване на света все пак съществуват. Човечеството реално е заплашено да бъде превърнато в послушна робска сила, която да осигурява райския живот на обявилите се за богоизбрани господари на света. Учените твърдят, че новото модерно робство е предварително планирано в тайни лаборатории."
Само това за "подземната Академия на КГБ" ми се струва, че е художествена измислица. И на мен ще ми бъде интересно да прочета тази книга. Ако някой я намери в електронен вариант, нека да я пусне тук.
Елтимир,може и да не се окаже художествена измислица.Виж,какво казва инж.Марин Любенов по въпроса за психотрониката и за други начини за елиминация на неудобните...Елтимир писа: Само това за "подземната Академия на КГБ" ми се струва, че е художествена измислица.
Това,което говори се е случвало преди 30-40 год.За днешните им възможности,просто може сами да си направим изводите до къде са стигнали!
"ИНЖ. МАРИН ЛЮБЕНОВ: ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ “САМОУБИВАХА” НЕУДОБНИТЕ С ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ
• В Русия разработвахме технологии за контрол над масите
• Отровата за георги марков бе приготвена в лаборатория на КГБ в Москва
Инж. Марин Любенов е биоинженер и е работил една година в Института за висша неврологична дейност и неврофизиология към Академията на науките в СССР. Това е секретна институция, която от години се занимава с управлението на човешкия ум от разстояние и с моделирането на живия организъм. Той е един от героите в нашумелия сборник “Книга за тайните”, където неговата кратка дейност към института е отразена с кодовото име Митя. Днес инж. Любенов е на 72 години, установил се е в едно родопско село. Неговите съседи знаят, че е работил като секач на трупи в тайгата на Коми АССР и като строител в Тюмен. Нищо повече...
В института, в който работех, бе изготвяна апаратура за психотерор над хората. Дейността беше строго засекретена. Някои неща коментирахме помежду си, но се страхувахме да не ни чуе някой, разказва Любенов. Имаше специално звено, което работеше в секретно помещение, и там се изготвяше такава апаратура. Специално обучени екипи правеха опитите. Случваха се много странни неща.
Тогава от Япония бяха вкарани т. нар. безшумни касети с цел лечебна профилактика против рак, болестта на Алцхаймер и на Паркинсон. Въртиш си касета, от нея не се чува нищо, но ти изведнъж от непоправим пушач ставаш противник на никотина. Подобни касети станаха причина за доста самоубийства. Част от хората, които си купиха такава касета, за да се лекуват (такава беше нашумялата реклама тогава) се самоубиха. В института научихме за няколко много странни случая на самоубийство, единият от които на 12-годишно момче, в чийто дом имало такава касета. В Харков мъж скочи от деветия етаж, като остави бележка след себе си: “Протестирам срещу СССР”, а беше директор на завод - добре платен и много уважаван човек.
Чрез психотрониката са извършени и много самоубийства, и убийства на важни държавни хора
Според мен такова е убийството на сенатора Робърт Кенеди. Криминолозите констатираха, че убиецът Сирхан Бешар Сирхан се е намирал в хипнотичен транс, когато е натиснал спусъка.
Убиецът е бил програмиран за това убийство с помощта на психовъздействие. Знам, че хипнозата и сугестията много често се използваха от силите на КГБ за отстраняване на неудобните. Един от най-разпространените методи за ликвидация носеше кодовото име “Светофар”. След човека, когото искат да отстранят, се изпраща “оператор”, който може да внушава мисли на друг човек. Той за няколко дни изучава подробно маршрута, по който обикновено ходи жертвата, и се залепва за него. В най-удобния момент, когато жертвата преминава през опасно кръстовище, “операторът” мислено тласка жертвата напред, внушавайки й, че свети зелен, а не червен светофар, и той буквално се хвърля под гумите на камиона. Смъртта му се отчита като нещастен случай.
Съдбата на жертвите на психотерора, независимо в коя държава са, си приличат като две капки вода. Поне така съм чувал. Лично не съм имал възможността да се запозная с досиетата на такива жертви в България и не знам колко са. Но знам симптомите при атакувани с това оръжие хора. Продължителното въздействие на електромагнитните полета на мощните генератори върху жертвата най-напред се отразяват на сърцето - нарушава се неговият ритъм, в очите все едно че има пясък, косите започват да капят, ноктите се чупят, атакуваният отслабва много бързо, има кръвотечение от венците. Започва да се развива чувството за неподвижност и студ на крайниците. Жертвите стават необщителни, затварят се в себе си, губят интерес към работата си и любимата си половинка, и към децата, ако имат такива. Диагнозата на лекарите е тежка депресия.
Специалистите описват това състояние като шизофренно
А всички знаем какво може да направи един шизофреник. Досието на българските служби от Държавна сигурност за убийството на писателя емигрант Георги Марков през октомври 1978 г., беше предоставено на нашият институт. Запознат съм с него. Опити за убийството на писателя са правени 4 пъти. Преди това Тодор Живков е поискал съдействие от КГБ. Молбата му е била на всяка цена да се затвори устата на този човек.
Центърът в КГБ откликнал на молбата на Живков
Предоставили на Държавна сигурност образци от арсенала на центъра в Москва. Отровите са били изпробвани в секретните лаборатории на КГБ. Крючков лично е одобрил назначението на генерал Сергей Михайлович Голубев от управлението КПГУ за връзка с българската Държавна сигурност. Първите три варианта, които били разработени като план за отравянето на Георги Марков, са включвали действията със специална много силна отрова. През 1978 г. Голубев четири пъти е пътувал до България, за да обсъди с представител на ДС плана и да помогне на българските си колеги да се подготвят за премахване на около десетина емигранти, които плюят против България и лично против Тодор Живков.
Първата мишена на тази операция е бил Георги Марков, който тогава живееше в Англия
Първият опит за убийство бил по времето, когато Георги Марков пътувал за една седмица за някакъв празник на Континента. Агенти на ДС влезли в дома му и намазали повърхността на някои от мебелите с отровата, за която специалистите от КГБ твърдели, че е смърто-носна. Попадайки върху кожата на човека, тя прониква дълбоко в организма и постепенно унищожава вътрешните му органи. Поне така твърдели специалистите, които приготвили отровата. И най-важното, отровата не оставяла следи, нямало да могат да я открият в отровения организъм, каквито и изследвания да правят. Нищо подобно не се случило с Георги Марков. Той си бил жив и здрав, ходел си на работа и въобще не личало, че в кръвта му тече смъртоносна отрова. Агентите на ДС направили и втори, и трети опит да отровят писателя, като променили състава на отровата и я намазвали последователно по дръжките на вратите и по книгите, които четял Марков.
Той обаче отново останал жив. А това никак не се харесало на Тодор Живков. Тогава Крючков за пети път пътувал до София, за да работи заедно с ДС по нов план. По молба на Голубев представителите на КГБ във Вашингтон купили няколко чадъра и ги изпратили в центъра. Там им сменили железните пръчки, като във върха поставили миниатюрна метална капсулка с много силна отрова, получена в лабораториите на КГБ. Острият връх на чадъра много лесно можел да се забие в някоя част от човешкото тяло и да остане там. Както всъщност е станало. Доколкото си спомням, този убиец имаше кодовото име Еми.
Убийството на Владимир Костов е трябвало да стане по същия сценарий. Имало е такъв опит в Париж, но той е бил неуспешен, защото лекарите са успели да извадят капсулката още преди отровата да е навлязла в кръвта му.
Най-страшните оръжия, за които съм чувал, е за уред, който излъчва мощен лазерен импулс от светлина
Той предизвиква загубата на ориентация, силно повръщане, нетърпимо главоболие и лишава жертвата от възможността да се съпротивлява. Имаше случаи на убийства с портативен излъчвател, но убийците така и не бяха разкрити. А беше доказано, че при тези убийства е използвано специално оръжие от разстояние. И по-точно - инфразвукови вълни. Те се характеризират с висока проникваща в организма способност, разпространяват се на далечни разстояния, без да намалят силата на въздействието си. По този начин нарушават дейността на мозъка, на сърцето и на храносмилателните органи. При повишена мощност възникват силни болки, настъпва внезапна слепота, възможен е и смъртен изход.
В една от лабораториите на академичните институти се опитаха да направят безкръвна, черепна операция с помощта на ултразвуков излъчвател. Размерите са му с диаметър на копче за риза.
С него може да се “бръкне” в човешкия мозък
При това на главата му няма да има абсолютно никаква следа от намесата на лазера. Мога да кажа само едно - органите на реда са много назад в познанията си за тази атака на псиоръжието. Те много добре познават метода на убийството с предмет по главата, който се използвал още в каменната ера. Но електромагнитният лъч, който предизвиква например кръвоизлив в мозъка от един километър разстояние, ще постави на колене и най-големите криминалисти."
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Може и така да са го самоубили,само те си знаят как са го направили.WhiteKNght писа: Значи, Те така навярно са само-убили и този дето беше шеф на досиетата... преди няколко месеца или миналата година ли се гръмна...
Да си припомним и за масовото убийство,което наскоро извърши в СЕЩ Чо Сюнг Хуй с 32 жертви.Дали не е обработен и той по психотронен начин,а?Аз си мисля,че да!
Направи ми впечатление и друго в горния материал!:
"В една от лабораториите на академичните институти се опитаха да направят безкръвна, черепна операция с помощта на ултразвуков излъчвател. Размерите са му с диаметър на копче за риза.
С него може да се “бръкне” в човешкия мозък"
Та се сетих за това!:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Да,наистина е интересен Миро,но едва ли може да се знае дали няма нищо в него само с оглед.Незнам,ти като специалист може и да си прав.Все пак погледа ти е друг на такива произведения,но аз направих връзка с този цитат:"Размерите са му с диаметър на копче за риза.",а едно устройство с такива размери би се побрало в пръстена според мен.А това къде е правен,едва ли може да се вярва на притежателката...Миро писа: Интересен пръстен и едва ли има в него такъв излъчвател
Доколкото знам тук е правен, а не в лабораториите на някакъв институт.
Да не забравяме и разсъжденията на Елтимир по този въпрос:" Какво има в пръстена? По-точно защо мисля, че в него има нещо? Защото пръстенът е златен, а е твърде лек за масивен златен пръстен с такъв размер. Значи е кух. И след като е кух, редно е да запитам какво се намира в кухината на пръстена."
Останалото са само догадки
Разбира се,че не съм имал в предвид ,че си специалист по тези устройства,а че си специалист-jewелирМиро писа: Не съм специалист по ултразвуковите устройства и излъчватели,..
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.