Македония

преди 18 години 10 месеца #22168
Здравейте, братя българи.Имам едно предложение, с което можем да се опитаме да отворим очите на "македонците"/българи също/.Предлагам ви да го направим на www.chat.idividi.com.mk.Нека да се пишем като makedoneca, но всеки от нас ще си слага някакъв отличителен знак/_,@,09,bg и др./.Така ще се познаваме и ще си оказваме подкрепа.Вярвам, че ще намерим привърженици.Съгласни ли сте?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22169
В Македония не всички са българи. Само тези от западните покрайнини - Царибродско и Босилеградско. Тези които са българи не е нужно да бъдат убеждавани в това понеже самите си го знаят по добре от нас.
Ходил съм из македонски форуми и са ми ясни които там се бият по тумбаците. Те са със съзнанието което им е оформила македонската пропаганда, но не са българи. За тях не си струва да се губи човек в писане.

преди 18 години 10 месеца #22170

georgi_nz писа: Те са със съзнанието което им е оформила македонската пропаганда, но не са българи. За тях не си струва да се губи човек в писане.

Подкрепям те Георги.Те не се чувстват Българи,а ние ще ги убеждаваме че са! :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.